S&P 500 ^GSPC 5,187.67 +0.00%
Tesla TSLA $174.72 -1.74%
Alphabet GOOG $171.16 -1.05%
Meta META $472.60 +0.93%
Amazon AMZN $188.00 -0.40%
Microsoft MSFT $410.54 +0.29%
Apple AAPL $182.74 +0.19%
Nvidia NVDA $904.12 -0.16%

Predikce Shiba Inu: po masivním spalování tokenů vyletí cena nahoru

Shiba Inu je meme kryptoměna pojmenovaná podle roztomilého psího plemena. Je navržena jako alternativa k dogecoinu, která je kompatibilní s Ethereem. Nevýhodou této měny je obrovská zásoba mincí, která logicky ovlivňuje její cenu. Avšak nyní by se situace mohla změnit. Vývojáři se totiž začínají zaměřovat spalování (ničení, likvidování) tokenů, od čehož si slibují pohyb ceny nahoru. Investoři se proto o předpovědi ceny Shiba Inu hluboce zajímají.

 

Na rozhodování fundamentalistického kryptoinvestora má velký vliv nabídka. Může výrazně ovlivnit, zda projekt získá peníze investora, nebo ne. A pro Shiba Inu $SHIBUSD-2.3% byla zásoba 1 biliardy tokenů, se kterou byla spuštěna, příliš velká. Pro představu nepochopitelný objem je tisíckrát větší než objem Bitcoinu $BTCUSD-1.6%. I po darování poloviny celkové zásoby spoluzakladateli Etherea $ETHUSD-1.2%Vitaliku Buterinovi - z níž většina byla spálena - má projekt zásobu přes 500 bilionů.

Zdá se však, že situace se pro projekt rychle mění. Členové komunity SHIB si vzali na starost likvidování tokenu po svém. Tito uživatelé obvykle poskytují výměnou za SHIB nějaké zboží nebo službu. Dodavatelé pak velkou část tokenů spálí tak, že je pošlou do oficiální peněženky projektu pro zničení. Tím je znepřístupní dokonce i vývojářům projektu.

Nyní v pondělí na Valentýna bude společnost Bigger Entertainment provádět jedno z dosud největších likvidování SHIB. Dělá to tak, že prodává merchandise Shiba Inu; uživatelé si mohou koupit zboží za SHIB a Bigger pošle 80 % zisku na adresu burn.

Předpovědi cen Shiba Inu se s nadcházejícím likvidováním rozhořívají

SHIB se má v nadcházejících měsících na co těšit. Kromě tohoto ničení tokenů budou vývojáři v roce 2022 zavádět vlastní projekt v metaverse. O tomto tématu vznikl také před nějakou dobou příspěvek: Jak vysoko může závést metaverse Shiba Inu?

Tyto události dávají dohromady několik jistých katalyzátorů pro tuto kryptoměnu.

Jak vysoko může Shiba Inu během tohoto roku vystoupat? Podívejme se na některé předpovědi ceny Shiba Inu a zjistěme, co si myslí analytici:

  • Coin Price Forecast vidí zdvojnásobení ceny tokenu do konce roku 2022. Stránka předpovídá prosincovou cenu SHIB ve výši 0,00006 USD.
  • DigitalCoin je méně býčí a očekává, že SHIB na konci roku vykáže cenu 0,00004 USD.
  • WalletInvestor stejně jako CoinPriceForecast očekává, že se hodnota tokenu zdvojnásobí. Předpovídá však, že se tak stane až v únoru 2023.
  • Gov Capital je o dost optimističtější než celá skupina a očekává, že token v příštích 12 měsících téměř ztrojnásobí svou hodnotu. Předpověď webu na únor 2023 činí 0,00011 USD.

Upozornění: Jedná se upravený text Brendana Rearicka, nejsem profesionální investor. Nejedná se investiční doporučení.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Zajímalo by mě porovnání Shiba Inu a Dogecoinu. Co je lepší nebo má větší potenciál? 😅

No při zmenšení počtu těch coinů je předpoklad pro růst ceny...ale kdo ví:)

Meme coiny nebrat prosím 😀