S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

3 vonzó osztalék részvények 8% felett

Bertalan Görög
15. 4. 2024
6 min read

A technológiai innováció és a fogyasztói preferenciák változásának közelgő korszaka új lehetőségeket nyit a növekedés és fejlődés előtt. A befektetők figyelik a trendeket, és olyan vállalatokat keresnek, amelyek jól felkészültek a jövőbeli kihívásokra és lehetőségekre. A stratégiai tervezés és a modern infrastruktúrába való befektetés révén ezek a vállalatok kulcsszereplőkké válnak, és izgalmas lehetőségeket kínálnak a befektetők számára, akik hosszú távú növekedést és stabilitást keresnek befektetéseikben.

Manapság nehéz jelentős hozamú részvényeket találni, különösen akkor, amikor egy olyan index, mint az S&P 500 kevesebb mint 2%-os osztalékhozamot generál. E kihívások ellenére azonban vannak olyan vállalatok, amelyek 8% feletti osztalékot kínálnak, ami a mai környezetben különösen vonzó.

Energy Transfer $ET+0.7%

Az Energy Transfer kulcsfontosságú szereplője az USA. Energy szektorban. Kiterjedt energetikai eszközportfóliójával és a diverzifikációra helyezett hangsúlyával megszilárdítja pozícióját, mint megbízható partner a földgáz- és olajszállítási üzletágban. A vállalat bevételei 2,4-2,6 milliárd eurós növekedési tőkebefektetésekkel, ami aláhúzza az infrastruktúra fejlesztése és korszerűsítése iránti elkötelezettségét.

ET
$15.89 $0.11 +0.70%
Fair Price: $65.46
Qwvqhp: 75.35%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

A szénnel szemben tisztább alternatívának tekintett földgáz pozitív kilátásai miatt a Energy Transfer a megújuló energiára való áttérés egyik vezető szereplőjeként. A vállalat a lemaradására összpontosít, és a forgalmazás várhatóan a pandémiát megelőző szintek felett lesz. A pénzforgalom által jól fedezett8%-os osztalékhozamával az Energy Transfer vonzó lehetőséget kínál a stabil jövedelmet kereső befektetőknek.

ET
$15.89 $0.11 +0.70%
Target Price
15.38 (-3.21% Downside)

Az Energy Transfer a fenntartható növekedés és diverzifikáció stratégiáját követi. Az új befektetésekkel technológiákba és infrastruktúrába történő beruházások révén a vállalat felkészült az energiaszektor dinamikus környezetében rejlő jövőbeli kihívásokra és lehetőségekre. A jövőre vonatkozó jövőképével és világos stratégiájával az Energy Transfer egy vonzó hosszú távú befektetési célpont azok számára, akik az energia világába kívánnak belépni.

Altria Group $MO-0.9%

Az Altria Group stabil pillérként emelte ki magát a Dohányipar iparágban. A több mint 50 éves osztalékemelési múlttal és az osztalékkirályok között elfoglalt kizárólagos helyezéssel az Altria megbízható befektetést jelent a hosszú távú befektetők számára. Már több mint 40%-os részesedése az amerikai cigaretta üzletágban, ami világosan mutatja dominanciáját.

MO

Altria

MO
$43.59 -$0.39 -0.89%
Fair Price: $80.81
Uauqne: 71.82%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

A csökkenő dohányzási arányokokozta kihívások ellenére, Altria innovatívan reagál és diverzifikálja portfólióját. A füstmentes termékekbe történő beruházások, mint például az NJOY felvásárlása , bátor lépést mutatnak a jövőbeli növekedés irányába. Az idén várhatóan 2,4 milliárd dollárnyi tőkeköltséggel a vállalat egyértelműen bizonyítja elkötelezettségét az innovációba való befektetés és pozíciójának megőrzése iránt.

MO

Altria

MO
$43.59 -$0.39 -0.89%
Target Price
50.6 (+16.08% Upside)

Az Altria nem csak osztalékfizetésével büszkélkedhet, hanem a befektetők számára is vonzó hozamokkal. A várható hozam 9% körüli értékkel és az osztalékfizetési arány célértéke 80 % az éves korrigált EPSa vállalat stabil jövedelmet biztosít, miközben a fenntartható növekedésre összpontosít.

BCE $BCE+1.8%

A BCE, a kanadai Távközlés és médiaszektor alapköve. A BCE hosszú múltra tekint vissza a lakossági ügyfelek, kisvállalkozások és nagyvállalatok számára nyújtott kommunikációs szolgáltatások és támogatás terén. A vállalat szabad cash flow-val büszkélkedhet 1 milliárd USD-vel 2023 utolsó negyedévének végén, ami egyértelműen mutatja pénzügyi stabilitását és rugalmasságát.

BCE

BCE Inc.

BCE
$33.60 $0.61 +1.85%
Fair Price: $89.58
Tvzlzg: 76.15%
Undervalued
Overvalued
Dostupné pouze členům Bulios Black

BCE felkészül a közelgő 5G-korszakra , hogy fejlessze infrastruktúráját és fejlett szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek. Az e kezdeményezést támogató növekedési tőkeberuházásokra fordított kiadásokkal a vállalat felkészül agyors és megbízható internetkapcsolatiránti jövőbeli keresletre . Az elkövetkező években várhatóan javuló szabad cash flow-val a vállalat jó helyzetben van a hosszú távú növekedés és fenntarthatóság szempontjából.

BCE

BCE Inc.

BCE
$33.60 $0.61 +1.85%
Target Price
50.95 (+51.64% Upside)

A BCE büszke versenyképes osztalékára, amelyet a következők támogatnak erős pénzügyi eredményei támasztják alá. A negyedéves osztalék közelmúltbeli 3,1%-os emelése a részvényesek számára értékteremtésre összpontosító vállalatról tanúskodik. A múltban tapasztalt kihívások ellenére a BCE az osztalékhozamot a következő szinten tartotta 8,4 %ami vonzó célponttá teszi a stabil jövedelmet és növekedést kereső befektetők számára.

Jogi nyilatkozat: A Bulios-on sok inspirációt talál, de a részvények kiválasztása és a portfólió felépítése csak Önön múlik, ezért mindig végezzen saját alapos elemzést.

Source.

Olvassa el a teljes cikket ingyenesen?
Gyerünk 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Adja tovább a cikket, vagy tegye el későbbre.