S&P 500 ^GSPC
5,011.12
-0.22%
Tesla TSLA
$149.83
-3.62%
Microsoft MSFT
$404.33
-1.82%
Meta META
$501.80
+1.54%
Amazon AMZN
$179.17
-1.16%
Nvidia NVDA
$846.71
+0.76%
Apple AAPL
$167.04
-0.57%
Alphabet GOOG
$157.46
+0.37%

Špičkový analytik agentury Bloomberg definoval cenovou úroveň, ze které může Bitcoin následně explodovat

Pozorně sledovaný komoditní analytik agentury Bloomberg Mike McGlone tvrdí, že hranice 20 000 dolarů pro bitcoin $BTCUSD+0.0%může fungovat jako nová cenová hranice, podobně jako v minulých letech 5 000 dolarů.

Podle analytika bude tato cenová úroveň srovnatelná s historickou úrovní 5 000 USD.

"Bitcoin za 20 000 dolarů může být nových 5 000 dolarů - Základní případ raných dnů globálního přijetí bitcoinu vs. klesající nabídka může převážit, protože cena se blíží typicky příliš chladným úrovním. 

 

Během medvědího trhu v roce 2018 sloužila oblast ceny 5 000 USD jako podpora pro bitcoin po dobu přibližně jednoho roku. V roce 2020 působila jako podpora bitcoinů také úroveň 5 000 USD, ačkoli BTC tuto oblast několikrát krátce překonal. 

McGlone popisuje pokles bitcoinu jako "typický" a poukazuje na to, že k němu dochází současně s prudkým nárůstem volatility jiných tradičních aktiv. 

Bitcoin se zdá být uprostřed typického poklesu, zejména ve srovnání s historicky extrémními nárůsty cen komodit a výnosů dluhopisů, rychle se vracejícími akciemi a nejagresivnějším Fedem za posledních 30 let. 

Analytik již dříve zaujal býčí postoj k bitcoinu v dlouhodobém horizontu a předpověděl, že BTC exploduje spolu se zlatem a americkými státními dluhopisy během toho, co nazývá "velkou reverzí".

"Myslím si, že to, čo sa stane, je veľký návrat." Ešte to len začína. Môže to byť ako po roku 1929, [ale] myslím si, že to bude ako po roku 2008 [alebo] možno ako po krachu v roku 1987. Je to tak po splatnosti, a všetky rizikové aktíva, všade od bytov v Miami a Toronte až po akciový trh. Práve sa to začína diať a začína najväčšia inflácia za posledných 40 rokov a za celý život väčšiny ľudí.

Jakmile toto období překonáme, myslím, že si Bitcoin uvědomíme jako jedno z nejlepších aktiv na planetě. 

Můj výhled je takový, že si myslím, že jedny z nejlepších aktiv budou zlato, americké dluhopisy a bitcoin. Myslím, že se vracíme k deflaci a nejlepší způsob, jak jí dosáhnout, je velké zvýšení cen a jejich následné spláchnutí. To je to, co děláme. Jsme na začátku spláchnutí."

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Dočerta z celým krypto debilizmom👎

Obávám se, že všechny dnešní předpovědi a analýzy jsou, s ohledem na vyhrocenou situaci v globalizovaném světě, absolutně bezpředmětné. Dnes jsme v absolutně jiné situaci než v letech 2008/2018, kdy šlo "jen a pouze" o finanční krizi, která holt vždy jednou za pár let nastane. Dnes kromě finanční krize visí ve vzduchu riziko obřího válečného konfliktu, obří surovinová krize, přerozdělování moci + společnost je názorově rozdělená a vládne v ní velké napětí. Dnes stačí jedno špatné politické rozhodnutí, všechny tyto analýzy a teorie se  sesypou jako domeček z karet a dostaneme se do takového průseru, ve kterém jsme ještě nebyli. Roky 2008/2018 byly oproti dnešku úplná "sranda".

Ja si tiež myslim že keď to “buchne” bude to niekoľko násobne vacsi problém ako bol 2008

aj globalizácia a teda prepojenosť a závislosť ekonomík je na podstatne vyššej úrovni

len ktovie, či pri krypte sa da vychadzat z minulosti kedze je to cele v podstate ešte mlade

20k a rok konsolidacia by som prijal :)

ja keď vidim tieto luxusné ceny tak tiež by som sa nehneval keby boli rok na takejto urovni :)