S&P 500 ^GSPC 5,187.7 +0.13%
Tesla TSLA $177.75 -3.79%
Alphabet GOOG $172.98 +1.85%
Nvidia NVDA $905.08 -1.77%
Microsoft MSFT $409.34 -1.02%
Meta META $468.24 +0.55%
Apple AAPL $182.40 +0.38%
Amazon AMZN $188.74 +0.02%

Ce companie bursieră credeți că este GOAT (Greatest Of All Time)? Nu trebuie să luați în considerare doar performanța, ci și cifrele, produsele, nevoile sau potențialul lor viitor.

BRK-B
$406.14 $1.22 +0.30%
Capital Structure
Market Cap
876.6B
Enterpr. Val.
876.8B
Valuation
P/E
12.0
P/S
2.4
Dividends
Yield
-
Payout
-

Pentru mine, este Monster $MNST+0.8% în ceea ce privește performanța, Berkshire Hathaway în ceea ce privește autopopularitatea și Merck $MRK/+2.2% Pfizer $PFI+0.6% în ceea ce privește nevoia și utilitatea umană, fiind unele dintre cele mai vechi companii din domeniul sănătății.

Pentru mine, ca investitor, Berkshire este cea mai bună companie și îmi mențin acest lucru. O companie complexă cu o diversificare ridicată, un management perfect, predictibilitate, stabilitate, tone de numerar și o istorie îndelungată.


Cred că trebuie să spun $KO+0.4%. Nu investesc în el, dar întreaga sa istorie este fascinantă. Iar ea va fi pe aici pentru totdeauna.

Compania Nemuritorilor. Coca-Cola va înceta să mai fie băută atunci când vom fi în mare parte roboți sau vom începe să acordăm atenție stilului de viață, până atunci va exista și va funcționa.

Așa cum scriu aici, foarte general și individual. $BRK-B+0.3% Cred că tuturor le place asta. Altfel, eu personal folosesc zilnic și $AAPL+0.4%. De asemenea, $META+0.5%, datorită numărului de oameni pe care îi conectează pe planetă.

Sunt de acord, toate trei au ceva în plus și, având în vedere influența Apple și Meta, locul lor este pe bună dreptate acolo.

Și cum rămâne cu MSFT 🤷‍♂️😃 la început fără Windows nu-mi pot imagina poate și astăzi oamenii nu au utilizatori normali de Windows așa că ar fi foarte greu de crezut că ar trece la ceva de genul Linux etc 😃 pentru mine MSFT este cu siguranță acel port în care știi că firma va fi aceeași Google câți oameni au căutat zilnic pe Google lucruri pe care nu știu câți oameni de la ei folosesc zilnic ceva... Nu știu, unul din acei giganți care dacă ar dispărea ar zgudui lumea în general pentru oamenii care erau cu toții obișnuiți cu el 🤷‍♂️

În general, acțiunile FAANG se află printre cele mai bune. Mă întreb doar cât timp vor domni până când cineva le va detrona în viitor. Pare nerealist acum, dar fiecare companie de top și mediocră are o durată de viață limitată, cu excepția cazului în care se concentrează pe produse de bază, cum ar fi alimente, apă și alte necesități.

Dar când o prind, reușesc să cumpere aceste companii înainte de a fi răsturnați 😁 Au o mulțime de resurse...

Apple este o companie grozavă. Recenzii, rezultate despre produse. Ei au totul.

Și, mai presus de toate, nu trebuie uitată influența asupra marii mase de oameni.

Pentru mine, asta ar fi Berkshire, de asemenea. Dar dacă mă concentrez asupra generației mele și a celor de sub mine, ar putea fi Meta. Viața fără social media în zilele noastre? Ce ar face toată lumea 😂 Plus că cea mai mare parte a planetei le folosește, toată lumea le are, toată lumea petrece timp acolo zilnic.

Meta nu ar trebui să lipsească din top, nu mulți oameni folosesc aplicațiile lor în zilele noastre.

Nu cred că va mai apărea din nou, dar aș fi fericit să includ $WM+0.0% și $AWK+1.2%.

Frumos $AWK+1.2% Nu am auzit de ea și acum mă uit, îmi place acest sector.

Chiar nu m-aș fi așteptat la asta, dar ai fost inteligent. Nevoile și serviciile de bază sunt cele mai bune pe care le poate căuta un investitor.

Frumoase piese, Bill Gates are aproximativ 6m în WM, un pic mai puțin decât BRK, păcat că este atât de scump.