@jesperjensen

Som det ser ud nu, er der endnu ikke noget gigantisk salg på vej. Når det er sagt, udsender bankerne og deres analytikere forudsigelser og analyser af alle mulige aktier. En af de største investeringsbanker i verden, Goldman Sachs, er ingen undtagelse. Den forudsiger, at de 3 aktier i dette indlæg vil stige med mere end 40 % på et år.

Banken valgte 3 aktier, der kan klassificeres i teknologisektoren.

1. Global-e Online $GLBE

Det første Goldman-valg, som vi vil se på, er Global-e Online, et internationalt e-handelsteknologifirma. Global-e driver en online platform, der letter onlinehandel direkte med forbrugere på markeder i hele verden. Platformen gør det muligt for forhandlere at afbalancere skatte- og toldforskelle mellem sælgere og købere, og gør det muligt for detailhandlere at strømline deres internationale kunders online shoppingoplevelse på over 200 markeder, idet de tager højde for forskelle i sprog, valutaer, forsendelses- og reguleringsmyndigheder. Virksomheden arbejder med virksomhedskunder på markeder i USA, Europa og Asien.

Kilde.

Global-e gjorde god brug af sidste års bull market. Virksomheden rejste 431 millioner dollars ved en børsnotering i maj 2021. Aktien lukkede den første handelsdag til 25,5 USD og har siden da været udsat for svingende handel, hvor den nåede et højdepunkt på 81 USD i september og faldt 68 % i år.

Med hensyn til de finansielle resultater havde Global-e et vanskeligt første kvartal af FY22. EPS på 35 cent pr. udvandet aktie var mere end fire gange så stort som tabet på 8 cent året før. Omsætningen på toplinjen var bedre med 76,3 millioner dollars, hvilket er en stigning på 65 % i forhold til året før. Virksomhedens bruttoværdi af varer (GMV), som angiver, hvor meget Global-e opkræver fra handlende og købere for hver transaktion, steg imponerende 71 % i forhold til året før i første kvartal til 455 millioner dollars.

Så mens overskuddet er faldet, er der flere aftaler. Goldman-analytiker Will Nance bemærker dette i sin vurdering af aktien og skriver: "Virksomheden mener, at dens lave tocifrede EBITDA-marginer, positive frie cashflow og effektive kundeindkøbsmodel sandsynligvis vil understøtte fortsat vækst og investeringer i virksomheden, selv om vi ser en opbremsning i den bredere udgiftstendens i 2022."

"Desuden bemærkede virksomheden, at dens fortsatte geografiske ekspansion og diversificering, dens eksklusive strategiske partnerskab med Shopify og den fortsatte efterspørgsel fra forhandlere, som virksomheden har oplevet, bør fortsætte med at drive stærk vækst i de kommende år," tilføjede Nance.

Nance mener derfor, at Global-e's potentiale berettiger en Buy-rating, og kursmålet på 28 USD antyder en opgang på 43 % på et år.

2. Innoviz Technologies $INVZ

Innoviz fremstiller LiDAR-systemer, som er et avanceret sensorsystem, der anvendes til GPS, luftkartografi, topografi og landmåling, men som også kan anvendes i autonome køretøjer. LiDAR-systemer anvender avanceret laserteknologi (akronymet står for "light detection and ranging") til at fungere som øjnene på selvkørende køretøjer og er sammen med avancerede AI-computere en del af den underliggende teknologi, der vil gøre autonome køretøjer til en realitet.

Kilde.

I maj i år kom Innoviz med en vigtig meddelelse - Innoviz har indgået en aftale med en af verdens største bilkoncerner om at producere LiDAR-systemer. Denne aftale øgede Innoviz' ordrebeholdning med ca. 4 mia. dollars i fremtiden til et nyt samlet beløb på over 6,5 mia. dollars. Navnet på bilpartneren er ikke blevet offentliggjort, men Innoviz arbejder i øjeblikket sammen med BMW om masseproduktion af LiDAR til autonome køretøjer på niveau 3-5, hvilket gør Innoviz til det første LiDAR-firma til at samarbejde med en stor bilproducent på dette område.

Innoviz er stadig i de tidlige faser af markedsføringen af sine produkter. InnovizOne-systemet viser salgsvækst, og virksomheden forventer at se det første salg af InnovizTwo-systemet senere på året. Indtægterne er ganske vist lave, men de er stigende; overskuddet på 1,8 millioner dollars i første kvartal i år var mere end dobbelt så stort som 0,7 millioner dollars året før.

Analytiker Mark Delaney, som dækker denne aktie for Goldman, ser et betydeligt opadgående potentiale i denne virksomhed:

"Siden Innoviz vandt serieproduktionsprogrammet hos en førende global OEM som den førende leverandør, har virksomheden oplevet et stærkt momentum i ordrerne.... Vi mener fortsat, at den seneste gevinst understreger virksomhedens stærke markedsposition, da den nu har tre serielle produktionsvindere, hvilket bidrager til en forventet ordrebog på 6,6 milliarder dollars (betydeligt højere end andre lidarleverandører på dette område, selv om vi bemærker, at der skal tages højde for en vis grad af skøn i beregningen af ordrebogen)", skrev Delaney.

I overensstemmelse med disse udsigter vurderer Delaney Innoviz-aktien til at være et køb, og dets kursmål på 7 USD indebærer et et opadgående potentiale på ca. 69 % om et år.

3. Adobe, Inc. $ADBE

Lad os endelig se på et af de mest kendte softwarefirmaer, Adobe. Denne virksomhed har nået de to vigtigste mål for enhver virksomhed: en solid produktlinje med en stærk tilstedeværelse og et godt brand til at bakke den op. Adobe er kendt som skaberen af PDF og produkter som Photoshop, Illustrator og InDesign, som nu er tilgængelige som SaaS-tilbud via deres egen Creative Cloud.

Kilde.

Desuden har Adobe høje indtægter og overskud. I andet kvartal af regnskabsåret 2022, som sluttede den 3. juni, rapporterede virksomheden en rekordomsætning på 4,39 milliarder dollars, hvilket er en stigning på 14 % i forhold til året før. Non-GAAP EPS på $3,35 var lige over forventningerne på $3,31, og selskabets cash flow fra driften var $2,04 milliarder. Det var solide resultater for en virksomhed, der har en tradition for fine kvartalsrapporter.

I en opdateret prognose sænkede ledelsen dog sine forventninger til omsætning og indtjening pr. aktie for 2022. Adobe har tidligere givet en forventning for hele året på 13,7 EPS og 17,9 mia. dollars i omsætning; dette blev dog sænket til 13,5 EPS og 17,65 mia. dollars i omsætning. Denne reduktion skræmte investorerne, i det mindste midlertidigt.

Goldman Sachs' analytiker Kash Rangan skrev ikke blot en optimistisk udtalelse, men understøttede den også med en købsklassificering og et kursmål på 540 USD, hvilket viser hans tillid til en vækst på 48 % næste år.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er ikke en investeringsanbefaling, inspireret fra Yahoo Finance. Jeg er ikke en professionel investor.

Kan du læse hele artiklen gratis? Værsgo 👇

Har du en konto? Log derefter ind . Eller opret en ny .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇