S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

📉 Evoluția actuală a pieței!

Acțiunile americane sunt în scădere astăzi, înaintea rezultatelor Nvidia 🚀 și cu tensiuni înaintea minutelor Rezervei Federale. Indicele S&P 500 a scăzut cu 0,3 %, indicele Dow Jones a pierdut 0,4 % iar indicele tehnologic Nasdaq Composite a scăzut cu 0,7 %.

Principalele știri de astăzi vor fi rezultatele Nvidia, care este lider în domeniul inteligenței artificiale. Acțiunile sale au înregistrat marți o 4% în scădere cu 4% marți, cea mai proastă zi de la 17 octombrie.. Așteptările pentru rezultatele din al patrulea trimestru sunt mari și ar putea afecta activitatea deinteligență artificială și întreaga piață tehnologică , care crește pe valul inteligenței artificiale.

NVDA

Nvidia

NVDA
$1,064.69 $26.70 +2.57%

Investitorii sunt nervoși în legătură cu o posibilă dezamăgire în ceea ce privește rezultatele Nvidia, care se află în spatele unei mari părți a câștigurilor recente ale indicilor bursieri. Acțiunile Palo Alto Networks $PANW+3.3%, specializată în soluții inovatoare și sofisticate pentru a proteja companiile de amenințările cibernetice, au scăzut cu peste 25 % în urma reducerii previziunilor privind veniturile anuale, ceea ce a stârnit îngrijorări cu privire la o scădere a cheltuielilor în sectorul tehnologic.

Evoluțiile ulterioare sunt interesante, mai ales în așteptarea minutelor ședinței Fed. Datele recente au stârnit controverse în legătură cu aceasta, dacă va exista chiar o reducere a ratei dobânzii în iunie!

Ce vedeți că se va întâmpla pe piețe și la ce vă așteptați de la Nvidia $NVDA+2.6%? 💼📊


Este o mașinărie de bani nebună chiar acum, am fost speriat de scădere, așa că nu am intrat, dar din nou mă gândesc la comerciant, bine, în timp ce scriu acest lucru, aruncați 100 $ și suntem în sus într-o zi. Felicitări pentru oricine deține sau a făcut ceva pe ea. Este tentant, deoarece încep să cred că 1k$ poate face acest lucru, dar intrarea acum pare prea târziu, ce părere aveți? 😊

Nu aș face-o acum, este un risc mare. Am spus același lucru la 500 de dolari și unde ne aflăm astăzi. Uneori nu cunoști piața.

De acord, și eu am fost la 500 de dolari, ați spus că este prea mult și unde aș putea fi astăzi. Este un risc mare pentru că, în opinia mea, tocmai se formează o bulă, așa cum a fost dot.com, doar că aceasta este mai mică deocamdată. Am intrat doar în trader, zilnic și am luat aproximativ 35$, pe termen lung este un risc pentru mine pentru că cine știe ce corecție ar putea veni acolo, nu cred că poate continua să funcționeze așa.

Chiar dacă nvidia scade la 400, tot va fi bine pentru ei și pentru noi... Pentru ea pentru că piața va răsufla ușurată și va căpăta cu atât mai multă forță. Așa că sunt pozitiv chiar dacă nvidia trimite piața în jos.