S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Wow, tak to docela hodně. Já v kryptu nejsem-nemá to žádnou hodnotu. A pokud bych někdy nad kryptem uvažoval, tak určitě v nízkých jednotkách procent hodnoty portfolia

Tak když zrovna nemůžu najít nic mezi akciemi, tak v kryptu se většinou něco najde. Hlavně, když byl Bitcoin vyklesaný.

Cca 30% portfolia. Osobně kryptem nahrazuji technologické růstovky, při současné situaci považuji za velmi pravděpodobně znásobení kapitálu do pěti let.

Já sám do kryptoměn neinvestuji. 50 % tvého portfolia v kryptoměnách je dost odvážné, tak doufám, že ti to přinese úspěch! Jaké kryptoměny tě nejvíc zajímají a proč sis zvolil takto vysoký podíl?

Aktuálně teď mám pouze Bitcoin. Ostatní coiny jsem prodával v minulosti se slušným ziskem. Takže se teď zase chci kouknout, jestli tam nejsou nějaké zajímavé kousky.

Jinak krypto mám v portfoliu, jako vysoce růstové aktivum, kde vidím velký potenciál už jenom kvůli adaptaci Bitcoinu.

Ja v tuto chvili nemam v kryptomenach nic. Prijde mi, ze hodnota BTC je hodne navazana na kvantitativni uvolnovani a az Fed prestane tisknout penize tak to pujde dolu.

Tak já myslím, že už se bez stisknutí peněz neobejdeme, takže tohoto problému bych se tak moc nebál.

Když pominu, že většina kryptoměn proti BTC nepřináší žádné smysluplné výhody, tak bych doporučoval si dát pozor jak se na to aktuálně začíná dívat SEC. Pokud se rozhodne, že to jsou cenné papíry, tak nebudou schopni podmínky regulátorů splnit a budou vyřazeny z většiny burz a směnáren.

Oh no! 😱 Anyway...

BTC je svým způsobem oproti ostatním kryptoměnám jedinečný. Ale rozhodně se nedá říci, že ostatní krypto nepřináší žádné výhody, spíš naopak.

Krypto je navíc globální záležitost, vyřazení z US trhu by mohlo být krátkodobě problémové, ale dlouhodobě to nic vážného znamenat nebude.

Ono to všechno hezky vypadá na white paperu, ale v bear marketu se ukáže kolik těch projektů má šanci přežít. Každý ať si na to přijde sám, já už tuto lekci mám za sebou;) Pokud si někdo myslí, že vyřazení shitcoinů ze všech US burz a stíhání jejich emitentů nic vážného neznamená tak to musí být velký optimista.

Z divokého mládí tam nějaké zbytky zbyly, ale v tuto chvíli to úplně nevyhledávám.

Kdysi jsem měl přes 80 % portfolia zainvestovaného v kryptoměnách. Bylo tam i několik dost spekulativních vsázek. Některé vyšly a některé bohužel ne. Nicméně jsem to postupem času redukoval, a nyní jsem na nějakých zhruba 30 %. Většina z toho je Bitcoin nebo Ethereum. Potom tam jsou ještě nějaké menší pozice v XRP a Muskův oblíbený Doge coin.

80 % v kryptu je teda hodně odvážný 😁

Mám čistě jen Bitcoin, to je takových 10%, zbytek jsou akcie.

A o dalších kryptomenach v rámci diverzifikace krypto části tvého portfolia si neuvazoval?

Pokud se budeme bavit o budoucnosti, tak věřím jen v BTC, zbylé kryptoměny budou postupně zanikat.

Tak k tomu se snad radši ani nebudu vyjadřovat. Hazarduj si jak chceš...

Proč bych měl hazardovat? 🤔 Kryptomeny jsou mnoha analytiky považovány za aktivum. A kromě toho zhodnotily vložené prostředky daleko víc než zlato. 😉

🤣🤣🤣🤣

Velká část portfolia, možná i nad 50%. BTC, Solana, ETH, Cardano, XRP.

To je můj člověk? 👍 A držíš čisté jenom tady ty coiny, nebo máš i nějaké, které nejsou tolik známé, ale mají velký potenciál?