S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.96 -1.97%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Od listopadu do února jsem celé své měsíční investice dával tvrdě do krypta s jedním velkým nákupem při krachu SVB (tedy aktuálně poslední doba, kdy byl BTC pod 20K). Sem tam ještě dokupuji, ale teď už spíše malé pozice do spekulativních altcoinů.

A jaké altcoiny nakupuješ? Bitcoin mám, a vůbec si na to nestěžuju.

Je jich hodně, ale vesměs jsem přikupoval ve větším ty známější (Atom, Matic, Gala...) a potom si "rozšiřoval obzory", a to hlavně v rámci RWA. Nejmenší část jsem dával do "AI krypt", i když už jen ten pojem je nesmysl, takže čistě jako spekulaci na budoucí hype podobný Dogecoinu a spol.

"Americké akcie klesly", z toho mám radost zase já, protože se bude zase dát přikupovat. A vzhledem k tomu, co je před námi za makra, tak si myslím, že půjdou ještě níž.

Taky 🙋‍♂️

A kolik vám ty vaše slavné kryptomeny vygenerovaly příjmu? Já vám to řeknu, je to 0. Takže až se domeček z karet zbortí, tak vám nezbyde vůbec nic. 😉

Já tedy za poslední 3 roky měl z krypta příjmy více než slušné. Rozhodně si nemohu stěžovat.

Tak to asi nevíš moc o čem mluvíš. Když mi během jednoho roku vzroste hodnota o sto procent a já prodám, tak mám ty tvoje slavné dividendy zajištěné na minimálně 10 let dopředu.

Proc by mela kryptomena neco generovat? CZK prece taky nic negeneruje, ani to po ni nikdo nechce;)

Rozdiel je v tom, že CZK nikto nekupuje ani ako špekuláciu ani ako investíciu, a nikdy to ani nikto o fiat menách netvrdil.

A já se ptám, byl zapotřebí takovej novinky.cz komentář? 🤣 To bych tu fakt nečekal...

😂 napadlo nas to stejne

Bohužel je to ale pravda. Osobně se snažím budovat další příjem. Pokud by kryptoměny poskytovaly nějaký druh příjmu tak proti ním nic nemám, jeto aktivu jako každé jiné, alespoň v tuto chvíli. Pokud je zde možnost jak z toho vytěžit příjem rád se poučím. Myslím si že by to tady zajímalo i víc lidí a bylo by to dobré téma na delší článek, pokud se tedy vyznáte, a víte o něčem.

Teda na to, ze se tady maji potkavat lidi, co se v oboru aspon trochu vyznaji, tak tohle je jak z diskuze na novinkach😂

No joo, to tak bývá. Hlavní je přikupovat co to jde, dokud jsme tak nízko.