S&P 500 ^GSPC 5,010.6 +0.87%
Nvidia NVDA $795.18 +4.35%
Tesla TSLA $142.05 -3.40%
Amazon AMZN $177.23 +1.49%
Alphabet GOOG $157.95 +1.43%
Apple AAPL $165.84 +0.51%
Microsoft MSFT $400.96 +0.46%
Meta META $481.73 +0.14%

Vlk z Wall Street predpovedá po kolapse FTX dlhodobý rast týchto 2 kryptomien

Kristian Šooš
14. 12. 2022
4 min read

Jordan Belfort, známy ako Vlk z Wall Street, očakáva, že ním menované kryptomeny budú „oveľa vyššie“ ako sú teraz. Poznamenajúc, že ​​skolabovaná kryptoburza FTX je podvod, zdôraznil, že jej implózia „neznamená, že môžete kryptomeny úplne ignorovať a povedať, že sú bezcenné alebo že sa znížia na nulu“.

Vlk z Wall Street a rast 2 kryptomien.

Jordan Belfort, bývalý burzový maklér, ktorého monografie boli adaptované do filmu s názvom „Vlk z Wall Street“, sa podelil o niekoľko odporúčaní o bitcoine $BTCUSD-0.7% a ethereu $ETHUSD-1.0% vo videu zverejnenom na svojom kanáli YouTube v pondelok.

Pokiaľ ide o FTX, kryptoburzu, ktorá skolabovala a vyhlásila bankrot 11. novembra, Wolf of Wall Street opísal: „FTX bol podvod a neexistuje spôsob, ako sa pred takýmto podvodom chrániť.“ Pridal:

Ale len preto, že samotný FTX bol podvod, neznamená to, že môžete bitcoiny úplne ignorovať a povedať, že sú bezcenné alebo že sa znížia na nulu. To isté platí pre ethereum.

https://www.youtube.com/watch?v=pSc2zpB7B8o

Čo odporúča?

Belfort verí, že cena bitcoinu a éterea sa podstatne zvýši napriek nedávnym výpredajom kryptotrhu a poklesu FTX. Je však skeptický voči ostatným coinom, pričom poznamenáva, že okrem dvoch najväčších kryptomien by sa „doslova nedotýkal kryptomeny ani 10-metrovou tyčou“.

Pre tých, ktorí už vlastnia iné kryptotokeny, odporúča „postupovať krok za krokom pri pohľade na každú mincu“ a rozhodnúť sa, či by sa mali predať a kedy by mohol byť vhodný čas na predaj. "Toto musí byť založené na tom, čo ste si kúpili a čo si myslíte, že to práve teraz stojí za to," povedal.

Investori by mali preskúmať základy každého tokenu a položiť si otázku, prečo si mincu vôbec kúpili, poradil Belfort. „Bolo za vaším nákupom niečo, očakávali ste, že sa objavia dobré správy, myslíte si, že spoločnosť skutočne niečo urobila a že budeme mať nejakú prelomovú technológiu?“ spýtal sa.

Ak by však investori kúpili kryptomeny kvôli „teórii väčšieho blázna, čo znamená, že ste si mysleli, že by prišiel niekto ešte hlúpejší ako vy a kúpil by si od vás mincu za vyššiu cenu,“ navrhol Belfort: „Čokoľvek mimo bitcoinu a etherea, pozrel by som sa na to trochu zblízka a zvážil by som ich predaj.“ S odkazom na bublinu internetových spoločností, kde 99 % obchodov stroskotalo a už sa nevrátili, vysvetlil:

Urobte si nejakú analýzu, urobte prieskum... Existuje nejaký problém, ktorý táto minca alebo token rieši, alebo len kupujeme ten humbuk a dúfame, že to bude pokračovať, pretože ak je to tak, úprimne viete, že šance sú väčšinou tieto veci sa už nikdy nevrátia.

Belfort tiež prezradil, že plánuje nakúpiť ďalšie bitcoiny a ether. Hoci varoval, že tieto dve kryptomeny by mohli v krátkodobom horizonte ďalej klesať, vyjadril sa:

Myslím si, že je to celkom dobrá stávka, že práve teraz, tu dole, ak si kúpite bitcoin alebo ethereum, je pravdepodobné, že budú o päť až desať rokov podstatne vyššie – myslím si, že v skutočnosti oveľa vyššie.

„Ak kupujete bitcoiny alebo ethereum, malo by to predstavovať veľmi malú časť vášho celkového investičného portfólia,“ povedal Belfort s tým, že by obmedzil investície do kryptomien na „menej ako 10 %“ svojich celkových držieb. „To sú peniaze, s ktorými môžete v podstate špekulovať. Môžete si dovoliť stratiť."

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Pošli článek dál, nebo si ho ulož na později.