S&P 500 ^GSPC 5,048.42 -0.46%
Meta META $441.38 -10.56%
Tesla TSLA $170.18 +4.97%
Nvidia NVDA $826.32 +3.71%
Microsoft MSFT $399.04 -2.45%
Alphabet GOOG $157.95 -1.96%
Amazon AMZN $173.67 -1.65%
Apple AAPL $169.89 +0.51%

Jeden z největších hráčů v oblasti online placení je momentálně výrazně podhodnocený

Market Advisory
15. 12. 2022
2 min read

A máme tu další nákup do portfolia Market Advisory! Je běžným trendem, že lidé stále častěji používají pro své transakce platby kartou namísto hotovosti. A společnost, kterou dnes přidáváme do portfolia je jedním z předních průkopníků celého odvětví.

V aktuálním stavu digitálních plateb je spousta překážek, které věci zpomalují. Určitě jste už někdy stáli ve frontě u pokladny za někým, komu trvalo celou věčnost, než si vybral, kterou kreditní kartu použije. A určitě jste už byli v obchodě, kde nefungovala čtečka kreditních karet.

Pohodlná digitální řešení budou nakonec všudypřítomná. Ale právě teď je to stále změť služeb a systémů. Podle statistických údajů je celosvětová penetrace digitálního obchodování v srpnu jen asi 55 %. A mobilní platby se používají jen asi pro 20 % transakcí.. 

Naštěstí je tu jedna společnost o značný kousek dál než konkurence... Tato společnost je na dobré cestě nabízet skutečně komplexní soubor řešení. Kromě toho generuje neuvěřitelný cashflow posledních pár let, který aktivně používá na zpětný odkup akcií či akvizice, aby posílila své schopnosti v oblasti digitálních peněženek a služeb pro obchodníky.

Akcie společnosti navíc výrazně zasáhla pandemie koronaviru. Nyní se proto obchoduje značně níže, než se obchodovala před začátkem pandemie. Jinými slovy, dnes můžeme akcie nakoupit s velikou slevou a to až 75 % od nedávných ATH.

Pokud byste chtěli vědět o jakou akcii se jedná, rozhodně vyzkoušejte naši službu Market Advisory, první měsíc máte totiž navíc na zkoušku zdarma. 

👉 Market Advisory 👈

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Pošli článek dál, nebo si ho ulož na později.