S&P 500 ^GSPC
5,253.49
+0.10%
Apple AAPL
$170.81
-1.44%
Tesla TSLA
$177.54
-1.27%
Meta META
$489.90
-0.80%
Amazon AMZN
$180.90
+0.59%
Nvidia NVDA
$907.44
+0.55%
Alphabet GOOG
$151.88
-0.04%
Microsoft MSFT
$421.37
-0.01%

Bankovní gigant JP Morgan uvádí reálnou cenu a hodnotu Bitcoinu

Bankovní gigant $JPM+0.0% zůstává na Bitcoinu $BTCUSD+3.0% býčí a předpovídá jeho aktuální reálnou a možnost růstu. Přední digitální aktivum, BTC, nadále čelí silné rezistenci v regionu 30 000 USD. Někteří krypto analytici dokonce předpovídají, že BTC se bude stále obchodovat za nižší cenu. Na druhé straně máme JPMorgan, který trvá na tom, že BTC je lepší investiční hodnotou než nemovitosti.

Bankovní těžká váha Wall Street, JPMorgan, zopakovala svůj pozitivní postoj k BTC.

Analytici JPMorgan předpovídají 28% nárůst ceny $BTCUSD+3.0% 

  • Stratégové JPMorgan uvádějí, že 38 000 USD je "reálná hodnota" pro BTC.

V takovém případě by se jednalo, že máme přímo před nosem velice skvělou investici s daleko vyšším potenciálem do budoucna, který máme v podstatě ''potvrzený'' jednou z nejúspěšnějších a nejstarších bank na trhu.

Část poznámek banky svým investorům uvádí, že cena 38 000 USD představuje reálnou hodnotu BTC. Banka proto očekává, že brzy dojde k pozitivnímu obratu v ceně BTC a širším kryptotrhu.

V projevu ke svým klientům JPMorgan napsal: "Ve srovnání s lednem a únorem letošního roku se korekce kryptotrhu jeví jako kapitulace za posledních 30 dní. Jsme však optimističtí, pokud jde o hodnotu BTC a širší kryptotrh v krátkodobém horizontu. "

Navzdory svému pozitivnímu postoji k BTC JPMorgan snížila své hodnocení pro BTC a krypto. Bankovní gigant již nepřiřazuje digitálním aktivům nadváhu. Nyní mu přiřazuje hodnocení podváhy. Stratégové JPMorgan poznamenali, že volatilita by byla jedním z největších bojů pro BTC. Cyklus boomu a propadu je další výzvou, protože brání institucionálnímu přijetí předního digitálního aktiva.

JPMorgan nahrazuje nemovitosti kryptoměnami jako oblíbenými alternativními investicemi

Špičková bankovní firma dále uvedla, že digitální aktiva (zejména BTC) se nyní řadí vysoko mezi seznam alternativních investičních možností. Dodala, že digitální aktiva vykazovala ostřejší korekci než jiné třídy aktiv. Tyto třídy aktiv zahrnují nemovitosti, soukromý kapitál a soukromý dluh.

"Nemovitosti již neuvádíme mezi našimi oblíbenými alternativními investicemi. Namísto nemovitostí jsou naší volbou kryptoměny a hedgeové fondy." Kryptotrh byl pod intenzivním prodejním tlakem po událostech v globálním makroekonomickém prostoru, zejména v rusko-ukrajinské válce.

Oznámení Fedu o bezprostředním zvýšení úrokových sazeb je další ekonomickou událostí, která také vyvinula tlak na kryptotrh. Rozhodnutí Fedu zvýšit úrokové sazby je způsobeno rostoucí mírou inflace. Oznámení Fedu způsobilo, že mnoho investorů přesunulo svá aktiva z rizikových trhů, jako je kryptotrh. Navzdory obecnému klesajícímu trendu na krypto trhu zůstává mnoho světových miliardářských investorů býčí ohledně BTC.

Příkládem je legendární Ray Dalio

Populární miliardář hedgeového fondu Ray Dalio uvedl, že stále podporuje BTC. Podle Dalia je BTC jednou z nejvíce podhodnocených tříd aktiv. Kolega manažer hedgeového fondu a investor, Bill Miller, potvrzuje Daliův názor na BTC. Miller uvedl, že jeho podíly BTC jsou stále v jeho investičním portfoliu. Řekl také, že se jich bude držet bez ohledu na podmínky na trhu s kryptoměnami. BTC zůstává nejvíce drženou kryptoměnou, protože ostatní altcoiny často sledují její cenový pohyb.

Závěr

Všímáte si, že okolo $BTCUSD+3.0% začíná panovat poměrně býčí nálada, zatímco menší krypta a alternativy se dostávají do podvědomí investorů, jako horší nebo dokonce špatná volba pro investici? Kam mizí všichni podpůrci Solany, Cardana, Etherea aspol. Posledních pár článků, které jsem vydal na téma krypto mě dokonce utvrzují v tom, že investoři začínají hledět k hlavnímu a původnímu králi - Bitcoin.

Vnímáte tento přechod také? Nebo jsou zde ještě nějací býci v menších kryptoaktivech?

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @pb2205 má karmu 965 a je členem této komunity od 23/11/2021. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Nemáte zdroj tohoto článku???

nějaký menší bull run by se mi líbil 🤗 po těch pár měsících sucha 😃

taky bych si to nechal líbit

Kdo by se taky zlobil za trochu zelené😄

Títo analytici ukázali za posledné dva roky, aké relevantné sú tieto ich analýzy. V článku nie je nič na základe čoho stanovili túto cenu. Je to to isté ako keď sem uvediem, že niektorí známy investori si myslia, že kryptomeny nemajú žiadnu hodnotu. Ja mám v tom jasno, neinvestujem do niečoho, čo nič neprodukuje, negeneruje žiadnu hotovosť, nemá dôležité prípady využitia, nie je viazané na žiadne ekonomické ukazovatele, nie je uchovávateľ hodnoty, nie je to mena.

Chápu, že nebyl představen nějaký ukazatel nebo dle čeho to soudí. Jde jednoduše o to, jakou cenu přiřazují pro BTC, nehledě na skeptický pohled z počátku.

Veď to je to, čo by mňa ako investora znepokojovalo. Že si niekto určí cenu niečoho len tak. Na druhej strane im rozumiem. Nedá sa to niečim podložiť, lebo nie je čím. Je to len špekulácia.

Škoda že se tu nedočtu na jakému základě k té ceně došli;)

Bohužel to jsem se nedozvěděl. Jedná se čistě o jejich predikci nebo spíše nějaký výpočet reálné hodnoty. Určitě to není nadstřelená cena od oka, pokusím se zjistit víc a dám vědět.

To bylo takové rýpnutí protože jejich CEO dlouhodobě tvrdí že reálná cena je 0.

Já ji vidím mnohem výš, jakmile se zlepší situace ve světě, s fedem atd.

Vidím to podobně. V cestě stojí zatím mnoho překážek, ale BTC se z toho opět dostane jako vítěz.

určitě, z dlouhodobého hlediska nám Bitcoin zase ukáže svoji sílu

Konečně nějací býci vylézají 😄 Žádných 10K nečekám! 40 a víc je real.

V dlouhodobý potenciál věřím, ale nedokážu říct, co je myšleno tím v krátké době. Záleží na mnoha faktorech, které nás mohou brzdit.