S&P 500 ^GSPC 5,267.84 -0.74%
Nvidia NVDA $1,037.99 +9.32%
Tesla TSLA $173.74 -3.54%
Apple AAPL $186.88 -2.11%
Alphabet GOOG $175.06 -1.65%
Amazon AMZN $181.05 -1.14%
Microsoft MSFT $427.00 -0.82%
Meta META $465.78 -0.43%

$GOOGL-1.6% încearcă să breveteze o inteligență artificială care permite crearea de interfețe de utilizator și chiar de aplicații întregi folosind doar descrieri în limbaj natural. 💡🌐 Acest brevet ar putea fi un alt avantaj pentru $GOOGL-1.6%. 👍

GOOGL
$173.55 -$2.83 -1.60%

Deci se pare că $GOOGL-1.6% încearcă să calce cât mai mult pe degetele de la picioare ale $MSFT-0.8%, și se pare că reușește destul de bine 👍.


Atât$GOOGL-1.6%, cât și $MSFT-0.8% sunt corporații mari. Iar acest lucru este ceea ce limitează potențialul de creștere pe care IA le poate aduce. Ele sunt atât de diversificate încât această revoluție nu va avea un impact atât de mare asupra lor, precum va avea asupra companiilor cu inteligență artificială pură.

În calitate de tânăr investitor, încerc să găsesc o companie care să dezvolte pur IA. Așa că sper să reușesc să o fac să se întâmple.🚀

Știam eu că într-o zi voi fi programator :D Adică scriitor de AI :D

Acest lucru ar fi un schimbător de joc. Poate că mă sperie cât de simple au devenit unele lucruri în ultimele câteva luni. Sunt puțin îngrijorat că va fi atât de copleșitor și atât de ușor și accesibil încât vom înnebuni.

Ei bine, în principal, reduce o mulțime de locuri de muncă, ceea ce ar putea fi o problemă.

Dacă cineva ar putea dezvolta asta, am zbura pe Marte și ne-am întoarce ca MHD în cel mai scurt timp😅

Vom vedea dacă $GOOGL-1.6% va reuși în această privință, dar este o nebunie cum se mișcă brusc înainte.

Îmi place rivalitatea dintre aceste două companii și modul în care concurează pentru a vedea cine poate face mai bine. Urmăresc ambele companii și, chiar și în calitate de utilizator al majorității produselor lor, sunt interesat de evoluțiile viitoare. Acesta este motivul pentru care investesc în acțiuni $GOOGL-1.6% și $MSFT-0.8%, deoarece cu toții folosim produsele lor.

Sunt de acord că și mie îmi place lupta lor și am și eu o companie în portofoliu, și am de gând să cumpăr și MSFT, dar din păcate nu este încă la prețul la care vreau să o cumpăr.

În cazul $MSFT-0.8%, poate că așteptăm cu toții un fel de declin. Vom vedea ce se va întâmpla mâine după câștiguri, dacă da, pregătiți-vă portofelele, dar mă îndoiesc că scăderea va fi atât de drastică încât să merite să fie cumpărată.

Eu investesc atât în $MSFT-0.8%, cât și în $GOOGL-1.6%. Personal, cred că acești doi giganți tehnologici + $AAPL-2.1% vor supraviețui la orice și vor face întotdeauna profit. AI este un super pas înainte.