S&P 500 ^GSPC 5,182.57 -0.10%
Tesla TSLA $175.40 -1.36%
Meta META $472.89 +0.99%
Alphabet GOOG $171.29 -0.98%
Nvidia NVDA $897.84 -0.85%
Amazon AMZN $187.56 -0.64%
Microsoft MSFT $411.46 +0.52%
Apple AAPL $181.97 -0.24%

Hlavní priority Cardana, na základě kterých by cena mohla vyletět nahoru

V současné době je Cardano $ADAUSD+4.9%na šestém místě z hlediska tržní kapitalizace kryptoměn a bude zajímavé sledovat, kam povedou kroky této měny dále. Stoupne ze současné ceny okolo 1,1 dolaru a odrazí se k až k maximu z minulého roku? Nebo naopak cena klesne pod dolar? Na tyto otázky může odpovědět odhalení priorit Cardana pro rok 2022.

 

Hledat v investování křišťálovou kouli je naivní investiční filozofie. Technická analýza je pro investory a obchodníky užitečná, ale není spolehlivá. Vnější faktory, jako je přetrvávající inflace, příliš rychle mění nálady. Již se nacházíme v éře rostoucích úrokových sazeb, ale zatím neznáme načasování a přesný rozsah záměrů amerického Federálního rezervního systému v boji proti inflaci. Zasáhnou Cardano vyšší úrokové sazby? Nebo bude excelovat a promění se v minci, která bude poskytovat zajištění proti inflaci a prudce poroste?

V tomto článku budu odkazovat na priority Cardana pro rok 2022.

Jaké jsou hlavní priority pro Cardano $ADAUSD+4.9% v roce 2022?

Jeho hlavním cílem je "stát se budoucím finančním a sociálním operačním systémem pro další generace" a "zajistit, aby Cardano bylo blockchainem pro dobro věci".

Celý koncept decentralizace ve finančním odvětví jako alternativy k tradičnímu bankovnímu systému a na něj uvaleným regulacím má jednu závažnou nevýhodu. Existuje zde vysoké úvěrové riziko, protože uživatelé blockchainu se spoléhají na vnitřní bezpečnostní systémy blockchainového ekosystému, které zajišťují bezpečné, rychlé a levné transakce.

Vezměme si například futures versus forwardy. Forwardy mají ve srovnání s futures mnohem vyšší úvěrové riziko, protože se obchodují mimo burzu, jsou to soukromé a přizpůsobitelné dohody. Futures mají standardizované podmínky a obchodují se na burze, což jim dodává vysokou úroveň bezpečnosti.

Líbí se mi všechny základní priority, které má Cardano pro rok 2022. Jsou to např:

  • Vzdělávat publikum
  • Vybavit svou komunitu
  • Spolupracovat s regulačními orgány
  • Mít pozitivní dopad
  • Zvýšit interoperabilitu a škálovatelnost
  • Rozšiřovat tým Cardano

Priorita spolupráce s regulačními orgány podle mě svědčí o velké vážnosti, s jakou síť Cardano vzniká. Cardano zmiňuje, že "blockchain bude mít z regulace mnoho výhod, ale nesmí to být na úkor inovací".

Je velmi potřeba dalšího vyjasnění regulace a globální regulace trhu s kryptoměnami. Cardano chce být lídrem v globální regulaci blockchainu a spolupracovat s regulačními orgány na konstruktivním dialogu.

Zlepšování ekosystému a vzdělávání publika jsou dalšími důležitými faktory, protože Cardano uplatňuje proces vzájemného hodnocení. Zajištění akademické vědecké kvality je mezi ostatními nesčetnými kryptoměnovými tokeny nebo mincemi inovativní.

Zvyšování interoperability a škálovatelnosti je zásadní, protože mezi kryptoměnovými mincemi panuje tvrdá konkurence o přežití a přizpůsobení se novým technologickým průlomům. Kdybych si měl z těchto šesti priorit vybrat tu, která mě zaujala nejvíce, vybral bych koncept vytváření pozitivního dopadu.

vývoj ceny za poslední rok, zdroj: Google

Pozitivní dopad: Více než slova

Cílem společnosti Cardano je poskytnout "řešení globálních problémů v oblasti životního prostředí, sociálních věcí a správy (ESG)". Když ostatní meme mince nemají téměř žádný důvod existence, je toto prohlášení Cardana hluboké. Investoři by měli sledovat další vývoj tohoto tématu.

Cardano má potenciál. Jeho cena ale bude samozřejmě nesmírně volatilní. Zveřejněná vize a cíle však dávají šanci Cardanu, aby se stala ještě větším hráčem než je. Pokud bych měl totiž porovnat například Cardano s Dogecoinem $DOGEUSD-1.3% a dalšími memecoiny, tak větší smysl a udržitelnost je jednoznačně na straně $ADAUSD+4.9%

Upozornění: Jedná se upravený text Stavrose Georgiadise, nejsem profesionální investor. Nejedná se investiční doporučení.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Hele, je tu někdo znalý, kdo by poznamenal nějakou výhodu proč investovat do Cardano a ne do Polkadotu? Přijdou mi dost podobné a tady v diskuzi se jede jen Cardano.

Jako zábava za pár korun...proč ne :D

Bitcoin je Bitcoin;)

Nikdy asi nekoupim, ale ta vize vypadá zajímavě