S&P 500 ^GSPC
4,967.23
-0.88%
Nvidia NVDA
$762.00
-10.00%
Meta META
$481.07
-4.13%
Amazon AMZN
$174.63
-2.56%
Tesla TSLA
$147.02
-1.94%
Microsoft MSFT
$399.12
-1.27%
Apple AAPL
$165.00
-1.22%
Alphabet GOOG
$155.72
-1.10%

Investiční skupiny online: Aneb jak investoři společně poráží trh ve velkém

Bulios Academy
31. 1. 2023
3 min read

Nechat si poradit od starších a zkušenějších investorů není vůbec na škodu. Obzvlášť, když se může člověk inspirovat a společně s ostatními vydělat opravdu velké peníze. Jaké online investiční skupiny ale stojí za to a jakých byste se měli raději vyhnout?

Mohli jste si zaplatit analytika, aby vám poradil, jaké akcie koupit, nebo jste si mohli vytvořit účet na Redditu a sledovat fóra jako WallStreetBets. Miliony nejen mladých lidí se často rozhodují pro druhou možnost, což je částečně důvod, proč náhlý růst akcií společností GameStop a AMC zaskočil i starší veterány z Wall Street.

Jenže všichni víme, jak nakonec dopadly ságy GameStop, AMC a dalších akcií do kterých investoři investovali. Poslouchat skupiny, ve kterých se nachází miliony nezkušených retailových investorů se ukázalo být neuvěřitelně nebezpečné, riskantní a často i nezodpovědné. 

Jenže sociální investování má přece jen něco do sebe! Jen se nad tím zamyslete a představte si skupinu investorů, která nebude v milionech ale spíše v desítkách co se počtu týče a zároveň se bude skládat nejen z méně zkušených nováčků, ale také dlouholetých expertů, kteří si chtějí všichni navzájem poradit 🤔

No tak přesně to se nám podařilo vytvořit v našem nejnovějším vzdělávacím projektu s názvem Bulios Academy. Věřte mi, že se jedná o kompletní soubor všeho, co bude retailový investor potřebovat na jeho cestě k finanční nezávislosti. Čekají na vás tabulky s férovými cenami akcií, soutěže, tipovačky a dokonce pozvánky na akce Buliosu.

V Bulios Academy vás provedeme nejen investičními základy a strategií, ale také vám například pomůžeme vybrat ideálního brokera či osobně poradíme právě v privátní Discord skupině, která je plná podobně smýšlejících investorů. 

Discord skupina Bulios Academy

Jedná se o skupinu desítek českých a slovenských investorů, kteří do ní všichni vstoupili, protože chtějí nejen sdílet vlastní investiční tipy, ale také se nechat inspirovat/poradit si od ostatních retailových investorů. 

Celá komunita je pak vedena našimi zkušenými profesionály a mentory Ondrou a Kubou, které jsme si nedávno představili v tomto příspěvku: Mentoři stojící za Bulios Academy: Představujeme Ondru a Kubu

Pokud byste se tedy rádi připojili na naší skupiny na Discordu a zároveň využili všech benefitů a pilířů Bulios Academy: 5 investičních pilířů na cestě k finanční nezávislosti, rozhodně neváhejte a mrkněte na celý projekt 😉

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Pošli článek dál, nebo si ho ulož na později.