S&P 500 ^GSPC
5,254.35
+0.11%
Tesla TSLA
$175.79
-2.25%
Meta META
$485.58
-1.68%
Apple AAPL
$171.48
-1.06%
Amazon AMZN
$180.38
+0.31%
Alphabet GOOG
$152.26
+0.21%
Microsoft MSFT
$420.72
-0.17%
Nvidia NVDA
$903.56
+0.12%

Zakladateľ kryptomeny Cardano vymyslel geniálny plán ako sa spojiť s Elonom Muskom a poraziť Twitter

Na sociálnych sieťach sa rozpútalo peklo, keď Elon Musk šokoval internet, keď priamo ponúkol, že získa Twitter $TWTR. Hoci niektorí boli pobúrení, zakladateľ Cardana - Hoskinson $ADAUSD+1.7% povzbudil generálneho riaditeľa Tesly tým, že mu podal pomocnú ruku. 

Porazí Elon v spolupráci s Cardano Twitter a vytvoria niečo lepšie?

Zakladateľ Cardano, Charles Hoskinson, ponúkol pomoc Elonovi Muskovi. Hoci niektorí boli pobúrení, Hoskinson povzbudil generálneho riaditeľa Tesly tým, že mu podal pomocnú ruku. Táto odpoveď prišla v podobe novej platformy sociálnych médií. 

https://twitter.com/IOHK_Charles/status/1514707087128997890 

Musk chcel zvýšiť svoj podiel v Twitteri po tom, čo sa stal hlavným akcionárom spoločnosti. Mal v úmysle kúpiť spoločnosť za 54,20 USD za akciu, pričom tvrdil, že privatizácia pomôže chrániť slobodu prejavu. To pritiahlo veľkú pozornosť rôznych ľudí. Zatiaľ čo niektorí zvýšili svoj návrh, niekoľko ďalších sa rozhodlo spojiť sa s Muskom a spustiť úplne novú platformu. Podľa zakladateľa amerického výrobcu elektromobilov bude dosahovanie cieľov Twitteru za súčasných okolností ťažké, preto má záujem platformu kúpiť a vziať ju "pod svoje krídla".

Musk pred niekoľkými týždňami oslovil svojich takmer 100 miliónov sledovateľov na Twitteri, aby zistil, či by mal vybudovať decentralizovanú platformu sociálnych médií, ktorá rešpektuje slobodu prejavu.

Muskovi fanúšikovia drvivou väčšinou podporili jeho rozhodnutie vyvinúť decentralizovanú platformu v ankete na Twitteri, pričom niektorí používatelia navrhli, aby do tipovacieho pohára platformy zahrnul aj kryptomenu ako Dogecoin $DOGEUSD-1.0%. V dôsledku toho nie je prekvapením, že zakladateľ Cardano $ADAUSD+1.7%  chce spolupracovať s Muskom na vytvorení decentralizovanej platformy sociálnych médií, pretože chce, aby token ADA bol zahrnutý do služby stránky.

Vo svetle nedávnych udalostí Musk priznal, že si nie je istý, či by bol schopný prevziať Twitter, ale že má „plán B“. Bude to kooperacia s Cardano?

Zdroj: Tronweekly.com

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

No tak už to víme... 😂

Áno dnes sme vytvorili pekny príbeh 🙈👌

Ale u Elona nikdy človek nevie

Elon má vždy plán B haha

no keby to prepojil s crypto tak to by bol velky krok

tak asi dúfajme nech to nevýjde a prejde na plán B

Toto by dosť pomohlo kryptu ako takému nehovoriac o $ADAUSD+1.7%