S&P 500 ^GSPC
5,254.35
+0.11%
Tesla TSLA
$175.79
-2.25%
Meta META
$485.58
-1.68%
Apple AAPL
$171.48
-1.06%
Amazon AMZN
$180.38
+0.31%
Alphabet GOOG
$152.26
+0.21%
Microsoft MSFT
$420.72
-0.17%
Nvidia NVDA
$903.56
+0.12%

Meta a životný partnership pre FLOW?

Instagram vlastnený spoločnosťou Meta $META-1.7% oznámil, že funkcia NFT bude teraz dostupná „v ďalších 100 krajinách“. Regióny teraz zahŕňajú Ameriku, Áziu a Tichomorie, Stredný východ a Afriku. Akutálne oznámenie spoločnosti v spojitosti s krypto projektom FLOW $FLOWUSD-1.3% môžeme pomenovať s určitosťou ako životný partnership pre FLOW, čo sa odrazilo aj na jeho cene a tento coin dnes vzrástol takmer o 60%.

Meta s NFT sa stávajú prístupnejšími v ďalších 100 krajinách.

Funkcia umožňujúca používateľom Instagramu prezentovať zbierky NFT, ktoré vlastnia, bola predtým dostupná iba v USA pre obmedzený počet tvorcov. Na odoslanie NFT musia používatelia pripojiť svoje účty k digitálnej peňaženke. Platforma sociálnych médií už v súčasnosti podporuje Ethereum, Polygon a Flow a peňaženky tretích strán ako MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet, Rainbow a Dapper Wallet.

https://twitter.com/MetaNewsroom/status/1555197567532732417 

Ako som už písal v úvode toto môžu investori do projektu FLOW považovať za veľmi silný fundamnet, čo sa prejavilo aj na raste hodnoty, ktoré za posledné hodiny vzrástla z hodnoty 1,8 USD na takmer 3 USD. 

Zdroj: Coinmarketcap 

https://twitter.com/flow_blockchain/status/1555206540239335425 

Minulý mesiac produktový manažér Meta Navdeep Singh uviedol, že testovanie prebieha aj na Facebooku, pretože jeho cieľom je umožniť uverejňovanie príspevkov naprieč platformami zahŕňajúce NFT. Funkcia NFT Instagramu umožňuje používateľom pripojiť digitálnu peňaženku, zdieľať NFT a automaticky označiť tvorcu aj zberateľa na uvedenie zdroja. NFT môžete zdieľať vo svojom hlavnom kanáli Instagram, príbehoch alebo v správach. Keď uverejníte digitálny zberateľský predmet, bude mať lesklý efekt a môže zobrazovať verejné informácie, ako napríklad popis NFT. Sociálna sieť poznamenáva, že s uverejnením alebo zdieľaním digitálnej zbierky na Instagrame nie sú spojené žiadne poplatky.

Flow ako projekt je pre mňa určite zaujímavý a mám ho vo watchliste už pár mesiacov, čiže táto pumpa ma až tak nepotešila. Avšak, čo sa týka grafu je stále strašne nízko oproti ATH, ktoré je niekde okolo 38-40 USD. 

Zdroj: Coinmarketcap

O čom je projekt $FLOWUSD-1.3%?

Flow je rýchly, decentralizovaný a vývojársky prívetivý blockchain navrhnutý ako základ pre novú generáciu hier, aplikácií a digitálnych aktív, ktoré ich poháňajú. Flow je jediný blockchain prvej vrstvy, ktorý pôvodne vytvoril tím, ktorý dôsledne poskytoval skvelé spotrebiteľské blockchainové zážitky: CryptoKitties, Dapper Wallet, NBA Top Shot. Špičkoví vývojári a niektoré z najväčších svetových značiek už stavajú na Flow a umožňujú úplne nové zážitky s prvotriednym obsahom. Projekt má bohatý ekosystém pozostávajúci zo špičkových zábavných značiek, vývojárskych štúdií a startupov podporovaných podnikmi. Partneri ekosystému Flow zahŕňajú globálne značky ako Warner Music, Ubisoft, NBA a UFC a mnoho ďaľších. 

Konkurečné výhody FLOW?

  • Dizajn Flow je jediný svojho druhu, ktorý umožňuje škálovať sieť tak, aby slúžila miliardám používateľov bez toho, aby došlo k narušeniu alebo zníženiu decentralizácie konsenzu. 
  • Inteligentné zmluvy na Flow sú napísané v Cadence, jednoduchom a bezpečnom programovacom jazyku pre kryptografické aktíva a aplikácie.
  • Flow bol navrhnutý pre bežných spotrebiteľov, pričom platobné onrampy umožňujú bezpečnú cestu od fiat mien ku kryptomenám s nízkym trením.

Investori

Medzi významných investorov v Dapper Labs patria okrem iného: 

  • Andreessen Horowitz
  •  Union Square Ventures
  •  Venrock
  •  Google Ventures
  •  Samsung a zakladatelia Dreamworks, Reddit, Coinbase, Zynga a AngelList.

Ako môžete vidieť je to určite zaujímavý projekt, ktorý je orientovaný na NFT a zábavný priemysel, podporovaný zaujímavými menami, ako napríklad: Samsung, Google, Venrock a ďalší. Investícia je každého osobná vec a toto určite nie je investičná rada ale môžete vidieť, že postupne tieto projekty prechádzajú do "reálneho" sveta a nie je to len, že ich cena rastie v závislosti od ponuky a dopytu na trhu ale že sa dostávajú pomalými krokmi do nášho bežného života, akým je s určitosťou platforma Instagram alebo Facebook.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @sooskristian má karmu 1295 a je členem této komunity od 24/11/2021. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Zajímavé, začnu to sledovat

určite sa to oplati :)

Co si budeme, mně tohle přijde jako naprostá blbost

užitek v tom prostě nevidím, tečka.

Každý má právo na svoj názor

Niektoré veci nám možno teraz prídu ako hlúposť a uvidíme ako na to budeme pozerat o pár rokov

Tohle je pro mě jako BTC maximalistu už docela vyšší dívčí tak se zeptám: Proč nepoužijí jako základ pro takovouhle síť třeba ETH, které se přesně pro tohle používá?

používajú :) je to tam napisane

Tak Facebook si ide za svojim, že chce byť veľmoc v metaverse a NFT

určite ano, neviem či to je dobre, či zle :D ak si zase vybuduje skoro monopol :D ale 100 krajin je dost

Že chcú získať 10 miliard na výskum a implementáciu NFTs a metaverse

Som rád, že postupne sa takéto projekty dostávajú do popredia :)

50% pumpa za deň pekne :D

Projekt bol niekde na konci v top 100 a zrazu je v top 30 :D

Tak to je solidní 😅

Investuješ do Flow? 🤨 Já jsem samozřejmě mimo tento okruh. Co se týká krypta, tak se držím naprostého základu😄

Vies čo chcel som pri tých 1.8 len som čakal na peniaze lebo je ozaj nízko od ath a teraz neviem… ak by opadol hype a klesol niekde pod 2 usd idem do toho