@nicolaefrancescu

Bitcoin $BTCUSD s-a consolidat în jurul nivelului de 20.000 de dolari, iar recenta lansare a ETF-ului invers BTC - BITI de către ProShares este legată de acest lucru. Acest lucru, împreună cu sentimentul negativist al pieței, îi obligă pe investitori să urmărească îndeaproape previziunile privind prețul bitcoin.

3 predicții de preț Bitcoin.

Bitcoin a fost întotdeauna una dintre cele mai urmărite criptomonede de pe piață. La urma urmei, este cel mai vechi și cel mai mare simbol. De aceea, predicțiile privind prețul bitcoin sunt întotdeauna interesante pe orice piață.

Cu toate acestea, din cauza sentimentului incredibil de pesimist de pe piața criptomonedelor, aceste previziuni de preț au fost reduse. Până jos. Și, în timp ce mulți experți continuă să preconizeze o valoare de șase cifre pentru bitcoin (vom ajunge la predicții într-un moment), există o mulțime de investitori care, în mod rezonabil, nu văd o revenire semnificativă prea curând.

Rezerva Federală pare decisă să continue să majoreze ratele în mod agresiv. Acest nou mediu macro înseamnă că este mai puțin ușor să inundăm sistemul cu lichidități. Este ușor de înțeles cum politicile monetare ușoare ar fi putut duce la creșterea rapidă a prețurilor activelor din ultimii ani.

Cu toate acestea, există un alt factor de scădere care influențează obiectivele de preț pe termen scurt ale multor investitori pentru bitcoin. Un fond tranzacționat la bursă (ETF) anunțat recent care urmărește prețul invers al bitcoin.

ProShares Short Bitcoin Strategy ETF a crescut vertiginos pentru că bitcoin are probleme. Mulți cred că mai multe oportunități pentru investitori de a profita de scăderile criptomonedelor precum bitcoin ar putea accelera aceste scăderi.

Predicțiile prețului Bitcoin

Pentru a vă face o idee, bitcoin se tranzacționează la 20.500 de dolari pe token în momentul redactării acestui articol.

  • Walletinvestor indică un preț țintă pe un an și cinci ani pentru bitcoin de 37.331 dolari și, respectiv, 105.057 dolari.
  • Gov.capital BTC ar putea valora 49.910 dolari pe un an și 234.245 dolari pe cinci ani.
  • Crytponewz sugerează că bitcoin ar putea valora în jur de 25.000 USD în acest an și între 42.000 și 55.000 USD în 2026.

Desigur, acestea sunt doar previziuni ale diverșilor analiști și opiniile lor, așa că nu le considerați sfaturi de investiții, ci doar un indiciu.

Citiți articolul complet gratuit? Dă-i drumul 👇

Aveți un cont? Apoi conectați-vă . Sau creați unul nou.
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇