S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Společnost nevypadá vůbec špatně. Jen by to chtělo společnost trochu víc představit. Jinak díky za tip.

Na investovaní je čarovné to, že každý investuje do čoho uzná za vhodné, je to každého slobodné rozhodnutie. Ale písať tu o spoločnostiach, ktoré zatiaľ vykazujú straty, že je to špekulácia a podobne, nie je úplne pravda. Každá spoločnosť nejako musela začínať a 99% z nich zo začiatku vykazovala stratu. Napríklad taká Tesla vykazovala straty vyše 15 rokov, takže to boli asi všetci špekulanti, ktorí keď kupovali akcie pred 10-15 rokmi sú teraz možno milionári. Musíte si uvedomiť, že investovaním do spoločnosti, si kupujete budúce výsledky (potenciál) spoločnosti. Preto sú hodnotové akcie hodnotené ako hodnotové, lebo nemajú potenciál ďalšieho rastu, alebo len malého rastu. Kto to nechápe, zbytočne tu hejtuje niekoho, kto je ochotný podstúpiť väčšie riziko za potenciálne vyšší zisk.

Děkuji. Přijde mi že to tu spousta lidí nechápe. Zkrátka když ta akcie má ztrátu a nevyplácí dividendu, tak je to automaticky odpad. Nikdo si moc neuvědomuje, že se svět vyvíjí, a za 10 let už třeba železniční doprava nebude takové terno jako nyní. Nebo přeprava osob také bude místo po zemi částečně přesunuta do vzduchu. To si ale většina lidí neuvědomuje, ca jedou jenom slepě v zajetych kolejích.

Viem na čo narážate, ale netreba to vyjadrovať tak agresívne. Je to každého slobodná voľba do čoho investuje. Išlo mi skôr o tú diskusiu, kde spoločnosti, ktoré vykážu stratu sú automatický brané ako špekulácie, pritom 90% spoločnosti zo začiatku vykazovali straty.

Záměr společnosti je více než zajímavý, a dokážu si osobně představit, že to takto v budoucnosti může fungovat, kdy bude část dopravy ve vzduchu. Ale nicméně se zde stále pořád bavíme o budoucnosti. Společnost nemá ani ještě schválený model, který by mohla prodávat, takže nemá jak generovat zisky pro akcionáře. Pro mě osobně je to poměrně dost spekulativní hra.

Já ti nevím... Přicházet o peníze vážně nechci. Já investuji do zlata a mám jistotu, že o peníze aspoň nepřijdu a ročně mi hodnota mé investice vzroste. Navíc je to pojistka proti naprosto jakékoliv situaci. Ty jen spekuluješ.

Tak vem svoje zlaté cihly do kapsy, a zajeď si na výlet třeba do Chánova. Pak mi dej vědět, jestli je zlato opravdu taková jistota.😉

Ztrátová společnost, analytici snižují ratingy, vyhlídky nic moc, obavy z jejich produktů = Let´s go! Nekoupil bych ani za aktuální cenu, nešlo by o nic jiného, než o spekulaci na růst, nevidím zde v tuto chvíli důvody pro odraz.

No, tak například pádným důvodem může být to, že společnost dokompletovala první letoun s vertikálním startem, nyní se připravují na zkoušky a atestaci. Navíc pokrok k retailové vzdušné dopravě je nevyhnutelný. Nevím kdy dřív nastoupit, než právě teď.

Wow, ztrátová společnost vyrobila první fungující model? So cute. Tak přesně to je ten důvod, proč bych do ní měl investovat? Plno nákladných investic na možné rozjetí sériové výroby, k tomu určitě budou potřeba nějaké povolení apod. Vážně to vidíte nějak růžově.

Teda na to jaky tady delate haury bych cekal, ze koupite aspon 10000akcii. A vy do toho date stezi 900dolaru😂😂😂. Takze az to bude na 30 usd tak vy budete na 6000usd. To je panecku bohatstvi, to budete moct do duchodu😂😂😂

Toto je pouze začátek. 😉 a navíc, i kdyby to šlo jenom na 30 dolarů tak furt na tom budu lépe než investoři, kteří pobírají almužnu formou dividendy, která nedosahuje ani výnosu 10 % ročně. Takže i když se cena akcie dostane na 9 dolarů, tak já mám takový výnos, na který dividendový investoři budou čekat minimálně 10 let. Za 10 let už bude svět úplně jinde. Když se jenom podívám, že tato společnost bude nyní zahajovat testy svých letounů s vertikálním startem, tak akcie, které ještě možná někoho dneska baví, tak za deset let bavit nebudou.

Ja tu spolecnost mam taky v portfoliu. Ale pride mi ubohe to vase napadani ostatnich kvuli jone strategii

Takže jsem měl pravdu, že lovíš ztrátovky. Čistej spekulant! 😄

Toto není spekulace. Tomu se říká investice do budoucnosti lidstva.

Spekulace je, když koupíš nudné dividendové akcie firmy, která ti platí mizernou dividendu a ve finále potom cena akcií padá. Takže nic nevydelas, nebo vydělás jenom trochu.

V tomto případě se z toho do dvou let může stát  hodně slušná investice. 🚀

Pokud to není spekulace, investovat do ztrátovky, tak mi rozved důvody, proč je tato investice zajímavá a zajímavá směrem do budoucna.

Vzbuď mě až bude za 3$ a taky se na to podívám 🥱

Tak to si jdi klidně lehnout na svoje nudné akcie, vzbudím tě až to bude za 30 dolarů. 😉👍

Pravděpodobnější bude průlom 3$ jak 30$. Ozvu se až to hitneme :-)