S&P 500 ^GSPC 5,187.67 +0.00%
Tesla TSLA $174.72 -1.74%
Alphabet GOOG $171.16 -1.05%
Meta META $472.60 +0.93%
Amazon AMZN $188.00 -0.40%
Microsoft MSFT $410.54 +0.29%
Apple AAPL $182.74 +0.19%
Nvidia NVDA $904.12 -0.16%

Výnos Dogecoinu má být podle těchto predikcí až 580 %

Super Bowl je každoročně jedna z nejsledovanějších sportovních událostí roku. Reklamní přestávky tudíž logicky přináší velký prostor pro firmy, jejíž značku uvidí desítky až stovky milionů diváků. A tentokrát to byly i kryptoměnové burzy, které se dostaly na televizní obrazovky. Předpovědi ceny Dogecoinu $DOGEUSD-2.9% jsou dnes v důsledku toho žádané.

 

Co se děje s Dogecoinem po Super Bowlu, kterému dominovaly kryptoměny?

Inu, neděle přinesla Super Bowl a s ní také i řadu obzvláště masivních kryptoreklam. Jména jako Coinbase $COIN-1.5%, FTX a Crypto.com měla svůj čas v centru pozornosti. Každá platforma měla, řekněme, jedinečné představy o tom, jak nejlépe oslovit diváky.

Coinbase se dostalo zvláštní pozornosti kvůli snad nejikoničtější reklamě Super Bowlu, stejně jako kvůli výpadku platformy, který způsobila. Coinbase totiž využila svůj čas na největší sportovní události roku k tomu, aby fanouškům ukázala jednoduchý QR kód. Žádné celebrity, žádné videoefekty, jen QR kód vznášející se na obrazovce a žadonící o naskenování. A to se také stalo. Aplikace Coinbase se dočasně zhroutila, protože po reklamě zaznamenala více než 20 milionů návštěv.
https://www.youtube.com/watch?v=eIUD_NE1BDo

Při vstupu do nového týdne tak všichni myslí na největší kryptoměny, a to včetně Dogecoinu. Navzdory obnovené pozornosti, která se odráží v jeho 20% nárůstu objemu obchodování, to s cenou Dogecoinu moc nezahýbalo.

odívejme se, co si odborníci myslí o potenciálu Dogecoinu po velké účasti kryptoměny na Super Bowlu.

Předpovědi ceny Dogecoinu

  • Vzhledem k tomu, že se Dogecoin nachází na úrovni 14 centů, CryptoNewsZ považuje tento pupcoin za budoucího vítěze. Web má cenovou předpověď na rok 2022 ve výši 30 centů. Pro rok 2025 se domnívá, že by se Dogecoin mohl obchodovat až za 60 centů za minci, přičemž uznává konzervativnější cíl 49 centů.
  • Wallet Investor má na Dogecoin rovněž dlouhou pozici. Stránka stanovila jednoletou předpověď na téměř 32 centů a pětiletou předpověď na téměř 1 dolar. To by odpovídalo více než 580% výnosu, což by znamenalo silné dlouhodobé zisky.
  • CoinQuora je ohledně Dogecoinu ještě více býčí. Web věří, že do konce roku 2022 dosáhne DOGE hodnoty 70 centů. Do roku 2025 odhaduje, že by Dogecoin mohl dosáhnout až 5 dolarů za minci, což by znamenalo pozoruhodný nárůst z dnešních 15 centů

Pokus vás tento příspěvek zaujal, tak se můžete podívat i na text o Cardanu: Hlavní priority Cardana, na základě kterých by cena mohla vyletět nahoru, nebo predikce ceny Shiba Inu: Predikce Shiba Inu: po masivním spalování tokenů vyletí cena nahoru.

Upozornění: Inspirováno textem Shrey Dua, nejsem profesionální investor. Nejedná se investiční doporučení.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Jako Super Bowl je hodně prestižní příležitostí pro reklamu 👍

580 %...není to málo? 🤔

Ta reklama je dobrá, neříkám nic 😀

jako třeba úvod toho songu je super 😀😀