Tyto NFT hry budou v roce 2022 letět. V některých si můžete i pěkně přivydělat

Kryptoměny a NFT rezonují v uších investorů. Aktuálně dokonce přibývá i her založených na této technologii. Videohry byly ale odjakživa brány jako nástroj relaxace, odpočinku, vypnutí od reálného světa. To stále platí. V následujícím výběru se ale podíváme i na hry, ve kterých si můžete svou šikovností hezky přivydělat. To je sen, no ne? 

 

 

Krypto svět vytváří hry, které jsou kompatibilní s digitálními aktivy.
Nejběžnější používané technologie v krypto hrách jsou ETH a MATIC.
Kryptoměny urazily od svého prvního představení dlouhou cestu. Mnoho lidí své kryptoměny využívá k běžném činnostem, jako je obchodování a nakupování. Tyto cenné mince lze ale používat také k zábavním účelům, jako je hraní her.

Hraní je oblíbené u lidí všech věkových kategorií, protože pomáhá odreagovat mysl od problémů. Zatímco některé hry se hrají zdarma, některé je třeba zakoupit. Případně je možné zakoupit prostředky přímo ve hře. S rostoucí oblibou kryptoměn vzniklo mnoho her, které jsou s tímto digitálním aktivem kompatibilní. 

Tady je menší výběr několika z nich.

Galaxy Fight Club

Galaxy Fight Club je bojová hra typu hráč vs hráč (PvP), ve které mohou hráči bojovat proti sobě pomocí své sbírky avatarů. Tato hra mívala sbírku 10 000 avatarů, než umožnila mít jako avatary NFT (picture-for-proof, PFP). Hra se pyšní tím, že je první bojovou PvP hrou napříč značkami a platformami.

Hráči získávají body vítězstvím v bitvách a sbíráním klíčů k odemykání loot boxů nebo pokladů, které obsahují různé předměty, například zbraně. Její grafický styl také vzdává hold hře Super Smash Bros a navozuje tak pocity nostalgie.

Očekává se, že tato hra bude uvedena na síť Polygon v průběhu prvního čtvrtletí tohoto roku.

Ještě není pozdě: Tyto dvě NFT kryptoměny dále porostou

DeFi Kingdoms

Hra DeFi Kingdoms zahrnuje koncept modelu play-and-earn, čímž se stává atraktivnější. Hra má také svůj herní užitkový token s názvem JEWEL, který pomáhá nakupovat NFT. JEWEL funguje také jako žeton správy, který diktuje směr projektu.

https://www.youtube.com/watch?v=FBsx_pKj4BM

CryptoBeasts

CryptoBeasts je nostalgická pixelová digitální hra, která připomíná grafický styl původní hry Legend of Zelda. V této hře založené na Ethereu hráči uvidí 10 000 barevných vajec, která přicházejí v balíčku v prostředí Eggland.

Hra funguje na hlasování decentralizované autonomní organizace (DAO), která je založena na hierarchii. To znamená, že hlasovací statusy všech hráčů jsou určeny počtem vajec, které vlastní. Kromě toho mohou vejce hráčům také pomoci získat více žetonů CBX, které jsou ve hře nativní.

Zatím nejdražší vejce bylo prodáno za 5 etherů (ETH), což mělo v době prodeje hodnotu více než 9 000 dolarů. To už je celkem hezká cena za předmět získaný hraním hry, že? :)

To je jen malinký výběr NFT a krypto her, ve kterých můžete vydělávat už teď! Další zajímavé kousky jsou také např. Axie Infinity, Mobox nebo The Sandbox.

Toto není investiční rada. Jde pouze o amatérský názor na základě výběru Jasona Fernanda.


Zajímavá inspirace, jdu na vlastní due diligence! 😏

Timeline Tracker Overview