S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Cum vedeți Tesla în viitor?

Tesla nu a avut deloc rezultate bune, dar Musk plănuiește o mulțime de lucruri și eu, personal, încă văd potențial acolo și cred că are loc să crească. Am cumpăratacțiuni de $TSLA+1.6% cu ceva timp în urmă și s-ar putea să cumpăr din nou .

TSLA

Tesla

TSLA
$177.58 $2.74 +1.57%
Target Price
286.71 (+61.45% Upside)

Hlasuj pro zobrazení výsledků! 0 hlasů!

Iată cum văd eu lucrurile... :) Întrebarea despre ce va fi... https://www.tradingview.com/x/BMhUXVgj/

Frumos, deci, tehnic vorbind, ar putea depăși 220 într-o lună sau două, dar dacă va depăși 250 la începutul lunii mai? Este o întrebare bună? 😉

Nu ține cont atât de mult de ceea ce o întâlnire săptămânală poate fi întotdeauna o întindere, sau invers. Mai degrabă, ceea ce se întâmplă acolo este acea linie de tendință superioară care a tras Tesla în jos din 2021/2022, care, dacă se rupe și sare înapoi testând, este foarte posibil să nu mai vedem nici un 100 și calea este deschisă pentru mai multă rezistență în sus. :)

@petrutsala mulțumesc pentru clarificare👍

@cristipopa Ei bine, cea roșie nu ar trebui să fie acolo că este achiziția mea :D Dar altfel ești binevenit, desigur, există multe lucruri de luat în considerare Nu am spus niciodată că numai TA în grafic este ceva de urmărit mai ales cu Tesla este în plus prin Musk, dar sincer mișcarea 145-200 este de așteptat. :)

@petrutsala Deci, dacă ați determinat cumpărarea de la un punct în 2020 și altul în 2023, așa cum văd pe grafic, aceasta este puterea a🤞

@cristipopa Trending, suport, profil de volum... Poți spune doar două puncte, dar aceste două puncte sunt destul de puternice... Corona plus prima mare corecție a lui Tesla... :)

@petrutsala 👍

Astfel, Musk a declarat cu ceva timp în urmă că noul mod de producție va "zăpăci creierele oamenilor". În acest caz, prețul țintă este de 300, destul de realist și chiar 500 este destul de conservator. (deși, pe de altă parte, și 100) Hei, băieți, uitați-vă uneori la așteptările analiștilor. Ei se uită doar la maxim un an înainte, dar nu sunt complet greșite (chiar dacă variația pare sălbatică), la urma urmei este meseria lor și pur și simplu au competențe pe care probabil puțini dintre noi le au.

Este cu siguranță frumos să te uiți la ea, dar nu să acționezi în consecință.

Sigur, sunt de acord, doar că nu am putut împăca opiniile de mai sus, care implică faptul că analiștii sunt niște ratați care nu au nici măcar o idee despre S&P. BTW, formula specifică pe care o folosește Tipranks nu este publică. Dar am constatat în altă parte că, pentru analiști, hold are o pondere mai mică în ratinguri și că aceștia încearcă să fie exacți mai ales în cazul modificărilor, este logic, pentru că pur și simplu nu au capacitatea de a acoperi totul și astfel hold este, poate nejustificat, cel mai frecvent. În schimb, randamentul S&P este doar un hold. Chiar nu se compară. Aceasta este părerea mea despre ratele de succes ale analiștilor. Ei bine, pentru a răspunde la afirmația că un caz în care diferite intrări au ponderi diferite nu poate fi comparat cu un caz în care doar una dintre aceste intrări are o pondere de 100% - dar ei analizează toate intrările - este pur și simplu deplasat. Cam atât pentru a clarifica disputa din punctul meu de vedere🏄.

@cristipopa Sunt de acord în mare parte și mulțumesc pentru opinie, depinde foarte mult de ceea ce sunt analizele. Cineva ar putea avea o experiență neplăcută cu ea, din fericire eu încă nu am avut-o. Uneori mă uit la ceva și are sens, iar dacă nu, mă uit la o parte din istoricul său și la alte predicții.

Când mă uit la premarket, Tesla este în creștere solidă cu peste 5%. Veți avea o apreciere frumoasă acolo, rapid😁.

Ei bine, sincer, prefer să nu mă uit la acea Tesla, deoarece o am pe termen lung🤣

Deținerea pe termen lung este cea mai bună👍Și acum este în creștere, așa că ai putea la fel de bine să arunci o privire😁