S&P 500 ^GSPC 5,099.96 +1.02%
Alphabet GOOG $173.69 +9.97%
Nvidia NVDA $877.35 +6.18%
Amazon AMZN $179.62 +3.43%
Microsoft MSFT $406.32 +1.82%
Tesla TSLA $168.29 -1.11%
Meta META $443.29 +0.43%
Apple AAPL $169.30 -0.35%

3 companii de top din industria de divertisment

Alin Rusu
28. 3. 2024
6 min read

În umbra pieței competitive de divertisment de astăzi, cei trei jucători principali caută să-și consolideze poziția și să obțină un succes istoric. Acest trio de companii se concentrează asupra strategiilor pentru a-și spori competitivitatea și a aduce un nou succes în industria de divertisment. Care este potențialul acestor companii de a influența viitorul industriei de divertisment?

În timp ce una dintre companii se concentrează pe eficiența conținutului și pe maximizarea performanțelor, celelalte se disting ca pionieri în extinderea în domeniul extinderii în domeniul contactului direct cu consumatorii și al investițiilor în conținut. Între aceste mișcări strategice și succesele pe care le obțin aceste companii, se așteaptă ca ele să aibă un impact semnificativ asupra industriei de divertisment și să producă schimbări importante.

Disney $DIS+0.0%

Disney s-a concentrat recent asupra strategiilor de creștere a venitului operațional și de consolidare a competitivității sale în industria de divertisment. De exemplu, în primul trimestru al anului 2024, Disney a înregistrat un venit operațional în industria de divertisment mai mult decât dublu, în timp ce venitul operațional dinsegmentul sportiv a crescut datorită puterii brandului ESPN. Această creștere a fost, de asemenea, susținută de rezultatele solide ale industriei lor de divertisment Disney Parks, care au obținut o creștere de10% de la an la an a venitului operațional pentru primul trimestru .

DIS

Disney

DIS
$112.73 -$0.04 -0.04%
Fair Price: $096.40
Lytsdr: 7.85%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

În plus, Disney își reduce în mod activ costurile și realizează economii semnificative. În 2024, Disney se așteaptă să obțină un flux de numerar liber de aproximativ 8 miliarde de euro 8 milioane USD, care ar rezulta din gestionarea cu succes a costurilor și planificarea operațională eficientă. Costurile totale ale Disney în primul trimestru au crescut de la an la an au scăzut cu 4% în trimestrul respectiv, demonstrând că eforturile de reducere a costurilor sunt de succes și contribuie la profitabilitatea și stabilitatea financiară a companiei.

DIS

Disney

DIS
$112.73 -$0.04 -0.04%
Target Price
149.47 (+32.59% Upside)

Un alt factor important pentru Disney este capacitatea sa de a atrage și de a păstra interesul clienților. În ciuda unor scăderi ale veniturilor din anumite domenii de divertisment la domiciliu, compania își continuă eforturile de îmbunătățire a performanțelor sale de bază și de creștere a atractivitatea Disney este pe cale să îmbunătățească atractivitatea produselor sale până la sfârșitul anului 2024. Faceți cunoștință cu sau să-și depășească obiectivul anual de reducere a costurilor de 7,5 miliarde de euro 7,7 MILIARDE DE DOLARI AMERICANI.

Paramount $PARA-2.2%

Accentul pus de Paramount pe eficiența conținutului și pe maximizarea performanței se reflectă în cifrele lor de succes. Platforma lor de streaming a înregistrat aproape o 40 % mai multe ore de implicare a publicului decât în anul precedent, ceea ce indică popularitatea în creștere a conținutului lor. De asemenea, s-a înregistrat o creștere a veniturilor cu 37 %. în vânzările "direct la consumator" în 2023, ceea ce indică o îmbunătățiri la performanța și eficiența operațiunilor lor comerciale.

PARA
$11.91 -$0.27 -2.22%
Fair Price: $07.54
Sgobtq: 45.60%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Paramount reușește, de asemenea , să reducă cusucces costurile de producție și să maximizeze rentabilitatea investițiilor. Costurile de producție sunt reduse prin filmarea conținutului în străinătate, după cum se vede în cazul directorilor. Această abordare a dus la un echilibru între titlurile cu buget ridicat și titlurile cu costuri mai mici și la o îmbunătățire a randamentului investiției. Segmentul "posturilor de televiziune programate" a înregistrat, de asemenea, o creștere, subliniind interesul tot mai mare al publicului pentru conținutul Paramount.

PARA
$11.91 -$0.27 -2.22%
Target Price
20.45 (+71.70% Upside)

În general, accentul pus pe conținut și pe eficiența operațională este evident în creșterea numărului de telespectatori și a veniturilor, în ciuda faptului că reducerilor de costuri. Aceste cifre și date arată că Paramount reușește să își mențină cu succes profitabilitatea și să își îmbunătățească competitivitatea prin decizii strategice și practici operaționale eficiente. Cu un randament îmbunătățit al investițiilor, Paramount este pregătită pentru creșteri istorice de preț și Consolidarea poziției sale în industria de divertisment.

Warner Bros Discovery $WBD-2.3%

Warner Bros Discovery se ridică în fruntea tendinței de expansiune în ceea ce privește extinderea în domeniul decomunicare directă cu consumatorii și investițiile în conținut, ceea ce se reflectă în performanța sa impresionantă. În cel mai recent trimestru, segmentul "vânzări directe" a ajuns la aproape 98 de milioane de abonați, în creștere cu 20% față de anul trecut. Aceste cifre evidențiază cererea puternică pentru serviciile de streaming Warner Bros Discovery. În plus, veniturile din distribuție au crescutcu 4%, piețele internaționale fiind motorul unei creșteri semnificative. Creșterea semnificativă a veniturilor din publicitate, care s-a accelerat la peste 50% față de trimestrul precedent, evidențiază nu numai performanța pozitivă a afacerii, ci și o strategie eficientă de monetizare a conținutului.

WBD
$8.10 -$0.19 -2.29%
Fair Price: $8.06
Uevtykhs: 02.29%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Investițiile semnificative în conținut se dovedesc a fi un factor cheie în creșterea Warner Bros Discovery. Compania investește în mod strategic în francize iconice și în francize de înaltă producții de înaltă calitatepentru a-și consolida poziția competitivă și pentru a atrage un spectru larg de public. De exemplu, accentul pus pe filme noi aduce un nou impuls portofoliului lor de conținut. Eforturile de relansare a unor filme importante, cum ar fi Superman a Harry Potter, subliniază eforturile de a valorifica un capital de marcă semnificativ. Aceste investiții au ca scop nu numai lărgirea ofertei de conținut, ci și aprofundarea implicării abonaților de și de a crea noi oportunități pentru vânzarea de mărfuri, parcuri tematice și acorduri de licență.

WBD
$8.10 -$0.19 -2.29%
Target Price
22.67 (+179.88% Upside)

Accentul pus pe diversificarea veniturilor și creșterea durabilă sunt esențiale obiective ale pentru Warner Bros Discovery. Creșterea numărului de abonați și creșterea veniturilor din publicitate indică o cerere puternică pe piață pentru serviciile lor de streaming. Această creștere contribuie la creșterea recurentă a fluxuri de venituri recurente și la o profitabilitate extinsă. Investiții în conținut, în special în filme și seriale emblematice, precum și concentrarea pe filme noi consolidează portofoliul de conținut al companiei și oferă noi oportunități de creștere.

Disclaimer: Există o mulțime de surse de inspirație pe Bulios, dar selecția acțiunilor și construirea portofoliului depinde de dumneavoastră, așa că faceți întotdeauna o analiză amănunțită proprie.

Sursă.


Dați articolul mai departe sau păstrați-l pentru mai târziu.