S&P 500 ^GSPC
5,254.35
+0.11%
Tesla TSLA
$175.79
-2.25%
Meta META
$485.58
-1.68%
Apple AAPL
$171.48
-1.06%
Amazon AMZN
$180.38
+0.31%
Alphabet GOOG
$152.26
+0.21%
Microsoft MSFT
$420.72
-0.17%
Nvidia NVDA
$903.56
+0.12%

Investoři, jak se momentálně díváte na akcie $AMZN+0.3% ? Přijde mi, že se jako jeden z mála big tech akcií ještě tolik ze svého pádu nevzpamatoval. Jak moc atraktivní vám přijde jeho momentální cena? Podělte se, se svými názory dole :)

Vote to see the results! 65 answers already!

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Něco málo jsem přidal na nižších cenách, teď momentálně hold...

Rozumím.

Společnost je to pěkná, ovšem snad se nějak vzpamatuje. Cena je pro mě vysoko, rád bych nakoupil okolo $100 a méně.

No podle toho jak celý market poslední týdny jede, tak nevím, ale třeba se dočkáme ještě nějakých pěkných slev.

Je pravda že poslední dobou moc slev nebylo, spíše vše zdražilo :)

Doufám, že se trošku více zaměří na FCF a přestanou vydávat nové akcie. Hádám, že kvůli tomu už někteří investoři ztrácí trpělivost. Aktuálně se mi u nich líbí růst příjmů z reklamy a tak mi zpomalující AWS tolik nevadí, ale rád bych tam viděl snahu o udržení stávajícího tržního podílu. Snad také nebudou do streamingu házet příliš velké částky, některé jejich projekty vypadají jako černá díra a Prime to zpátky asi nevydělá. Cena je OK, ale pro nákup by se to muselo vrátit trošku níže.

Momentálně se dá ještě sehnat za poměrně OK cenu. Samozřejmě níž to bylo atraktivnější. Musí hlavně vyřešit cash flow a zisky a bude to lepší.

Níž je vždy atraktivnější, ale taky mi právě přijde že ta cena je ještě poměrně přiměřená

Nelíbí se mi efektivita a vývoj aws. Amazon mi nyní přijde jako nejslabší článek FAANG. Tím nechci říct, že je špatný, jen to tak vnímám.

Chápu.

Vie mi niekto v skratke povedať prečo AMZN klesa stagnuje? Lebo nesledujem ho momentálne dlhšiu dobu a nemam čas to dohladavat. Díky

Také držím, nemá takový růst ve srovnání s dalšími big tech, ale potenciál má. Je dost diverzifikovaný a jestli půjde pod 100$ určitě bych přikoupil. Silnou stránku vidím u něj v cloudu. Stream se bude určitě také rozvíjet a jeho e-shop, sklady … tam možná teď nebudou takové tržby, celkově dost firem své výhledy snížili, ale to si myslím, že jakmile se zlepší ekonomická situace tak to bude zase silnější. 

Taky si myslím že cloud by mohl být jeho silná stránka, diky za názor.

👍

Průměrnou nákupku mám 104$... Žádná sláva, tak zatím držím. Myslím si, že z toho ještě něco vyždímu. Teď už bych nakupoval jen pod 100, jestli vůbec to.

Možná ještě přijdou příležitosti nakupku stlačit dolů ;)

To by bylo super. Buď pump and dump, nebo naředit a long term. 😁