S&P 500 ^GSPC 5,024.65 -0.22%
Nvidia NVDA $827.51 -4.23%
Meta META $438.87 +2.02%
Amazon AMZN $178.00 +1.71%
Tesla TSLA $180.20 -1.68%
Microsoft MSFT $394.39 +1.30%
Alphabet GOOG $166.18 +0.94%
Apple AAPL $170.86 +0.31%

Dneska se nám trh hezky zelená, pomohly tomu hlavně makroekonomická data z USA, ale i výsledky některých společností jako je $SBUX-17.3% $PYPL-3.3% $QCOM-0.7% $PLTR+0.2% a mnoho dalších.

Co myslíte, vydrží nám tato nálada na trzích do konce roku? Nebo ještě přijde tvrdá rána a trhy ztratí x%?

Podle mě, by se mohli trhy udržet v bočním trendu a do konce roku už by nemusel přijít nějaký propad v desítkách procent.

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Tak tento týden celkově když se podívám na indexy nám vrátil to co minulý vzal. Myslím že i tak nějak ty výsledky lépe reagovali na zprávy Fedu, ono i minulý týden nebyly špatné výsledky, bohužel ale se to neslo vše v poklesu. Teď jen ten $AAPL+0.3%  ale i tak jejich příjmy byly dobré a tak se nebojím toho, že by cena spadla ač teda já v to trochu doufal, protože bych rád přikoupil, ale za níže samozřejmě. 😊

Velice se mi líbí výsledky velkých společností a je vidět ten krásný růst, každopádně si myslím že nás nějaký ten pád čeká, co si budeme, není nějaký obrovský důvod v ekonomice na to, aby akcie šli do konce stále vzhůru. Nebo máš na to jiný názor? 👍🏽

Spíš se přikláním k tomu bočnímu trendu a doufám, že nějaký větší propad nepřijde, protože nemám připravenou hotovost na přikupování ;) Uvidíme jak trhy unesou makroekonomická data.

I to je dost možné, každá možnost je zde možná :-) Uvidíme, jsem osobně na to dost zvědavý.

Výsledky většiny společností jsou hezké a vidím to velice podobně jako ty. Akcie nemusí nějak extra růst, ale ani klesat. Tedy řekl bych, že by do konce roku akcie mohli trochu růst a nebo půjdou do strany.

Taky doufám v tu cestu do strany, samozřejmě rád uvidím zelená čísla, protože i přes to jak trhy letos rostou mám stále pozice, kde jsem hodně v minusu.

Mám to stejně, též v portfoliu mám několik pozic které jsou v minusu.

$AAPL+0.3% v after marketu po výsledcích - 3%, tak nevím teda.

Koukám na to, $AAPL+0.3%  moc nepotěšil, ale zbytek big techu měl skvělé výsledky.

Ikdyž v premarketu se začíná pomalu vracet, tak uvidíme.

Asi bychom si přáli všichni, aby pozitivní nálada vydržela až do konce roku. Zejména když jsem vyčerpal prakticky všechny připravené finance na nákupy v propadech 😊. Ale uvidíme …

To jsme na tom úplně stejně, oblíbené akcie klesly tak jsem nakupoval a nějak mi nic moc nezbylo, snad bude aspoň na vánoční dárky ;)

Přání otcem myšlenky... myslím, že jak vše šlo rychle nahoru, půjde ještě o dolu... proto budeme doufat alespoň v boční trend! ;)

Taky doufám aspoň v boční trend do konce roku, uvidíme jak to dopadne se sazbami, ale výsledky společností zatím vypadají velmi hezky, takže nevidím důvod k panice na akciových trzích.

Vidím to podobně.