@gyorgysarosi

A Bitcoin $BTCUSD a 20 000 dolláros szint körül konszolidálódott, és ezzel együtt a ProShares nemrég indította el a BTC inverz ETF-et - BITI. Ez, valamint a medvés piaci hangulat arra kényszeríti a befektetőket, hogy a bitcoin árfolyam-előrejelzéseket szorosan szemmel tartsák.

3 bitcoin árjóslás.

A Bitcoin mindig is az egyik leginkább követett kriptovaluta volt a piacon. Végül is ez a legrégebbi és legnagyobb értékjegy. Ezért a bitcoin árfolyam-előrejelzések mindig érdekesek minden piacon.

A kriptopénzpiacon uralkodó hihetetlenül medvés hangulat miatt azonban ezeket az árfolyam-előrejelzéseket csökkentették. Egészen lefelé. És bár sok szakértő még mindig hat számjegyű bitcoin-értéket vár (a jóslatokra mindjárt rátérünk), rengeteg olyan befektető van, aki józan ésszel nem látja, hogy a közeljövőben jelentős rallyra kerülne sor.

Úgy tűnik, hogy a Federal Reserve továbbra is agresszíven emeli a kamatlábakat. Ez az új makrokörnyezet azt jelenti, hogy kevésbé könnyű likviditással elárasztani a rendszert. Könnyen belátható, hogy a könnyű pénzpolitika hogyan vezethetett az eszközárak gyors emelkedéséhez az elmúlt években.

Mégis van egy másik medvés tényező, amely sok befektető rövid távú árcéljait táplálja a bitcoinra vonatkozóan. Egy nemrég bejelentett tőzsdén kereskedett alap (ETF), amely a bitcoin inverz árfolyamát követi.

A ProShares Short Bitcoin Strategy ETF az egekbe szökött, mert a bitcoin bajban van. Sokan úgy vélik, hogy a befektetők több lehetősége arra, hogy kihasználják a kriptovaluták, például a bitcoin csökkenését, felgyorsíthatja ezt a csökkenést.

Bitcoin ár előrejelzések

Hogy egy kis ízelítőt adjak, a bitcoin a cikk írásakor 20 500 dolláron kereskedik tokenenként.

  • AWalletinvestor a bitcoin egyéves és ötéves célárát 37 331 dollárban, illetve 105 057 dollárban határozza meg.
  • Gov.capital BTC egy év alatt 49 910 dollárt, öt év alatt pedig 234 245 dollárt érhet.
  • ACrytponewz szerint a bitcoin idén 25 000 dollár körül, 2026-ban pedig 42 000 és 55 000 dollár között lehet.

Természetesen ezek csak különböző elemzők előrejelzései és véleményük, így ne tekintse ezt befektetési tanácsnak, csak egy tippnek.

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen? Gyerünk 👇

Van fiókja? Ezután jelentkezzen be . Vagy hozzon létre egy újat .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇