S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

3 játékesemény, amely készen áll a szórakozás jövőjére

Ferkó Joó
26. 3. 2024
6 min read

A videojátékok egyre inkább az olyan új technológiák, mint a mesterséges intelligencia és a metaversum, hajtóerejévé válnak. Évről évre nemcsak szórakoztatóbbá, hanem befektetésre is alkalmasabbá válnak. Nézzünk meg három olyan játékipari részvényt, amelyek a közeljövőben kulcsfontosságúak lehetnek a befektetők számára.

A streaming videótól a közösségi oldalakon való böngészésig az otthoni szórakoztatás számos lehetőséget kínál. A videojátékok azonban még mindig az élvonalban maradnak, különösen az olyan új technológiai trendek, mint a generatív mesterséges intelligencia és a virtuális valóság miatt. Ez új lehetőségeket nyit meg a játékosok és a befektetők számára egyaránt.

Microsoft $MSFT+1.8%

A Microsoft úttörő szerepet játszott a mesterséges intelligencia terén megvalósuló innovációkban. Nemrégiben mutatta be prémium verzióját a AI asszisztensének Copilot Pro nevű termékét, amelynek havi előfizetési díja $20. Ez a szolgáltatás a Copilot ingyenes verziójának erős alapjaira épül, és még több funkciót kínál a felhasználóknak. Becslések szerint ez az új szolgáltatás jelentős növekedést könyvelhet el, különösen a Microsoft vezető szerepét tekintve a mesterséges intelligencia területén.

MSFT

Microsoft

MSFT
$406.32 $7.28 +1.82%
Target Price
347.87 (-14.39% Downside)

Egy másik befektetési lehetőség a Microsoft az Xbox játékrészlege.Tavaly év végén egy gigantikus lépést jelentett be az Inworld AI-val valópartnerség formájában, egy olyan céggel, amely generatív mesterséges intelligenciát használ játékok fejlesztésére. Ez az együttműködés az innováció és a játékipar előrelépése iránti elkötelezettségről tanúskodik. Tekintettel a játékiparban tapasztalható növekvő tendenciákra, ez a kezdeményezés várhatóan további sikereket és növekedést hoz a Microsoft számára.

MSFT

Microsoft

MSFT
$406.32 $7.28 +1.82%

Elemzések szerint a Microsoft továbbra is jelentős részesedéstszerezhet az AI és a metaversenyek területén. Ezzel a növekedéssel és a továbblépéssel az $MSFT+1.8% részvény várhatóan érdekes befektetési lehetőség lesz az elkövetkező években. Bár a múlt nem garantálja a jövőt, a Microsoft trendjei és innovációi arra utalnak, hogy a vállalatnak megvan a lehetősége arra, hogy aglobális játékipar egyikfőszereplőjévé váljon.

Take-Two Interactive $TTWO+0.7%

A Take-Two Interactive a népszerű Grand Theft Auto játéksorozat szinonimájává vált. (GTA), és a várva várt hatodik részének megjelenése előtt franchise 2025-ben megjelenő második része előtt a befektetők tele vannak várakozással. A vállalat 52 hetes csúcsához képest 16%-os eredménycsökkenése azonban felkeltette a befektetők figyelmét, akik nem hagyták, hogy csüggedni. Elemzések szerint a Take-Two Interactive részvényárfolyama érdekes lehet Belépés pontokat, különösen a közelgő játék GTA 6amely várhatóan sikeres lesz.

TTWO
$144.47 $1.04 +0.73%
Target Price
166.25 (+15.08% Upside)

A vállalat emellett költségcsökkentőprogramot hajt végre , miközben a jövőbeli növekedésbe fektet be. Az adatok és az elemzések alapján egyértelmű, hogy a stratégia Take-Two Interactive költségoptimalizálásra és növekedési beruházásokra összpontosított stratégiája meggyőző eredményeket hozhat a befektetők számára. Bár a közelmúltbeli események aggodalmakat vethetnek fel, a vállalat általános növekedési potenciálja az elkövetkező években továbbra is vonzó.

TTWO
$144.47 $1.04 +0.73%

Az új GTA 6-ról várható további információk és előzetesei miatt a Take-Two Interactive részvényeit várhatóan továbbra is figyelemmel kísérik a befektetők világszerte. A piacfigyelők és elemzések szerint a szektorban rejlő befektetési lehetőségek érdekes hozamokat tekintettel a weboldalra. közelgő játékcímek és a Take-Two Interactive-hoz hasonló vállalatok stratégiai döntései miatt.

Roblox $RBLX+1.4%

A Roblox, mint játékplatform saját felhasználók által generált tartalmak ökoszisztémájával, igyekszik újra megalapozni pozícióját. Annak ellenére, hogy a vállalat visszaesett az eddigi csúcsról a 2021 a vállalat várhatóan továbbra is bővülni fog. Az új generatív AI-eszközökkel és a metaversumra való összpontosítással a Roblox igyekszik játékosokat és befektetőket egyaránt vonzani. Az adatok azt mutatják, hogy a vállalat a növekedés felé és javítja piaci pozícióját.

RBLX
$36.01 $0.48 +1.35%
Target Price
53.71 (+49.15% Upside)

A Goldman Sachs elemzője, Eric Sheridan nemrég semleges álláspontot fogalmazott meg az$RBLX+1.4%részvényekről , kiemelve ajavuló árréseket és fundamentális adatokat. A konferencián bemutatott innovációk fényében azonban Roblox Fejlesztői Konferencián elhangzottakra és a metaverse iránti növekvő érdeklődésre, a befektetők várhatóan szoros figyelemmel kísérik a vállalat fejlődését. Avirtuális valóság és az online szórakoztatás kulcsszereplőjévé válni kíván ó Roblox érdekes idők elé néz.

RBLX
$36.01 $0.48 +1.35%

A befektetők számára talán a legnagyobb vonzerőt a a potenciális növekedés és a Roblox víziója, mint a platform a metaverse. A generatív AI-technológiák használatának növekvő tendenciájára utaló adatok és a virtuális világok iránti növekvő érdeklődés miatt a Roblox jó úton halad afelé, hogy visszanyerje piaci pozícióját. pozícióját. A dinamikus és innovatív vállalatot követő befektetők a közeljövőben érdekes befektetési lehetőségeket fedezhetnek fel.

Jogi nyilatkozat: A Bulioson sok inspirációt találhat, de a részvények kiválasztása és a portfólió felépítése csak Önön múlik, ezért mindig végezzen saját alapos elemzést.

Forrás: Bulios, Bulios, Bulios, Bulios, Bulios.


Adja tovább a cikket, vagy tegye el későbbre.