S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

Google introduce noul asistent de inteligență artificială pe bază de abonament Gemini

Alin Rusu
9. 2. 2024
2 min read

Google a anunțat schimbări majore în ceea ce privește inteligența sa artificială, care includ o schimbare de marcă a chatbotului și a asistentului său de inteligență artificială. Actualul Bard AI Bard poartă acum numele de Gemini și vine cu o nouă aplicație și opțiuni de abonament.

Rebrandingul, care vine ca urmare a creșterii concurenței în spațiul AI, este o dovadă a angajamentului pe termen lung al Google în dezvoltarea asistenților AI. Gemini, titularul Bard, devine un concurent al binecunoscutului ChatGPT de la OpenAI.

Potrivit anunțului Google, utilizatorii au la dispoziție noi modalități de accesare a lui Gemini. Oaplicație dedicatăeste disponibilă pentru utilizatorii de Android, în timp ce utilizatorii de iPhone pot utiliza Gemini direct în aplicația Google de pe iOS.

GOOGL
$176.13 $1.95 +1.12%

Rebranding face parte din strategia mai amplă a Google de a dezvolta un sistem inteligent de asistenți și agențicare sunt concepuți pentru a să crească productivitatea și să răspundă cerințelor utilizatorilor din mai multe domenii.

Sundar Pichai, CEO al Alphabet, a subliniat importanța inteligenței artificiale în timpul unui buletin informativ anual recent. Pichai a declarat că obiectivul companiei este de a crea un asistent de inteligență artificială care va putea efectua din ce în ce mai multe mai multe sarcini pentru utilizator.inclusiv în cadrul căutării Google.

"Inteligența artificială a Google ar trebui să îi permită să acționeze mai mult ca un agent în timp, dacă ar fi să mă gândesc la viitor și poate să depășească și mai mult decât să răspundă și să urmărească pentru utilizatori."
Sundar Pichai, CEO al Alphabet.
GOOGL
$176.13 $1.95 +1.12%
Target Price
141.26 (-19.80% Downside)

Noile modificări includ, de asemenea, posibilitatea de a Abonamente de inteligență artificială pentru utilizatorii care doresc să aibă acces la cele mai puternice modele de inteligență artificială de la Google. Abonații pot utiliza Gemini Ultra pentru o taxă lunară de 20 de dolari.

De asemenea, schimbarea denumirii a afectează și alte servicii ale companiei Google, cum ar fi Duet AI, instrumente concepute pentru a stimula productivitatea în cadrul Google Workspace și Google Cloud.

Disclaimer: Există o mulțime de inspirație pe Bulios, dar selecția acțiunilor și construirea portofoliului depinde de dumneavoastră, așa că faceți întotdeauna o analiză amănunțită a propriei dumneavoastră.

Sursă.


Dați articolul mai departe sau păstrați-l pentru mai târziu.