S&P 500 ^GSPC 5,010.6 +0.87%
Nvidia NVDA $795.18 +4.35%
Tesla TSLA $142.05 -3.40%
Amazon AMZN $177.23 +1.49%
Alphabet GOOG $157.95 +1.43%
Apple AAPL $165.84 +0.51%
Microsoft MSFT $400.96 +0.46%
Meta META $481.73 +0.14%

Kryptoměna Cardano může být ke konci roku na úrovni Solany, znamená to zesílení až o 10 000%

Charles Hoskinson, zakladatel společnosti Cardano (ADA), oznámil řadu plánovaných vylepšení pro deváté největší kryptoaktivum podle tržní kapitalizace, o kterých tvrdí, že povedou k podstatným ziskům během krátkého časového intervalu. Na základě toho můžeme očekávat konkurenceschopnost vůči přední kryptoměně, kterou je Solana nebo Ethereum.

Inovace pro Cardano jsou hnacím motorem pro poražení konkurenčních kryptoměn

Hoskinson v novém videu tvrdí, že Cardano ($ADAUSD+0.1%) bude schopen vyrovnat se výkonu Solany ( $SOLUSD-1.3%) a dalších blockchainů s podporou inteligentních smluv později v tomto roce.

Říká, že v letošním roce budou zveřejněny všechny tyto změny, které výrazně zlepší škálovatelnost a expresivitu systému, což mu umožní dosáhnout stejné úrovně výkonu jako systémy jako jsou Solana $SOLUSD-1.3% a další, nebo přinejmenším ve stejném měřítku.

Některé z nových funkcí Cardana $ADAUSD+0.1%, podle Hoskinsona, budou spuštěny v červnu a říjnu tohoto roku.

Podle vývojáře platformy inteligentních smluv bude $ADAUSD+0.1% schopna konkurovat jiným kryptoměnám a zároveň poskytovat silnou a oddanou komunitu.

Zakladatel Hoskinson k inovacím kryptoměny

"Nejen, že získáte veškerou bezpečnost, korektnost, odolnost a skvělou komunitu tří milionů lidí, ale také získáte to nejlepší z toho, co konkurenti přinášejí."

Cardanovy $ADAUSD+0.1% tři hlavní priority jsou podle Hoskinsona pro příštích 12 měsíců "komerční srovnatelnost, udržitelnost a sebeurčení".

Aktuální cena Cardana ( v Korunách)

Aktuální cena Solany, kterou chce Cardano do konce roku pokořit (v Korunách)

Cardano vidí 6x více objemů transakcí než Ethereum

Inovace přijdou nejdříve v červnu nebo červenci tohoto roku, $ADAUSD+0.1% však hlásí dobré zprávy už nyní.

Podle nedávných údajů společnosti Messari byl Cardano $ADAUSD+0.1% za posledních 24 hodin svědkem šestkrát vyššího objemu transakcí než měla kryptoměna Ethereum $ETHUSD-0.7%, což představuje celkovou hodnotu ve výši 42,1 miliardy dolarů. Obecně platí, že platforma se nejprve zaměřuje na aktivitu v řetězci, 24hodinové objemy transakcí a upravené objemy transakcí.

Cardano $ADAUSD+0.1% překonal dvě nejlepší kryptoměny, Bitcoin $BTCUSD-1.0% a Ethereum $ETHUSD-0.7%, s tržní kapitalizací 36,38 miliardy USD a 7,42 miliardy USD. Upravené množství transakcí je stále vynikající technikou pro izolaci pouze nejdůležitějších transakcí.

Kryptoměna také překonala Bitcoin $BTCUSD-1.0% a Ethereum $ETHUSD-0.7%, pokud jde o upravené objemy transakcí, s 24hodinovým objemem 41 miliard USD oproti 13,83 miliardám USD za Bitcoin $BTCUSD-1.0% a 5,94 miliardy USD za Ethereum $ETHUSD-0.7%.

 

Upozorňuji, že se nejedná o finanční poradenství. Každá investice musí projít důkladnou analýzou.

Zdroje: 

Cryptonews

Video, kde debatuje Charles Hoskinson o budoucnosti: https://youtu.be/xNWElkeplOQ

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Konečně se stane konkurenceschopnou, tohle by Cardano mohlo nabudit!

U téhle kryptoměny bych tomu i věřil