S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

📊 Investiční Kalendář 📆

Výsledková sezóna je v plném proudu, a s tím přicházejí další zajímavé zprávy. Zde přináším přehled zpráv, které budu sledovat.

Pondělí: Budu sledovat pouze výsledky společností.

📈 Earnings: Před otevřením trhů budu sledovat Domino's Pizza $DPZ-0.8%, SoFi Technologies $SOFI-2.1% a ON Semiconductor $ON-2.4%. Po uzavření už jen výsledky Paramount $PARA+0.6% a Logitech $LOGI+0.8%.

Úterý: Sledujme spotřebitelskou důvěru podle Conference Boardu v dubnu a další důležité ukazatele!

📈 Earnings: Úterý bude plné zajímavých výsledků, před otevřením trhů nám představí své výsledky PayPal $PYPL+0.3%, 3M $MMM+3.6%, Coca-Cola $KO+0.3%, McDonald's $MCD-0.1%, Eli Lilly $LLY-2.0%. Technologičtí giganti jako Amazon $AMZN-1.3%, AMD $AMD+1.9%, Super Micro Computer $SMCI-5.0%, společně se společností Starbucks $SBUX+0.2% nám oznámí výsledky po uzavření trhů.

Středa: Užijme si den volna sledováním důležitých indikátorů. Buďte však pozorní na JOLTS (Job Openings and Labor Turnover Survey) v březnu a uvidíme rozhodnutí Fedu o dalších krocích ohledně sazeb. Pak uslyšíme projev Powella. Také přijdou další indikátory jako ISM Manufacturing a Construction Spending, tato data jsou důležitá pro sledování aktuálního stavu americké ekonomiky! Evropské burzy jsou zavřené kvůli svátku práce!

📈Earnings: Před otevřením trhů to budou společnosti, CVS $CVS+2.3%, Mastercard $MA+0.2%, Pfizer $PFE+0.3%. Po uzavření trhů Devon Energy $DVN-1.0% a Qualcomm $QCOM-0.7%.

Čtvrtek: Budu sledovat měnící se trendy v nezaměstnanosti!

📈 Earnings: Před otevřením trhů mě budou zajímat výsledky dvou farmaceutických společností, Moderna $MRNA+2.8% a Novo Nordisk $NVO-1.2%. Po uzavření trhů přijde konečně na řadu Apple $AAPL+0.1%, Block $SQ+0.3%, a také společnost Fortinet $FTNT+0.8%, která se zaměřuje na kyberbezpečnost. 

Pátek: Budu sledovat S&P Global US Services PMI to je ukazatel pro služby ve Spojených státech, který poskytuje informace o aktuálním stavu a tempu růstu v USA.

Co budete sledovat v nadcházejícím týdnu?


Super díky za přehled. No mě budou určitě zajímat výsledky $AAPL+0.1%, $CVS+2.3%, $VICI-0.8%, ale i spoustu dalšího, těch výsledků je tam fakt hodně.

A to jsou finanční události jenom z USA, v Evropě jsme dnes měli výsledky automobilek a důležitá data. Momentálně je každý týden nabitý až k prasknutí.

Ne asi, já to teď skoro vůbec nestíhám🤣

Slušné výsledky, trh stejně cenu sráží dolu, podle mě zajímavá příležitost k nákupu. Co myslíš?

nakoupeno za 7.07 / pokud pujde  nize na 6.50 opet lehce prikoupim :) Ty vysledky jsou super a trh to celkem prehnane smaznul, asi z duvodu vyhlídek CEO na dalsí kvartal potazmo na celej zbytek roku.

Občas člověk trhu nerozumí, určitě taky přikoupím!

Nic, pre dlhodobeho investora, ktory veri akciam a bussinesu,do ktoreho investoval, su stvrtrocne vysledky tak povediac k nicomu. Snad koncorocne vysledky si pozriem plus nejake earnings calls. Netreba to velmi prezivat.

Jasný, ale někdy nám právě výsledky společností udělají zajímavou příležitost k nákupu.

Nabusenej tyden😉🤩 tak snad aspon 8% up😎😱 nebo down💁😂