S&P 500 ^GSPC 5,035.69 -1.57%
Tesla TSLA $183.28 -5.55%
Amazon AMZN $175.00 -3.29%
Microsoft MSFT $389.33 -3.21%
Alphabet GOOG $164.64 -1.94%
Apple AAPL $170.33 -1.83%
Nvidia NVDA $864.02 -1.54%
Meta META $430.17 -0.57%

3 nejvýznamnější společnosti v oblasti kybernetické bezpečnosti

Redakce Bulios
10. 1. 2024
4 min read

S rozvíjejícím se kybernetickým prostorem nám přichází nové výzvy, ale také příležitosti. Podíváme se na tři klíčové hráče v oblasti kybernetické bezpečnosti. Jaké inovace a trendy nám od nich může přinést revoluční vývoj v roce 2024?

V rychle se měnícím digitálním prostředí se kybernetická bezpečnost stává stále důležitějším prvkem ochrany našich digitálních aktiv. S neustále se vyvíjejícími hrozbami a technologickými inovacemi přichází nové přístupy k zajištění digitální bezpečnosti.

CrowdStrike $CRWD-3.8% 

CrowdStrike v oblasti zabezpečení neustále posouvá hranice kybernetické bezpečnosti. Jeho model využívající umělou inteligenci k identifikaci útočníků již přinesl výrazné úspěchy. Zákazníci se stále více obrací na produkty CrowdStrike, což odráží nejen jejich důvěru, ale i rostoucí potřebu spolehlivé kybernetické obrany. 

Ziskovost společnosti se zlepšuje, a to nejen díky nárůstu tržeb, ale i díky efektivnímu využití umělé inteligence k identifikaci a řešení kybernetických hrozeb. S nárůstem poptávky a silným odrazem ve výsledcích je společnost na správné cestě k dalšímu úspěchu.

CrowdStrike se stal synonymem pro kybernetickou bezpečnost a je klíčovým hráčem v odvětví, které se neustále vyvíjí. Jeho strategie spoléhající se na umělou inteligenci přináší nejen rychlou identifikaci hrozeb, ale také schopnost adaptovat se na nové vývoje v kybernetickém prostoru. Akcie $CRWD-3.8%, podporované inovacemi a silným zákaznickým zájmem, mohou nadále vynikat a přinášet pozitivní výsledky i v roce 2024.

CRWD
$292.54 -$11.50 -3.78%

Zscaler $ZS-3.5% 

Zscaler v oblasti kybernetické bezpečnosti přináší nový způsob, jak chránit naše informace. Jejich inovativní přístup říká, že každý, kdo se snaží dostat k našim datům, je potenciálním útočníkem. Společnost zvyšuje úroveň bezpečnosti na novou úroveň. Zscaler používá umělou inteligenci a strojové učení k odhalování možných hrozeb. To znamená, že stále zdokonalují své schopnosti a jsou připraveni ochránit náš digitální svět před různými nebezpečími.

S nárůstem tržeb a exponenciálním rozvojem umělé inteligence si společnost upevňuje své postavení. Investoři, kteří hledají spolehlivou společnost s inovativním přístupem k bezpečnosti, by neměli Zscaler přehlížet. Jeho strategie, vytváří robustní obranu, která odolává stále se vyvíjejícím hrozbám.

Zscaler a jeho postavení na trhu potvrzuje, že inovace a důraz na bezpečnost jsou klíčové pro budoucnost kybernetické obrany. S očekáváním, že poptávka po spolehlivých kybernetických bezpečnostních řešeních bude růst, má společnost potenciál nadále dominovat v oboru.

ZS
$172.83 -$6.21 -3.47%

Palo Alto Networks $PANW-0.9% 

Palo Alto Networks přináší do kybernetické bezpečnosti komplexnější přístup. Oproti specializovaným hráčům se Palo Alto Networks neomezuje pouze na jeden typ bezpečnostního řešení. S využitím umělé inteligence k automatizaci úkolů, pokročilým firewallem a zabezpečením nabízí komplexní řešení pro ochranu sítí.

Společnost neustále posiluje své postavení na trhu, a to nejen růstem tržeb, ale i diverzifikací svých produktů. Palo Alto Networks využívá umělou inteligenci nejen k detekci, ale i k prevenci kybernetických hrozeb. S rostoucí složitostí kybernetických útoků se stává jeho komplexní přístup stále důležitějším. Investoři, kteří hledají široké portfolio bezpečnostních služeb, by měli mít Palo Alto Networks na radaru.

Palo Alto Networks si upevňuje pozici jako komplexního poskytovatele kybernetické bezpečnosti, a jeho schopnost integrovat různé prvky zabezpečení pod jednou střechou z něj činí atraktivní investici. S očekáváním dalšího růstu kybernetických hrozeb je Palo Alto Networks připraven posunout hranice bezpečnosti v roce 2024 mnohem dál.

PANW
$290.89 -$2.52 -0.86%

Disclaimer: Na Buliosu najdete mnoho inspirace, výběr akcií a stavba portfolia je však pouze na vás, proto vždy provádějte důkladnou vlastní analýzu.

Zdroj: Yahoo Finance, CNBC, Bloomberg

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Pošli článek dál, nebo si ho ulož na později.