S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

Hewlett-Packard $HPQ+0.3%

Această companie tehnologică este specializată în producția și vânzarea de calculatoare, imprimante, servere, stocare de date și software.

Rezultatele întregului an 2022 :

Venituri : 62,983 miliarde de dolari

Venit net : 3,203 miliarde de dolari

EPS : 3,09 DOLARI

HPQ

HP Inc.

HPQ
$32.75 $0.10 +0.31%

Îmi place destul de mult HP, dar aș dori să cumpăr acțiunile sub 25 de dolari.

Tendința prețului acțiunilor nu este foarte stabilă, totuși, încă are sens pentru mine, iar compania plătește și un dividend frumos. Alternativ, există, de asemenea, o oportunitate frumoasă de a cumpăra acțiunile la minim și de a le vinde la maxim.

Aș fi interesat de părerea dumneavoastră despre această companie.

Alternativ, puteți posta dacă aveți sau nu acest titlu în portofoliu sau dacă intenționați să îl includeți în portofoliu.


Nici pe mine nu mă interesează compania, dar se are o conștientizare, probabil toată lumea a întâlnit vreun produs de la ei. Este adevărat că există multă concurență în acest sens și, de asemenea, sunt mai înclinat să spun că eu personal nu mai văd brandul în jurul meu atât de mult ca înainte. Pe de altă parte, conform graficului, de undeva din 2012 continuă să crească, cu fluctuații, dar apoi fac un nou vârf.

Bine, mulțumesc. Exact așa cum scrieți, uneori scad mult și apoi deseori fac un nou vârf.

Graficul o arată bine, deci s-ar putea să nu fie o companie în declin, dar probabil că aș încerca să aleg declinul aici, chiar dacă nu poate fi niciodată exact.

În calitate de client, consider că HP este în declin. Obișnuiam să văd brandul peste tot, acum nu mai este așa de mult. Dacă vă uitați la graficul pentru 2007-2011 și luați în calcul inflația, s-ar potrivi aproximativ. Dar nu o duc atât de rău pe cât m-aș aștepta dintr-o perspectivă pur și simplu de "consumator" laic. Nu mă gândesc deloc la companie.

Minunat, mulțumesc. E adevărat, nu mai e ca înainte.

Nu cunosc bine compania, dar aș fi cu siguranță interesat să știu cât de multe venituri provin din ce anume. Pentru că imprimantele, pc-urile și altele asemenea nu sunt tocmai bunuri care se cumpără în mod regulat. Asta mi-ar explica atunci fluctuațiile prețului acțiunilor, perioadele de vânzări ar putea alterna cu perioade de "secetă".

Nu am cercetat-o în detaliu, dar sunt sigur că poate fi urmărită undeva. Bineînțeles, cred că fluctuațiile sunt cauzate de cerere. Uneori cererea este mai mică, alteori este mai mare.

Compania este o mare plictiseală pentru mine, în sensul bun, o afacere extrem de neinteresantă 😀 Dar mi se pare că Buffett a investit în ei, deci va exista o anumită valoare și beneficii acolo. Pentru mine însă au oscilații uriașe când mă uit la grafic, ce se ascunde în spatele acestui lucru?

Am înțeles. Cred că fluctuațiile sunt cauzate de cererea mare și mică de bunuri.

Greu de plictisitor, dar este suficient pentru a le oferi o cotă cu 18% mai mare pe piața PC-urilor și cu 10% mai mult pe piața laptopurilor decât Apple;)