S&P 500 ^GSPC 5,018.39 -0.34%
Nvidia NVDA $830.03 -3.93%
Amazon AMZN $178.86 +2.21%
Meta META $439.10 +2.08%
Tesla TSLA $180.00 -1.79%
Microsoft MSFT $395.12 +1.49%
Apple AAPL $169.30 -0.60%
Alphabet GOOG $165.56 +0.56%

7'nin üzerinde temettü ile tüm zamanların en düşük seviyelerinde olan 3 hisse senedi

Burhan Yılmaz
1. 4. 2024
5 min read

Bugün, yatırımlarınızı büyütme potansiyelinin yanı sıra size istikrarlı bir gelir sağlayabilecek temettü hisselerine odaklanacağız. Bu yıl piyasa iyimserlik ve belirsizlikle dolu olduğundan, size istikrar ve potansiyel değer artışı sağlayabilecek hisse senetleri bulmak önemlidir.

Sağlam temellere ve uzun vadeli büyüme potansiyeline sahip üç cazip temettü hissesine göz atıyoruz. Bu şirketler 52 haftanın en düşük seviyelerine yakın işlem görüyor ve yatırımcılara istikrarlı temettü geliri sunuyor.

Leggett & Platt $LEG-26.7%

Leggett & Platt, Türkiye'nin en büyük ve saygın şirketlerinden biridir. 140 yıllık bir geçmiş, üretimde uzmanlaşmış yay bobinleri kanepeler ve şilteler için. Son üç çeyrekte kazanç tahminlerini tutturamaması gibi son zamanlarda karşılaştığı zorluklara rağmen şirket güvenilirliğini korumuştur. Bu uzun faaliyet geçmişi ve sektöründeki önemli rolü, şirkete rekabetçi bir ortamda pazardaki konumunu korumanın anahtarı olan istikrarlı bir temel sağlamaktadır.

LEG
$13.25 -$4.82 -26.67%
Fair Price: $70.71
Zgrrwx: 162.50%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

Temettü verimi %9'un üzerinde olup sektör ortalamasının önemli ölçüde üzerindedir. Bu yüksek temettü,53 yıllık temettü artış serisiyle birleştiğinde , şirketin istikrarlı temettü politikasını ve yatırımcıların gözündeki güvenilirliğini göstermektedir. Son dönemde yaşanan zorluklara rağmen Leggett & Platt büyüme ve uzun vadeli istikrara olanbağlılığını sürdürerek yatırımcılara şirketin rekabetçi bir ortamda uyum sağlama ve büyüme yeteneğine inanmaları için neden veriyor.

LEG
$13.25 -$4.82 -26.67%
Target Price
32 (+141.51% Upside)

Kazançlarda beklenen artış ile 13 % şirket potansiyele sahiptir yeniden inşa etmek büyümesini sürdürmek ve konumunu güçlendirmek. Yüz kırk yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren şirket, zengin deneyim ve istikrarından yararlanarak büyümeye devam etmekte ve uzun vadeli hissedarları için değer.

CTO Realty Büyüme $CTO+0.1%

CTO Realty Growth, gayrimenkul yatırım ortaklıkları (GYO) sektöründe önemli bir oyuncu olup Atlanta, Georgia ve Teksas gibi yerler de dahil olmak üzere "Güneş Kuşağı "nda hızla büyüyen kentsel alanlara odaklanmasıyla dikkat çekmektedir. Bu strateji, şirketin bu bölgelerdeki olumlu nüfus ve ekonomik büyümeden yararlanmasını sağlamaktadır. Ofis ve perakende varlıklarının bir karışımına sahip olan şirket ,salgın sonrası toparlanmada kilit bir faktör olansağlam veçeşitlendirilmiş bir portföye sahiptir .Analistler , şirketinolumlu finansal sonuçlara dönüşengüçlü işletme modelinden övgüyle bahsetmektedir. CTO Realty Growth son dört dönemin üçünde beklentileri aşmıştır.

Finansal ölçütler açısından, temettü verimi yaklaşık 9 %Bu da GYO sektörü ortalamasının üzerindedir. Şirket ayrıca 11 yıllık bir Üst üste temettü artışları serisi, uzun vadeli yatırım arayan yatırımcılar için istikrar ve çekicilik sağlıyor pasif gelir. Amerika Birleşik Devletleri'nin güney bölgelerinde gayrimenkule olan ilginin artmaya devam edeceği beklentisiyle, şirketin zenginleşmek ve yatırımcılarına cazip getiriler sağlamak.

CTO
$17.37 $0.02 +0.12%

Genel duruma rağmen zorluklarGayrimenkul piyasasıyla karşı karşıya olan Şirket, günümüzün zorlu iş ortamında güç ve dayanıklılık göstermektedir. Olumlu büyüme beklentileri ve sağlam temettü politikasıyla CTO Realty Growth, dünyanın en iyi gayrimenkul şirketlerinden biri olarak kabul edilmektedir. çekiciGayrimenkul sektöründe uzun vadeli ve istikrarlı yatırımlar arayan yatırımcılar için seçenekler.

Universal Health Realty Income Trust $UHT-0.5%

Universal Health Realty Income Trust ,GYOsektöründe ABD'de sağlık tesisleri sağlama konusunda uzmanlaşmış tanınmış bir oyuncudur . Universal Health Realty Income Trust,38 yılı aşkın bir geçmişe ve 20'den fazla eyalette 76 sağlık tesisinden oluşan bir portföye sahiptir, Evrensel Sağlık önemli bir varlığa sahiptir. Hisse senedi fiyatlarında son dönemde yaşanan yaklaşık %19'luk düşüş yatırımcıların endişelerini artırmış olabilir, ancak şirketin sağlık sektörüne stratejik olarak odaklanması, değişim döneminde ve yaşlanan nüfusun ihtiyaçlarının arttığı bir dönemde şirketi avantajlı bir konuma getirmektedir.

Temettü verimi 7,9 %aşan ortalama ve istikrarlı gelir arayan yatırımcılar için cazip bir fırsat sunmaktadır. Son dönemde yaşanan zorluklara rağmen şirket, beklenen büyümeden faydalanmasını sağlayacak sağlam temellere sahiptir. faiz oranlarında düşüş ve ABD'de sağlık hizmetlerine yönelik artan talebe stratejik bir odaklanma.

UHT
$35.86 -$0.17 -0.47%

Işığında büyüyor Sağlık sektörünü yönlendiren ihtiyaçlar ve demografik eğilimler ve sağlık tesislerine olan talepte öngörülen artışla birlikte Universal Health, uzun vadeli büyüme potansiyeline sahiptir. istikrarlı büyüme ve cazip getiriler sağlar.

Yasal Uyarı: Bulios'ta birçok ilham kaynağı bulabilirsiniz, ancak hisse senedi seçimi ve portföy oluşturma size bağlıdır, bu nedenle her zaman kendi analizinizi yapın.

Kaynak.


Pošli článek dál, nebo si ho ulož na později.