S&P 500 ^GSPC
5,254.35
+0.11%
Tesla TSLA
$175.79
-2.25%
Meta META
$485.58
-1.68%
Apple AAPL
$171.48
-1.06%
Amazon AMZN
$180.38
+0.31%
Alphabet GOOG
$152.26
+0.21%
Microsoft MSFT
$420.72
-0.17%
Nvidia NVDA
$903.56
+0.12%

3 předpovědi cen bitcoinu na 1 a 5 let od 3 analytiků po spuštění ETF BITI

Bitcoin $BTCUSD-0.9% konsoliduje kolem úrovně 20 000 USD a s tím souvisí i nedávné uvedení inverzního ETF BTC - BITI od společnosti ProShares. To spolu s medvědí náladou na trhu nutí investory bedlivě sledovat předpovědi cen bitcoinu.

3 předpovědi ceny bitcoinu.

Bitcoin byl vždy jednou z nejsledovanějších kryptoměn na trhu. Koneckonců je to nejstarší a největší token. Proto jsou předpovědi cen bitcoinu vždy zajímavé na každém trhu.

Vzhledem k neuvěřitelně medvědí náladě na trhu kryptoměn však byly tyto cenové předpovědi sníženy. Až dolů. A zatímco mnozí odborníci stále volají po šestimístné hodnotě bitcoinu (k předpovědím se dostaneme za chvíli), existuje spousta investorů, kteří rozumně nevidí výraznou rally v dohledné době.

Zdá se, že Federální rezervní systém hodlá pokračovat v agresivním zvyšování sazeb. Toto nové makroprostředí znamená méně snadné zaplavení systému likviditou. Je snadné pochopit, jak mohla politika snadných peněz vést k rychlému růstu cen aktiv v posledních letech.

Přesto existuje ještě jeden medvědí faktor, který nahrává krátkodobým cenovým cílům mnoha investorů pro bitcoin. Nedávno oznámený burzovně obchodovaný fond (ETF), který sleduje inverzní cenu bitcoinu.

ETF ProShares Short Bitcoin Strategy vyletěl nahoru, protože bitcoin má problémy. Mnozí se domnívají, že více příležitostí pro investory využít poklesů kryptoměn, jako je bitcoin, by mohlo tyto poklesy urychlit.

Předpovědi ceny bitcoinu

Pro představu, Bitcoin se v době psaní tohoto článku obchoduje za 20 500 USD za token.

  • Walletinvestor uvádí jednoletou a pětiletou cílovou cenu bitcoinů 37 331 USD a 105 057 USD. 
  • Gov.capital BTC mohou mít hodnotu 49 910 USD za jeden rok a 234 245 USD za pět let.
  • Crytponewz naznačuje, že bitcoin by mohl mít letos hodnotu kolem 25 000 USD a v roce 2026 mezi 42 000 a 55 000 USD.

Samozřejmě se jedná pouze o předpovědi různých analytiků a jejich názory, takže to neberte jako investiční radu, pouze jako nápovědu.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Z čeho vychází tyto predikce?

je to prelinkovane stačí kliknúť

A moja predpoveď je 850 USD :) 

Teraz vážne, predpovedať niečo, čo nemá žiadnu hodnotu, ani žiadnu koreláciu na žiadne ekonomické ukazovatele, a je to založené len na tom, či to budú ľudia ochotní kupovať je vlastne nemožné, a spĺňa to všetky znaky ponziho schémy.

Jakmile někdo u BTC argumentuje Ponziho schématem, tak ho těžko bude brát někdo vážně;) Zde není nikdo komu svěřujete peníze pod záminkou úročení, které by se vyplácelo na základě přísunu nového kapitálu. Zde máte naopak přesně stanovené podmínky uvolňování aktiva, sledování transakcí a cenu stanovenou volným trhem.

Hlavný znakom Pozniho schémy (pyramídovej hry) je, že výnosy nie sú vytvárané reálnymi finančnými operáciami, ale sú vyplácané z vkladov neskorších investorov.

5 rokov času a času ťažko predpovedať

Ale zase očakáva sa halving ☝️

Aj keď jasne áno je to dlha doba súhlasím

Gov Capital by mohol mat pravdu 😀👌

Nehnevali by sme sa nie ? 😄🤣

Ja určite nie 😁

Aj tak celkom dobre predikcie podľa mna 👍