S&P 500 ^GSPC
4,967.23
-0.88%
Nvidia NVDA
$762.00
-10.00%
Meta META
$481.07
-4.13%
Amazon AMZN
$174.63
-2.56%
Tesla TSLA
$147.02
-1.94%
Microsoft MSFT
$399.12
-1.27%
Apple AAPL
$165.00
-1.22%
Alphabet GOOG
$155.72
-1.10%

Digitální transformace a jak se díky ní může cena této akcie zdesetinásobit

Digitální transformace slibuje snížení nákladů, zvýšení produktivity a zlepšení zákaznické zkušenosti a to od e-commerce až prakticky po cloud computing. Proto podniky utrácejí peníze jako o život, aby udržely krok s technologiemi. Jak si na následujících řádcích ukážeme, tak je o celé odvětví opravdu zájem na kterém se možná rýsuje zajímavé investice v podobě jedné akcie... 

 

 

Například společnost International Data Corp. odhaduje, že výdaje na digitální transformaci porostou do roku 2024 o 22 % ročně a dosáhnou 2,4 bilionu dolarů. To vytváří obrovskou příležitost pro investory.

 

Společnost PagerDuty $PD-1.1%, hraje důležitou roli v pomoci podnikům při zavádění a správě digitálních technologií. A pokud se společnosti PagerDuty podaří urychlit růst počtu zákazníků, nepřekvapilo by mě, kdyby tato akcie se střední tržní kapitalizací přinesla v příštím desetiletí klidně i desetinásobný výnos.


Díky digitální transformaci se ekosystém IT stal složitějším. Není divu, že roste počet incidentů a výpadků kritických pro podnikání a každá z těchto událostí má potenciál snížit produktivitu zaměstnanců a poškodit pověst organizace u zákazníků. Aby se toto riziko zmírnilo, pomáhá společnost PagerDuty $PD-1.1% téměř 18 000 podnikům udržovat jejich digitální technologie v provozu.

 

Konkrétně její platforma shromažďuje a koreluje data z celého ekosystému IT, včetně monitorovacích nástrojů, jako je Datadog, cloudové infrastruktury, jako je Amazon, a bezpečnostního softwaru, jako je Okta. PagerDuty pak využívá umělou inteligenci k předvídání a automatické prevenci problémů s výkonem. Nebo pokud problém nelze vyřešit pomocí automatizace, zorganizuje reakci upozorněním příslušných týmů.

 

Platforma také poskytuje těmto týmům příslušná data. V konečném důsledku to znamená méně incidentů. Vzhledem k tomu, že se digitální transformace stává hlavní prioritou moderních podniků, je nabídka služeb PagerDuty $PD-1.1% ještě přesvědčivější. Vedení společnosti nyní odhaduje její oslovitelný trh na 36 miliard dolarů.

 

Výhody plynoucí z toho, že jste na trhu první

Společnost PagerDuty je průkopníkem v oblasti řízení digitálního provozu a za posledních deset let se etablovala jako lídr v oboru. V současné době je její platforma integrována s více než 600 technologiemi, což je více než jakékoli jiné řešení na trhu. Její modely umělé inteligence jsou založeny na datech za téměř 12 let a s každým novým datovým bodem je platforma schopna lépe předvídat problémy a předcházet jim.

 

Společnost tuto výhodu proměnila v silnou poptávku. Její platforma poskytuje služby více než 65 % firem z žebříčku Fortune 100 a 45 % firem z žebříčku Fortune 500 a mezi její zákazníky patří známé značky jako Salesforce a Square $SQ-2.3%. A co je ještě důležitější, míra dalšího předplacení u společnosti PagerDuty přesahuje 95 %, což znamená, že jen velmi málo zákazníků odchází, a průměrný zákazník utratil za uplynulý rok o 26 % více.

 

Závěr

Společnost pomáhá organizacím přijmout proaktivní strategii reakce na incidenty, která umožňuje řešit problémy v řádu minut, nikoli hodin či dnů. A protože digitální transformace nadále mění ekosystém IT, PagerDuty by mohla v příštích letech zaznamenat superrychlý růst.

 

V této souvislosti se akcie v současnosti obchodují za rozumný 12,4násobek tržeb a tržní kapitalizace společnosti PagerDuty činí pouhých 3,1 miliardy dolarů. Pokud se společnosti podaří v příštích deseti letech udržet růst tržeb o 26 % ročně, mohla by její tržní kapitalizace vzrůst desetinásobně, aniž by se změnil poměr ceny k tržbám. A pokud se společnosti podaří zrychlit růst počtu zákazníků, myslím, že tento scénář je zcela reálný.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Na $PD-1.1% jsem už párkrát narazil, super firma 👍

🔝