Morgan Stanley: Cumpărați aceste 3 acțiuni care beneficiază de o strategie care produce randamente pozitive 100% din…

Acțiunile tehnologice au rate de rentabilitate pozitivă de 100% la una, trei, șase și 12 luni după ce au atins minimele pieței. Acesta este unul dintre motivele pentru care Morgan Stanley a identificat cele 3 acțiuni în care are cea mai mare încredere în această privință.

Următoarele luni vor fi dificile atât pentru acțiuni, cât și pentru economie, potrivit strategilor șefi de la Morgan Stanley.

Se așteaptă ca majorarea ratelor dobânzilor să cântărească profiturile companiilor și să afecteze creșterea economică, a avertizat recent firma. Aceasta este o combinație periculoasă care, în opinia Morgan Stanley, va anula câștigurile recente ale S&P 500 și va trimite indicele la noi minime pentru acest ciclu de piață.

Dovezile acestei slăbiciuni sunt deja prezente. Profitul a scăzut cu 3% de la an la an în cel mai recent trimestru, potrivit datelor Oppenheimer, chiar dacă vânzările au crescut cu aproximativ 5,6%.

Mai îngrijorător este faptul că indicatorul de ciclu al SUA al Morgan Stanley, care compilează mai multe puncte cheie de date macroeconomice, clipește în roșu pentru prima dată de când a apărut chiar înainte de pandemie.

Alți indicatori economici, inclusiv indicatorul economic principal al Conference Board, sunt slabi din punct de vedere istoric, potrivit Morgan Stanley, sugerând că ar putea urma o recesiune.

Dar nu totul este pierdut pentru investitori în 2023. Morgan Stanley crede că o nouă piață bull, condusă de acțiunile din sectorul tehnologic, va reveni la viață după prăbușirea acțiunilor americane.

Pe lângă îmbunătățirea perspectivelor de creștere la nivel mondial și scăderea ratelor dobânzilor, Pauker de la MS a remarcat că următoarea redresare a acțiunilor americane va fi determinată de îmbunătățirea bilanțurilor consumatorilor, de cererea reținută pentru cheltuieli de capital, de un efect de levier operațional pozitiv și chiar de inteligența artificială.

"În timp ce continuăm să ne concentrăm pe o traiectorie către noi minime în prima jumătate a acestui an, evidențiem, de asemenea, mai multe potențiale motoare ciclice și seculare ale următoarei piețe de creștere a acțiunilor și încurajăm investitorii să înceapă să își pregătească lista de achiziții de tehnologie înainte de această dată", a scris Pauker.

Morgan Stanley s-a concentrat pe acțiunile din domeniul tehnologiei, deoarece acestea au rămas în mod istoric în urma zilei mai largi a pieței, dar tind să depășească semnificativ performanța. De fapt, firma a remarcat că tehnologia are o rată de rentabilitate pozitivă de 100% la una, trei, șase și 12 luni după minimele pieței.

În sectorul tehnologic, cele mai bune randamente relative după randamente scăzute provin de obicei de la companiile din sectorul comerțului cu amănuntul pe internet, media și servicii interactive, semiconductori și hardware tehnologic, a precizat Pauker. El a adăugat că, la începutul expansiunii, companiile sensibile din punct de vedere economic au depășit cu o medie de 28% performanțele omologilor lor defensivi.

Așadar, haideți să aruncăm o privire la alegerile de top ale Morgan Stanley pentru viitoarea redresare a pieței 👇.

Outfront Media $OUT+1.0%

Outfront Media este o companie americană specializată în media publicitară. Compania operează panouri publicitare, publicitate digitală out-of-home, panouri publicitare, panouri de afișaj și alte mijloace de publicitate în multe orașe mari din SUA, Canada și America Latină. Outfront Media oferă, de asemenea, servicii de publicitate pentru aeroporturi, centre comerciale, gări și alte locații.

Cele mai recente rezultate trimestriale ale Outfront Media au arătat că societatea a raportat venituri de 355,8 milioane de dolari, o creștere de 7,2% față de anul precedent. Venitul net pentru trimestrul respectiv a fost de 25,2 milioane de dolari, o creștere de 98,3% față de anul precedent.

Recenta concentrare a Outfront Media pe publicitatea digitală out-of-home a devenit din ce în ce mai populară. De asemenea, compania își extinde aria de acoperire în noi locații și oferă soluții publicitare inovatoare clienților săi. Outfront Media este considerată o companie interesantă în industria publicității și are potențialul de a se dezvolta în viitor.

Comentariu MS:

"Expunerea companiei la veniturile din publicitate prin intermediul panourilor publicitare și al afișajelor din mijloacele de transport în comun va fi benefică pe măsură ce ciclul își revine și creșterea în industria publicitară se accelerează. Gradul de îndatorare și marjele incrementale de ~50% ar trebui să stimuleze acțiunile într-o redresare ciclică."

Walt Disney $DIS+0.0%

Disney este una dintre cele mai mari și mai de succes companii de divertisment din lume, cu un portofoliu de mărci care include Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și multe altele. Compania operează, de asemenea, posturi de televiziune, precum ABC, și deține o serie de parcuri tematice și stațiuni în diverse locații din întreaga lume.

De asemenea, Disney continuă să investească în platforma sa de streaming, Disney+, care devine din ce în ce mai populară și are potențialul de a se dezvolta în viitor. Compania a anunțat, de asemenea, planuri de extindere a parcurilor și stațiunilor sale tematice. În general, Disney este astfel considerată o companie interesantă în industria de divertisment și are o poziție puternică pe piață și un potențial de creștere în viitor.

Comentariu MS:

"Afacerile Disney din domeniul parcurilor și al publicității ar trebui să beneficieze de un mediu de consum sănătos, cu o nouă abordare de gestionare și optimizare a activității sale media care să susțină îmbunătățirea veniturilor."

Logitech $LOGI-0.1%

Logitech este o companie elvețiană specializată în producția de periferice pentru calculatoare și alte produse electronice de consum, cum ar fi șoareci, tastaturi, căști și difuzoare. Logitech se concentrează pe designul inovator și pe calitatea produselor sale, ceea ce o face favorită în rândul consumatorilor din întreaga lume.

Ultimele rezultate trimestriale ale Logitech au arătat că firma a înregistrat vânzări de 1,84 miliarde de dolari, o creștere de 11% față de anul precedent. Venitul net al companiei pentru trimestrul respectiv a fost de 448 de milioane de dolari, o creștere de 56% față de anul precedent.

Logitech continuă să își extindă portofoliul de produse și să se concentreze pe inovația în domeniul electronicelor de consum. Compania a înregistrat, de asemenea, o creștere puternică a vânzărilor produselor sale prin intermediul canalelor de comerț electronic, reflectând tendința tot mai mare de a face cumpărături online. Logitech investește, de asemenea, în sustenabilitate și plănuiește să își reducă impactul asupra mediului.

Comentariu MS:

"Logitech ar trebui să își vadă în sfârșit revenirea spectaculoasă după prăbușirea covidă. În general, ar trebui să beneficieze de o redresare ciclică a cererii de hardware, pe măsură ce condițiile economice se îmbunătățesc."

  • Ce părere aveți despre alegerea făcută de Morgan Stanley? 🤔

Vă rugăm să rețineți că aceasta nu este o consiliere financiară. Fiecare investiție trebuie să treacă printr-o analiză amănunțită.


No comments yet
Timeline Tracker Overview