S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Jak se bude vyvíjet cena Bitcoinu? Analytik svou predikcí na Twitteru zklamal nervózní investory

Nahoru nebo dolů? Buy nebo Sell? Miliony investorů po celém světě teď marně vyhlíží nějaké znamení, které by jim prozradilo, jak se bude vyvíjet cena Bitcoinu a jak by měli adekvátně reagovat. Analytik Scott Melker na Twitteru vydal vlastní odhad dalšího vývoje a už tak nervózní investory vystresoval ještě víc. 

Bitcoin je ohledně své další budoucnosti tajemný.

Pokud chcete opravdu nějakou pořádnou predikci, můžete klidně rovnou na tento článek, kde se dozvíte, že $BTC/USD se může snadno podívat také na hranici 10 tisíc dolarů za kus.

Každopádně vás mohu uklidnit, Scott Melker aka The Wolf of All Streets se svou predikcí tak katastrofický nebyl. Na druhou stranu, extra úsměv na tváři svým sledujícím a investorům také nevytvořil. Možná je vlastně ještě víc znervózněl, protože podle něj je dost dobře možné, že Bitcoin teď bude po dalších několik měsíců oscilovat mezi hodnotami 42 až 53 tisíc dolarů. 

https://twitter.com/scottmelker/status/1467866633729458184

Je fajn, že to není vyloženě katastrofický scénář, ale vlastně to vůbec nemůže investory uklidnit, protože teď budou měsíce a měsíce koukat na graf, který se pořádně nikam nehýbá. A oni tak nebudou vědět, jestli mají držet, prodávat nebo kupovat. Melker navíc zmínil, že pokud by padla hranice 42 tisíc dolarů směrem dolů, můžeme se dočkat pádu až na 28 tisíc dolarů. 

To už je samozřejmě pro mnoho investorů nepříjemná informace, zejména pak těch, kteří na tento vlak naskakovali teprve letos a nakupovali za ceny kolem ATH, tedy vysoko přes 60 tisíc dolarů za kus. Považovat cenu 42 tisíc dolarů za dip by tedy v tomto případě nemuselo být tou nejlepší investiční strategií.

Trochu jiným příkladem je analytik Willy Woo, který podle metriky Bitcoin Supply Shock Valuation (SSV) soudí, že se největší kryptoměna aktuálně obchoduje ve slevě a je tedy jen otázkou času, kdy se dostane na správnou hodnotu.

https://twitter.com/woonomic/status/1467868357768937472

Odhadů, že Bitcoin do konce roku pokoří bájnou hranici 100 tisíc dolarů je na internetu čím dál méně a je otázkou, co by se muselo stát, aby k tomu došlo. Zdá se však, že hodleři budou nakonec rádi i za udržení hranice 50 tisíc.

A nakonec, pokud byste to chtěli vyvážit něčím zase trochu pesimistickým, se můžete podívat na tento článek: Historie se neplete: Tenhle jeden důvod způsobí, že se Bitcoin propadne až o 84 %

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @drakostonks má karmu 255 a je členem této skupiny od 22/04/2021. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory skupiny. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Čím méně odhadů že BTC pokoří 100k, tím větší pravděpodobnost, že se to opravdu stane🙂

Kdyby všichni nakupovali pravidelně tak cena půjde pozvolna nahoru a časem na tom vydělaji všichni . pak by možná nebyli každý den nové informace kam vyletí nebo kam se propadne cena

To by bylo na světě krásně 😅

Nikdy nekončící boj mezi medvědy a býky co se ceny Bitcoinu týče 🤔

Taky tam měl příspěvek že máme být v klidu a chillovat, s tím se stotznuju já.

Tak to má samozřejmě být 😁

Dlouhodobě jsem bullish a to je všechno co potřebuju vědět 😎

Joo, dlouhodobí investoři jsou asi tak či tak v klid. Ale moonboys asi ne 😂

Tak to samozřejmě to je jiny vesmír 😂

Partner

Nuda by nám všem prospěla 😅

Taky si myslím 😂

nohy na stůl a koukat na grafy jednou za den .)