S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

Celkem jsem zvědavý zda teď akcie typu $GOOGL+0.9% $AMD+1.9% $AAPL+0.1% $NVDA-0.3%  si udrží nějaký ten support nahoře, nebo si sáhnou trošku do "extrému" a uvidíme je na lákavých cenách. Pokud se dostaneme na ceny co zatím očekávám asi bych nakoupil všechny zmíněné přece se jen jedná o giganty co asi jen tak nezmizí, ale na druhou stranu u $NVDA-0.3% budu hodně opatrný... Jak to vidíte vy ?


Google si teď odepsal za tak krátkou dobu opravdu hodně.

No jsme na celkem silném supportu, kde když prorazíme silně 116 tak půjdeme o dalších 10$ dolů :) Je to otázka jak se budeme chovat na těch 120 dále..

Jsem na to zvědavá:)

To by muselo klesnout výrazně. Stále je to málo

Je to stále málo, ale například u Nvidie ten pattern HSS je známka, že se chystá dříve nebo později sešup, tak snad to ushortují co nejníže... :)

$GOOGL+0.9% a $AAPL+0.1% jsou co se fundamentů týká naprosto v pohodě (většina byznysu YoY roste, málo dluhu, kopec cashe, $AAPL+0.1% může zvyšovat divi). Já osobně úplně nevidím černě to, že teď obě firmy trošku lagují vůči konkurenci. $MSFT-0.5% a spol. sice něco implementují jako první (a seberou si tím headliny/hype), ale být někde první znamená, že šlapeš těm za tebou cestičku protože se můžou učit z tvých chyb co cestou stoprocentně nasekáš a kapitalizovat na nich. Za mě fakt není všem dnům konec. Fakt bych chtěl vidět firmu, která by měla být úplně v prdeli z toho, že jí jeden segment byznysu roste "jenom" 20% YoY. $NVDA-0.3% mi přijde, že je "too good to be true" příběh a že se po tom stratosférickém letu dočkáme obřího výbuchu. Obzvlášť pokud někde zase vypluje na povrch nějaký účetní shady shit jako to fejkování části tržeb vykazováním prodejů entitě "spřízněné osoby".

Tak o Google ani Apple strach nemám tam je polštář a tyhle firmy bych nakupoval na určitě dlouhodobou investici v rámci i klidně desítek let..

Musím říct, že momentální výplach je opravdu solidní. Určitě budu dokupovat některé tyto velké společnosti.

Nvidií bych se být tebou ale vyhnu. :)

Proč myslíš? Myslíš momentálně kvůli Číně? Každopádně osobně musím souhlasit.

Google bych si vzal moc rád. Za levnější AMD bych se také nezlobil, ale Apple a Nvidia mi v portfoliu neschází. Je na nich příliš vysoká prémie - musel by to být opravdu veliký výplach.

Tak samozřejmě ta Nvidia je a bude nastřelená ještě dlouho ale nemyslím si, že pokud to udělá větší výplach třeba na 350 tak se to nezastaví a konečná může být až 260 klidně ten HSS patern co tam je teď je úplně jasnej to tam vidí každý proto si myslím že ta padne už ať se děje co se děje... :) Google a amd ty bych bral asi jako první, protože jsou nejblíž ceně za kterou už bych kupoval no, ale ještě tomu něco schází. :)

Moc technice nerozumím, ale HSS patern, který zmiňuješ, vídám úplně všude, tak třeba to vyjde! Fakt doufám, že alespoň ten Google nám nabídne příležitost.