S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

Táto podhodnotená kryptomena môže vystreliť na mesiac

Kryptomena, ktorú si analyzujeme sa stáva čoraz populárnejšou a je dosť ľahké pochopiť prečo. Niektorí analytici ju hodnotia ako najlepšiu decentralizovanú finančnú platformu súčasnosti, ktorá ma potenciál spraviť krásne % počas nasledujúceho roka. DeFi je určite fenomén, ktorý ma vysoký potenciál vo svete kryptomien a táto kryptomena sa na tom určite zvezie.

          Investori veria tejto kryptomene a tvrdia, že je ďaleko pred $ETHUSD+1.0% 

Decentralizované financie alebo DeFi sa stali obľúbeným spôsobom presunu peňazí bez vládnej regulácie. Ethereum hostí niekoľko decentralizovaných aplikácií alebo dApps, ktoré ponúkajú služby DeFi. Akokoľvek je Ethereum populárne a užitočné, jednou z hlavných sťažností používateľov je rýchlosť transakcií, ktorú sa platforma snaží napraviť inováciou Eth2.0.

Stellar $XLMUSD+0.1%  je však ďaleko pred ním.

Cieľom Stellar je byť globálnou finančnou bránou spájajúcou všetky svetové finančné systémy. Umožňuje ľuďom prevádzať akýkoľvek druh meny prostredníctvom jej natívneho tokenu, mince Lumen, a jej platforma bola vyvinutá s otvoreným API alebo prispôsobiteľným systémom, aby bola schopná komunikovať s každou platobnou sieťou. Je to asi tak rýchlo, ako prichádzajú kryptomenové platformy a prevádzka je lacná.

Zdroj: Fool.com

Považuje sa za internet peňazí – rovnako ako internet spája jednotlivcov na celom svete a podporuje voľný tok informácií, Stellar sa snaží spájať všetkých jednotlivcov a podporovať voľný pohyb peňazí. Ale na rozdiel od mnohých iných sietí DeFi, ktoré obchádzajú tradičné finančné aplikácie, „Stellar bol vždy určený skôr na zlepšenie, ako na podkopanie alebo nahradenie existujúceho finančného systému,“ tvrdí jeho webová stránka.

Aby sa to stalo, Stellar umožňuje používateľom previesť akúkoľvek menu na lumen, aby mohli uskutočniť transakciu na svojom blockchaine. Tieto lumeny potom možno odoslať alebo použiť v inej mene, rýchlo a bez poplatkov, pričom transakcia je zaznamenaná a zabezpečená na blockchaine alebo vo finančnej knihe, ktorá je základom systému.

Stellar je zabezpečený prostredníctvom protokolu Stellar Consensus Protocol (SCP), ktorý sa líši od protokolov proof-of-work alebo proof-of-stake, ktoré sa častejšie používajú pre iné kryptomenové systémy. K SCP sú pripojené stovky počítačov alebo uzlov, ktoré sa aktualizujú v sieti každých päť sekúnd, aby sa vyriešili všetky zostatky a zabezpečil blockchain.

Zatiaľ čo táto teória má konkrétnu aplikáciu na stablecoiny alebo kryptomeny, ktorých hodnota je spojená s obchodovateľnou komoditou - napríklad USDC, stablecoin spojený s hodnotou amerického dolára, funguje s akýmkoľvek druhom aktíva, ktoré možno reprezentovať digitálnou hodnotou a potom sa obchoduje. A krása tohto modelu spočíva v tom, že ktorýkoľvek z týchto digitálnych aktív je možné previesť na lumen a obchodovať s nimi a následne previesť na akékoľvek iné aktívum na platforme.       

International Business Machines nedávno identifikovala Stellar ako efektívneho partnera na podporu svojho cezhraničného platobného systému, čím poukazuje na užitočnosť kryptoplatformy v reálnom svete a príležitosť rásť.               

Stále podceňovaný

Stellar nie je ani zďaleka malý. Je to 23. najväčšia kryptomena s trhovou kapitalizáciou 5 miliárd dolárov. Za posledný rok stratil viac ako 50 % svojej hodnoty a token sa obchoduje za 0,20 USD. Je to pravdepodobne kvôli všeobecnej globálnej volatilite, najmä pokiaľ ide o makroekonomické trendy, ako je inflácia a úrokové sadzby. Má však obrovský potenciál prepojiť globálne platby a získať hodnotu v priebehu budúceho roka.

Cena by sa musela zoštvornásobiť, aby dosiahla maximá z minulého mája, čo je určite životaschopná možnosť. Jeho užitočnosť pre finančné transakcie z neho atraktívnu možnosť nákupu. Trh s kryptomenami klesol a mince, ktoré nie sú užitočné, sa nemusia vrátiť späť. Ale kryptomeny, ktoré poskytujú hodnotu, sa pravdepodobne v určitom bode zotavia a porastú. V tomto období budúceho roka by táto podceňovaná kryptomena mohla vzrásť o 300 % alebo dokonca vyššie.   

Stelar je určite kryptomena, ktorá stojí za zhliadnutie a pridanie do watchlistu, pretože tu už je nejaký rok a pravdepodobne nezanikne len tak, ako niektoré iné kryptomeny. Je v skupine DeFi, ktorej ja vysoko fandím a preto je to podľa mňa dobrá voľba, avšak neberte to ako investičnú radu, len ako názor retail investora.

      

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

DeFI vyzerá dobre len tam sa dosť hovorí, že prvé padnú pod regulácie

to je ešte daleka buducnost