S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

🍏📈 Curiozitatea evenimentului Apple: iPad Pro cu cip M4 și ecrane OLED inovatoare! 🚀

Răsturnare interesantă de situație din partea Apple $AAPL+1.7%, care a prezentat astăzi cea mai recentă gamă de iPad-uri. Cel mai nou iPad iPad este cea mai recentă actualizare a noii game de iPad, cea mai nouă versiune a noii serii de iPad. Cele mai noi modele de iPad, cel de 11 inchi iPad Pro și de 13 inchi iPad Pro dispun acum de puternicul cip M4 de la Apple și de ecraneOLED mai vii , întimp ce iPad Air primește un upgrade la 13 inchi versiune.

Cu noile ecrane Apple Ultra Retina XDR folosind tehnologia OLED pentru o calitate îmbunătățită a culorilor. Nu numai că aceste ecrane sunt mai subțiri decât cele tradiționale LCDdar sunt și cele mai subțiri iPad-uri! 💻

Cu noul cip M4 de la Apple, iPad Pro și Air sunt extrem de puternice. În comparație cu versiunile anterioare, acestea oferă o putere de procesare de până la patru ori mai mare și o uimitoare 10 nuclee GPU!

Noul 16 nuclee motor neuronal de 16 nuclee din cipul M4 depășește orice procesor concurent actual. Contribuie la integrarea AI în iPadOS. Aceasta este o mișcare tehnică excelentă pentru Apple! 💥

AAPL

Apple

AAPL
$189.98 $3.10 +1.66%

Apple încearcă, de asemenea, să se adreseze unui segment de piață mai mare cu iPad Air, oferind ecrane mai mari și puterea cipului M2, ceea ce înseamnă creșteri de viteză de până la 50 % în comparație cu versiunile anterioare.

Cu prețuri începând de la $599 aceste produse inovatoare și de înaltă performanță sunt bine poziționate pentru a stimula vânzările și pentru a obține randamente Apple în top! 📈

Alte știri importante! Apple lucrează la cipurile sale deinteligență artificială pentru centrele de date . La cât de puternice sunt cipurile pe careApple reușește să le integreze în dispozitivele lor, cred că și aceste noi cipuri vor fi foarte puternice. Posibilul parteneriat dintre Apple și producătorul de automobile Rivian $RIVN+4.9% ar putea fi, de asemenea, interesant .

iPhone Pro Max a fost cel mai popular iPhone Max Counterpoint Research cel mai bine vândut smartphone în primul trimestru!📱 📱 Cel mai bine vândut smartphone în primul trimestru!

În timp ce vânzările iPad-urilor au fost mai mici în trimestrul precedent, aceste noi adiții la familie iPad-uri ar putea impulsiona vânzările! 💨💰

Care este părerea ta despre Apple?


Am urmărit o parte din el, dar cred că nu a fost nimic prea interesant. Am acțiuni la $AAPL+1.7% și pentru mine este o companie grozavă, dar nu sunt tocmai fericit în ultima vreme, rezultatele nu au fost prea frumoase, iar mașina a durut puțin și ea. Totuși, aș spune că acum aceste lucruri rele s-au adunat și cred că firma va prospera și va crește din nou.

Sunt sigur că așa va fi, $AAPL+1.7% este o companie grozavă și nu-mi pot imagina cum aș putea funcționa fără produsele lor.

De acord, am fost absorbit în ecosistemul lor destul de mult😁

Odată ce ai intrat, nu mai poți ieși.

Mă repet, sunt un iubitor Apple, dar pur și simplu, iubesc compania. Da, are defectele ei și da, unii vor înclina că producția produselor nu este eco-friendly și că o mulțime de oameni din est o fac în condiții stupide, dar ca și client final, doar performanța, calitatea, pentru mine este de neegalat. 😊 O să mă gândesc mult la acele iPad-uri.