S&P 500 ^GSPC 5,070.55 +1.20%
Nvidia NVDA $824.18 +3.65%
Meta META $495.78 +2.92%
Tesla TSLA $144.61 +1.80%
Microsoft MSFT $407.06 +1.52%
Amazon AMZN $179.52 +1.29%
Alphabet GOOG $159.92 +1.25%
Apple AAPL $166.82 +0.59%

4 výrazně podhodnocené kryptoměny s vysokým potenciálem k nákupu před dalším boomem

Ne všechny kryptoměny teď stojí za pozornost, některé podhodnocené kryptoměny však nepochybně opět porostou, jakmile budou trhy opět stabilnější. Tento článek je o výrazně podhodnocených kryptoměnách, které je třeba koupit před jejich boomem. Tyto kryptoměny by mohly náhle explodovat směrem nahoru, jakmile obavy trhu z mnoha problémů ustoupí.

Tyto kryptoměny se pravděpodobně zcela náhle odrazí.

Mohlo by se to stát, jakmile bude jasné, že Federální rezervní systém omezí zvyšování úrokových sazeb. To je momentálně největší strach na trhu. Mohou však existovat také obavy z inflace, vysokých cen ropy, ruské války na Ukrajině, politiky nebo zásahu USA a/nebo USA/EU proti digitálním měnám po celém světě.

Například The Wall Street Journal právě 7. července informoval, že EU právě stanovila společná nařízení, kterými se řídí kryptoměny a kryptoburzy. WSJ uvedl, že by jim to „usnadnilo poskytování svých služeb přes hranice ve 27 členských zemích EU“.

Pointa je, že má smysl začít hromadit pozice již nyní v těchto kryptoměnách za předpokladu, že se někdy v blízké budoucnosti odrazí.

1. Ethereum $ETHUSD+1.0% 

Ethereum je druhá největší kryptoměna s tržní hodnotou 140 miliard dolarů. Jedná se o certifikovanou krevní lázeň. Ethereum klesá mnohem hůř než téměř všechny ostatní hlavní kryptoměny v top 10 seznamu tržních kapitalizací. Investoři by měli hledat šanci přidat tuto kryptoměnu do svého portfolia od zoufalých prodejců.

Ethereum je likvidnější než jiné kryptoměny, takže poskytuje hluboký zdroj hotovosti od investorů, kteří nemohou získat přístup ke svým fondům likvidity Defi. 

Ethereum navíc plánuje projít hard forkem, kde se přesune od ověřování transakcí pomocí proof-of-work (PoW) – tedy těžby kryptoměn.

Přejde na proof-of-stake (PoS), díky kterému mohou její transakce teoreticky fungovat mnohem efektivněji. Na základě nedávných zpráv se zdá, že „sloučení“ s Ethereem 2.0 založeným na PoS, jak je známo, proběhne během několika příštích týdnů. Kdy se tak stane, se ale přesně neví. Ale když se tak stane, bude to pravděpodobně katalyzátor pro kryptoměnu.

2. Solana $SOLUSD+2.1% 

Solana je podle informací Coinmarketcap.com- 9. největší kryptoměnou. Solana je známá tím, že je lepší praktickou alternativou k Ethereu. Je to platforma pro aplikace NFT a související platformy nezaměnitelných tokenů. Solana by se mohla odrazit, až se do módy vrátí spekulativnější investice.

SOL krypto stále tvrdí, že má rychlejší a levnější ověřovací výkon než Ethereum. Solana měl potíže s odstávkami platformy každý měsíc nebo dva. To by také mohlo být hlavní příčinou poklesu. 

V minulém roce Solana udělala obrovský průnik na trh s nezaměnitelnými tokeny (NFT). Ale nyní má tato aréna značné potíže. Mnoho investorů  prodává své NFT  a nevidí návrat jejich vlastní hodnoty. To poškozuje ocenění. Solana nachází nové aplikace, jako je  aplikace pro chytré telefony. Solana by mohla být jednou z nejvíce podhodnocených kryptoměn a rychle se zotavit. 

3. Bitcoin $BTCUSD+0.3% 

Bitcoin je největší kryptoměna, ale podle Coinmarketcap.com k 7. červenci klesl od začátku roku o téměř 55 %. Navíc v posledních 30 dnech klesl o více než 30 % na 21 611 USD za token BTC. Analytici nyní doufají, že pokud překročí 23 000 USD, mohlo by to být hlavním katalyzátorem růstu akcií. Jakmile se obavy trhu z recese a stagflace ustoupí, možná koncem tohoto roku, bitcoin by mohl zahájit velký odraz.

Kryptosvět nebude fungovat, dokud se bitcoin nevrátí. Díky tomu je jednou z nejvíce podhodnocených kryptoměn na tomto seznamu. Mnoho analytiků zastává názor, že každý investor do kryptoměn by měl vlastnit alespoň malý kousek bitcoinu.

4. Polygon $MATICUSD+3.0% 

Polygon je krypto protokol postavený na druhé vrstvě Etherea. Podle  Coindesk „umožňuje vývojářům vytvářet a nasazovat jejich vlastní blockchainy, které jsou kompatibilní s blockchainem Ethereum, jediným kliknutím“. Je první dobře strukturovaná, snadno použitelná platforma pro škálování Etherea a rozvoj infrastruktury. Jeho hlavní součástí je Polygon SDK, modulární, flexibilní framework, který podporuje vytváření více typů aplikací.

Je to 19. největší kryptoměna a od začátku roku klesla o více než 78 %, což z ní dělá pravděpodobně nejhorší výsledky v žebříčku 20 nejlepších kryptoměn. Navíc za posledních 30 dní se to snížilo jen o 9 %, takže většina škod se stala začátkem tohoto roku. To z něj dělá jednu z největších podhodnocených kryptoměn na tomto seznamu. Pokud by měla získat více než polovinu svého poklesu, pak by kryptoměna vzrostla o více než 100 %.

Nejedná se o investiční doporučení, pouze o ukázku vysoce podhodnocených kryptoměn s vysokým potenciálem růstu během dalšího kryptoboomu.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

$ETHUSD+1.0% chcem určite dokupovať a ešte k tomu ten fork

ja zase už dlho chcem Matic aj som ho mal chvilu ale predal som...

a teraz ma už poslednu dobu dosť láka... 40-45c by bol luxus nakup

za mňa až na Solanu, z dôvodu ich častých problémov...všetko BUY status :D

no tá Solana je diskutabilná :/ to je pravda ale zase nič extra vážne

nevravím, že to je uplne velky problém... ale nie je to dobré