S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

A Wells Fargo szerint ez a 2 részvény még mindig vonzó a csökkenés ellenére is.

Adorján Fülöp
29. 4. 2023
10 min read

Vásároljon, ha vér folyik az utcákon. Könnyebb mondani, mint megtenni. Sok befektető a részvények árfolyamcsökkenése után elbizonytalanodik, hogy a részvény még mindig olyan jó-e, mint korábban. A Wells Fargo elemzői szerint azonban ez a 2 részvény mindenképpen megéri.

Az utóbbi időben a részvénypiacok viszonylag szűk sávban mozognak, különösen az S&P 500 index. Scott Wren, a Wells Fargo munkatársa azt jósolja, hogy az index továbbra is sávos marad, az alsó határ 3.600 körül, a felső határ pedig 4.300 körül lesz. Wren azt javasolja, hogy a befektetők a nagy és közepes kapitalizációjú amerikai részvényekre összpontosítsanak, különösen az energia, az egészségügy és a technológia szektorokban.

Mi az amerikai részvényekre szeretnénk összpontosítani a nemzetközi részvényekkel szemben, a nagy és közepes kapitalizációjú részvényekre a kis kapitalizációjúakkal szemben, és olyan szektorokat szeretnénk előnyben részesíteni, mint az energia, az egészségügy és a technológia, amelyekben szerintünk megvan a potenciál, hogy átvészeljék a gazdasági vihart, amelyet az év későbbi szakaszában láthatunk.

Nézzünk tehát 2 olyan részvényt, amelyek a közelmúltban megkedvelték a jól ismert Wells Fargo bankot.

Zscaler, Inc. $ZS-0.3%

ZS
$178.86 -$0.45 -0.25%

A Zscaler egy vezető hálózatbiztonsági technológiai vállalat. Specialitása a Zero Trust Exchange platform biztosítása, amely biztonságos hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz és adatokhoz, függetlenül attól, hogy a felhasználók vagy a szerverek hol találhatók. A Zscaler platformja lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy könnyedén megvédjék hálózataikat a rosszindulatú szoftverektől, kibertámadásoktól és a belső erőforrásokkal való visszaélésektől.

Zscaler termékek és szolgáltatások

A Zscaler termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek a hálózati biztonság különböző aspektusaira összpontosítanak, mint például:

 • Zscaler Internet Access (ZIA): Internet-hozzáférési biztonsági szolgáltatás, amely megvédi a felhasználókat a kiberfenyegetésektől, és biztonságos kapcsolatot tesz lehetővé a webes alkalmazásokhoz.
 • Zscaler Private Access (ZPA): a magánhálózatok és alkalmazások védelmére szolgáló szolgáltatás, amely biztonságos hozzáférést tesz lehetővé a belső erőforrásokhoz VPN nélkül.
 • Zscaler Digital Experience (ZDX): A felhasználók digitális élményének felügyeletére és optimalizálására szolgáló eszköz.
 • Zscaler Cloud Security Posture Management (CSPM): Felhőbiztonságihelyzetkezelő megoldás, amely segít a szervezeteknek azonosítani és kezelni a felhőkörnyezetükkel kapcsolatos biztonsági kockázatokat.

A Zscaler előnyei

 1. Termékek és szolgáltatások széles skálája: A Zscaler átfogó termék- és szolgáltatásportfóliót kínál, amely a hálózati biztonság különböző aspektusait fedi le. Ezáltal a szervezetek könnyedén kiválaszthatják és bevezethetik az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat.
 2. Könnyű integráció: A Zscaler platformot úgy tervezték, hogy könnyen integrálható legyen a meglévő IT-rendszerekbe és infrastruktúrába. Ez megkönnyíti a Zscaler-megoldások telepítését és skálázását a szervezetekben.
 3. Innováció és fejlesztés: A Zscaler arról ismert, hogy nagy hangsúlyt fektet az innovációra és az új technológiák fejlesztésére. Az elmúlt években éves szinten több mint 51%-os bevételnövekedést ért el, ami a piacon elért sikerét bizonyítja.

A Zscaler hátrányai

 1. Verseny: A kiberbiztonsági piac rendkívül versenyképes és gyorsan változó. A Zscaler az iparág számos más vállalatának versenyével néz szembe, amelyek szintén innovatív és hatékony megoldásokat igyekeznek kínálni.
 2. Függés a technológiai trendektől: A Zscaler sikere attól függ, hogy képes-e lépést tartani a folyamatosan változó technológiai trendekkel és az ügyfelek igényeivel. Ez magában foglalja a kutatásba és fejlesztésbe történő beruházásokat, amelyek költségesek és kockázatosak lehetnek.

Ez a vállalat különösen kedveli a Wells Fargo elemzője, Andrew Nowinski, aki nemrég indokolta bullish álláspontját.

Továbbra is úgy véljük, hogy a Zscaler olyan architekturális előnnyel rendelkezik versenytársaival szemben, amely hosszú távú növekedést és piaci. részesedésnövekedést eredményezhet. Annak ellenére, hogy a Billings növekedése az elmúlt negyedévben kissé lelassult, úgy véljük, hogy a menedzsment javított a go-to-market stratégiáján, és erős pipeline-nal rendelkezik. Ennek megfelelően a ZS-t ismét "Top Pick"-ként tartjuk számon.

E kommentárral együtt Nowinski jó vételi jelöltként azonosította a vállalatot 156 dolláros célárral, ami több mint 50%-os éves növekedést jelent.

Intellia Therapeutics $NTLA+0.2%

NTLA
$26.22 $0.05 +0.19%

Az Intellia Therapeutics egy biotechnológiai vállalat, amely a gének szerkesztésére és a genetikai betegségek kezelésére szolgáló új terápiás vegyületek létrehozására összpontosít. Az Intellia a forradalmi CRISPR-Cas9 technológiát használja, amely lehetővé teszi a pontos és hatékony génszerkesztést az élő szervezetekben. A vállalatnak jelenleg két klinikai stádiumban lévő gyógyszerjelöltje van: NTLA 2001 az ATTR amiloidózis kezelésére és NTLA 2002 az örökletes angioödéma (HAE) kezelésére.

Intellia Therapeutics termékek és szolgáltatások

Az Intellia Therapeutics a CRISPR-Cas9 technológián alapuló terápiás termékek fejlesztésére és forgalmazására összpontosít. Fő termékeik közé tartoznak:

 • NTLA 2001: Az ATTRamyloidosis kezelésére szolgáló gyógyszerjelölt, amely egy ritka genetikai betegség, amelyet az amiloid fehérjék felhalmozódása jellemez különböző szervekben és szövetekben. Az NTLA 2001-ben rejlik a lehetőség, hogy egyetlen intravénás beadással tartós kezelést nyújtson az ATTR-amyloidosisban szenvedő betegek számára.
 • NTLA 2002: gyógyszerjelölt az örökletes angioödéma (HAE) kezelésére, amely egy ritka genetikai betegség, amely visszatérő duzzanatokat okoz a test különböző részein. Az NTLA 2002 célja a HAE-ben szenvedő betegeknél a duzzanatok gyakoriságának és súlyosságának csökkentése.

E vezető gyógyszerjelölteken kívül az Intellia más, a fejlesztés különböző szakaszaiban lévő terápiás programokkal is rendelkezik, amelyek más genetikai betegségek és onkológiai indikációk kezelésére irányulnak.

Az Intellia Therapeutics előnyei

 1. Úttörő technológia: Az Intellia Therapeutics kihasználja forradalmi CRISPR-Cas9 technológiáját, amely potenciálisan áttörést jelentő terápiás lehetőségeket kínál számos genetikai betegség kezelésére.
 2. Erős fejlesztési csővezeték: A vállalat jelenleg két klinikai stádiumban lévő gyógyszerjelöltjével és számos más, a fejlesztés különböző szakaszaiban lévő terápiás programmal rendelkezik. Ez arra utal, hogy az Intellia a jövőben több terápiás termék piacra dobására is képes.
 3. Együttműködések vezető vállalatokkal: Az Intellia a biotechnológiai és gyógyszeripari iparág több vezető vállalatával is együttműködik, ami segíthet felgyorsítani termékei fejlesztését és forgalmazását.

Az Intellia Therapeutics hátrányai

 1. Szabályozási kockázat: Az új gyógyszerek kifejlesztése és forgalmazása bizonytalan és költséges folyamat, amely számos szabályozási akadállyal jár. Fennáll annak a kockázata, hogy az Intellia egyes termékei nem kapják meg a szükséges hatósági engedélyeket, vagy fejlesztésük késhet vagy leállhat.
 2. Verseny: A génszerkesztésen alapuló terápiák piaca gyorsan növekszik és nagy a verseny. Az Intellia Therapeuticsnak az iparág számos más vállalatával kell versenyeznie, amelyek szintén innovatív génterápiák kifejlesztésére és forgalmazására törekszenek.
 3. Pénzügyi kockázatok: Az új terápiás termékek kifejlesztése költséges és időigényes folyamat, ami azt jelenti, hogy az Intellia Therapeuticsnak elegendő finanszírozást kell biztosítania kutatási és fejlesztési tevékenységeihez. Az Intellia részvényei a tavaly augusztusi 52 hetes csúcshoz képest 50%-kal csökkentek, ami rövid távon pénzügyi bizonytalanságot jelezhet.

Ez a részvény a változatosság kedvéért a Wells Fargo elemzőjének, Yanan Zhu-nak tetszik, aki meglehetősen bullish a részvényt illetően. Ezt a kommentárja is bizonyítja.

Az IND-engedélyt kulcsfontosságú lépésnek tekintjük a terület és az NTLA értékgyengülése szempontjából. Megjegyeznénk, hogy miközben az NTLA tavaly a legjobb forgatókönyv szerinti klinikai adatokat mutatta be, a részvényt leverték az azzal kapcsolatos aggodalmak, hogy az FDA engedélyezi-e az in vivo kiigazításokat (amiről úgy gondoltuk, hogy az egyértelmű szabályozási precedensek miatt nem lehet kérdéses. ) Az első IND mostani jóváhagyásával jelentős teret látunk az értékteremtésre, amint a TTR- és HAE-vizsgálatokból származó további adatokat jelentenek.

Kommentárjával együtt 100 dolláros árcélt határozott meg, ami több mint 100%-os felfelé ívelési potenciált tükröz.

Következtetés

Ma tehát a Wells Fargo elemzőitől 2 "Top Pics"-et néztünk meg. Egyértelmű, hogy analitikusan a jelenlegi helyzetben nem félnek belemerülni a kisebb és még kockázatosabb vállalatok vizébe. Ezek a cégek szép profitot hozhatnak a befektetőknek, ugyanakkor elég nagy és jelentős kockázatokkal is járnak. Ezért mindenkinek magának kell mérlegelnie, hogy a kockázat/nyereség arány elfogadható-e számára.

FIGYELEM: Nem vagyok pénzügyi tanácsadó, és ez az anyag nem szolgál pénzügyi vagy befektetési ajánlásként. Az anyag tartalma pusztán tájékoztató jellegű.


Adja tovább a cikket, vagy tegye el későbbre.