Ve středu 1.11.2023 nám reportuje výsledky společnost $CVS+1.7%!

Očekávání:

EPS - Estimate 2.13 EPS

Revenue - Estimate 88.29B

Jaké očekáváte výsledky ve středu společnosti CVS? Sám za sebe vlastním společnost ve vlastním portfoliu a musím uznat že společnost se mi velice líbí a dává mi smysl z pohledu Long-Term. Za mě je to kvalitní společnost s krásnými zisky. Bohužel sice mají nízké marže, ale i tak nadále mám tuto akcii velice v oblibě a budu nakupovat.

Můj osobní názor: Je dost možné že bychom momentálně mohli vidět pokles, kvůli momentální situaci ve světě, není to úplně růžové. Každopádně je to jenom můj názor :-)

Jaké očekáváte Earnings vy? Budete nakupovat?

CVS

CVS

CVS
$61.03 $1.04 +1.73%

Výsledky jsou dobré a jsem spokojený. Akcií CVS mám poměrně dost a nakupoval jsem na takovýchto cenách, tedy teď už přikupovat nebudu. Ovšem kdyby akcie klesla pod 65$, tak bych zase něco přikoupil :)

Výsledky dobré 🙂 tak uvidíme pokles uvítám ale nevěřím tomu 😃

Já si nemyslím, že to bude až tak špatný. Zatím vždy splnili co se očekávalo, ale i kdyby to bylo trošku horší, tak je to jen dobrá příležitost navíc. :) Za mě je CVS určitě jedna z dobrých akcií co je za dobrou cenu...

Jsem poměrně dost naložený, tak úplně nechci přikupovat. Za některé ceny by to ale nešlo ignorovat... Uvidíme, co s tím udělají earnings.

Timeline Tracker Overview