Sea Limited: Odolný konglomerát se zaměřením na jihovýchodní Asii

- Sea Limited $SE+0.8% je jedním z nejvýznamnějších konglomerátů v jihovýchodní Asii, který působí v oblastech her, e-commerce a fintech. Díky své dominanci v elektronickém obchodování a populárním hrám, jako je Free Fire, si vydobyla pozici lídra na trhu.

- Nicméně vstup na trh se nepotýkal pouze s úspěchy. Dočasný zákaz hry Free Fire v Indii, obtíže s rozšířením mimo jihovýchodní Asii a konkurence s platformou TikTok představují výzvy, kterým společnost čelí.

- Avšak s návratem hry Free Fire do Indie a důrazem na rozvoj e-commerce odnože Shopee v jihovýchodní Asii se očekává oživení. I přesto, že cena akcií klesla na 80 % historického maxima, společnost $SE+0.8% má potenciál k finančnímu oživení.

- Tržby společnosti v roce 2023 vzrostly o 5 %, ale zisk ve výši 163 milionů dolarů představoval první roční zisk. Analytici předpovídají další zlepšení, s očekávaným nárůstem zisku o 116 % letos a o 163 % do roku 2025.

- Úspěchy společnosti $SE+0.8% v oblasti e-commerce a fintech naznačují, že Sea Limited má silné základy a potenciál k dlouhodobému růstu.

Co říkáte na tuto společnost investoři?

SE
$73.88 $0.58 +0.79%
Fair Price: $88.52
Qmrslrgx: 51.13%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

firmu mam, ale bohuzial od doby ked bol velky hype...a nakupnu mam niekde na 250 :D

No, firma se v loňském roce konečně dostala do ziskovosti a na ceně akcií je to jednozunačně vidět, Růst od začátku roku 2024 je výrazný. Já akcie nemám, ale vypadá to zajímavě, pokud budou i nadále doručovat růst tak, jak se předpokládá.

Měl jsem v portfoliu a včera jsem prodal. Začal jsem kupovat při ceně 80 USD a při poklesu postupně ředil, až jsem tam měl větší pozici, než jsem původně chtěl. Vzhledem k tomu, že to je pořád relativně riziková investice, tak jsem prodal, protože jsem tam měl zisk cca 30 %.

Timeline Tracker Overview