close
Log in to watch events, create content and educate yourself.
Log in

Watch Stocks
Apple Inc.
$164.90
+1.56%
Tesla, Inc.
$207.46
+6.24%
NVIDIA Corporation
$277.77
+1.44%
Microsoft Corporation
$288.30
+1.50%
NIO
NIO Inc.
$10.51
+0.48%


Rezultatele trimestriale ale companiilor pentru săptămâna 20 martie - 24 martie: Nike, GameStop, General Mills

Săptămâna viitoare, companiile chineze și americane își vor raporta cifrele trimestriale. Așadar, ca de obicei, haideți să aruncăm o privire la ceea ce așteaptă analiștii de la cele mai interesante companii.

Sezonul de câștiguri din 20.3. - 24.3.

Iau Nike $NKE, GameStop $GME, General Mills $GIS, Chewy $CHWY, Foot Locker $FL și Pinduoduo $PDD ca fiind cele mai interesante companii ale săptămânii.

La ce se așteaptă analiștii de la aceste companii?

Nike $NKE

Potrivit Zacks Investment Research, pe baza previziunilor a 15 analiști, prognoza consensuală a EPS pentru acest trimestru este de 0,5 dolari. Câștigurile pe acțiune raportate pentru același trimestru al anului trecut au fost de 0,87 dolari. Veniturile sunt estimate la 11,5 miliarde de dolari.

GameStop $GME

Potrivit Zacks Investment Research, pe baza previziunilor a 3 analiști, prognoza consensuală a EPS pentru acest trimestru este de 0,16 dolari. Acest lucru ar implica o creștere de la an la an de 65,96%. Cea mai recentă estimare de consens preconizează venituri trimestriale de 2,17 miliarde de dolari, în scădere cu 3,82% față de anul precedent.

General Mills $GIS

$GIS este de așteptat să raporteze câștiguri trimestriale de 0,90 dolari pe acțiune în următorul său raport, reprezentând o schimbare de la an la an de +7,1%. Veniturile sunt așteptate să fie de 4,9 miliarde de dolari, în creștere cu 8% față de trimestrul anterior.

Chewy $CHWY

Chewy este de așteptat să raporteze o pierdere trimestrială de 0,12 dolari pe acțiune în următorul său raport, ceea ce reprezintă o schimbare de la an la an de -9,1%. Veniturile sunt așteptate să fie de 2,64 miliarde de dolari, în creștere cu 10,7% față de trimestrul anterior.

Foot Locker $FL

Estimarea Zacks Consensus Estimate pentru câștigurile trimestriale se situează în prezent la 52 de cenți pe acțiune, ceea ce indică o scădere de aproximativ 69% față de estimarea trimestrială anterioară de 1,93 dolari. Veniturile pentru trimestrul al patrulea sunt așteptate să scadă cu 8,6%, la 2,139 miliarde de dolari, iar profiturile ajustate sunt așteptate să scadă cu 72%, la 47 cenți pe acțiune.

Pinduoduo $PDD

La Pinduoduo, aceasta a fost singura elaborare a estimărilor pe care am putut-o găsi; niciunul dintre ceilalți analiști nu le-a acoperit.
  • De ale cui rezultate sunteți interesați? Anunțați-mă în comentarii!

Dacă doriți să distribuiți acest grafic, îl puteți descărca AICI.