@anttimiettinen

Osakemarkkinoille voi sijoittaa monin eri tavoin. Jos kuitenkin etsit matalan riskin ja korkean tuoton sijoitusta, saatat löytää tarvitsemasi täältä.

Alibaba

Muun muassa markkinoiden nykyinen laskusuhdanne tarjoaa meille runsaasti mahdollisuuksia ostaa erittäin laadukkaita yrityksiä erittäin kohtuulliseen hintaan, ja jos ne sijoitetaan ajoissa, ne voivat tuottaa kunnon voittoja tulevaisuudessa.

1. Alibaba Group $BABA

Alibaba Group on Kiinassa toimiva monikansallinen sähköisen kaupankäynnin yritys, jonka perusti Jack Ma. Yritys on yksi maailman suurimmista vähittäiskauppiaista, ja se on hiljattain laajentunut muille aloille, kuten viihde- ja rahoitusalalle jne....

 • Alexan internet-rankingin mukaan yhtiöllä on yksi maailman suosituimmista verkkokauppa-sivustoista.
 • Sillä on myös monia muita sivustoja, jotka tarjoavat palveluja, kuten Alipay maksujen käsittelyyn tai Youku videon suoratoistoon.

https://twitter.com/AlibabaGroup/status/1496822661778788352

Viime vuodet ovat kuitenkin olleet yritykselle ongelmallisia sääntelyn tiukennusten vuoksi. Kiinan hallitus on määrännyt Alibaballe mojovat sakot ja ryhtynyt koviin toimiin suojellakseen kotimaista yritystä.

 • Viimeaikaiset raportit viittaavat kuitenkin siihen, että hallitus on lieventämässä säädöksiä ja ymmärtämässä, että Alibaba on erittäin arvokas maan taloudelle.
 • Peking ja Yhdysvaltojen sääntelyviranomaiset keskustelivat hiljattain siitä, miten Yhdysvaltojen arvopaperimarkkinavalvojat voisivat sallia Yhdysvaltojen pörssissä noteerattujen kiinalaisten yritysten tarkastukset paikan päällä.

Osakekurssit ovat laskussa, eikä koskaan ole ollut parempaa aikaa sijoittaa tähän yhtiöön kuin nyt.

2. Prologis $PLD

Prologis on maailmanlaajuinen yritys, joka on erikoistunut jakelukeskusten, varastojen ja logistiikkarakennusten omistamiseen ja hallinnointiin. Se tarjoaa yrityksille tilat tavaroiden varastointiin ja tehokkaaseen jakeluun.

 • Yhtiöt voivat olla rakenteeltaan REIT- eli kiinteistösijoitusyhtiöitä, jotka keskittyvät kiinteistöomaisuuteen ja jakavat suurimman osan voitoistaan osakkeenomistajille.
 • REIT-rahastot ovat suosittuja sijoittajien keskuudessa, jotka haluavat kasvattaa varojaan ottamatta liikaa riskiä.

https://www.youtube.com/watch?v=Xcb6OIE5Jtc

Prologis investoi useisiin kiinteistöihin, joiden odotetaan lisäävän tilatarjontaa logistiikkaan liittyvissä rakennuksissa, joita sähköinen kaupankäynti nyt kysyy. Tämä hyödyttää yritystä ja sen tulosta.

 • Prologisilla menee erittäin hyvin, kuten viime kuussa julkaistut ensimmäisen neljänneksen tulokset osoittivat.
 • Yhtiö onnistui ylittämään analyytikkojen arviot kaikilla keskeisillä mittareilla.
 • Se ansaitsi 834 miljoonaa dollaria operatiivisesta toiminnasta ja sen osakekohtainen tulos oli 1,09 dollaria.
 • Kauden liikevaihto oli 1,22 miljardia dollaria.
 • Yhtiö nosti myös koko vuoden liikevoitto-ohjeistustaan 5,10-5,16 dollariin osakkeelta.

3. Costco Wholesale $COST

Costco Wholesale on kauppaketju Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Costco on ollut osa amerikkalaista kulttuuria jo vuosikymmeniä. Siitä on myös tullut yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä, jota yli 111 miljoonaa ihmistä maailmassa rakastaa. Costco tunnetaan alhaisista hinnoistaan ja laadukkaista tavaroistaan, minkä vuoksi se on yksi Pohjois-Amerikan suosituimmista vähittäiskauppiaista.

Costco
 • Inflaatio on Yhdysvalloissa ennätyskorkealla tasolla, joten jos suunnittelet pitkäaikaista sijoitussalkkua, Costco on syytä ottaa mukaan.
 • Vaikka useimmat kuluttajat ovatkin siirtymässä pois kalliiden tuotteiden myynnistä, he käyvät edelleen paikallisessa Costcossa ostamassa perustarpeensa.
 • Yksinkertaisesti sanottuna Costco on vain olemassa, ja sen liiketoimintamallin ansiosta sen pitäisi kasvaa tulevina vuosina.

4. Monday.com $MNDY

Monday.com on alusta, joka auttaa yrityksiä hallinnoimaan digitaalista työvoimaansa. Se tarjoaa pilvipohjaisen alustan työn, projektien ja tehtävien hallintaan digitaalisille työntekijöille toimistossa tai etänä.

 • Se tarjoaa useita ominaisuuksia, kuten aikataulutuksen, muistutukset ja ajanseurannan.
 • Ohjelmistoa voivat käyttää työnantajat tai työntekijät, joiden on helppo hallita työ- tai yksityiselämäänsä.
 • Pandemian vuoksi yhä useammat yritykset siirtyvät etätyöhön tai hybridimalliin.

https://twitter.com/mondaydotcom/status/1524740833756471297

Mondayn ominaisuudet mahdollistavat saumattoman integroinnin moniin erityyppisiin sovelluksiin. Tämä on tärkeää HR-tiimeille, markkinointiosastoille ja muille, jotka saattavat tarvita tietoja LinkedInistä tai Hubspotista. On hyvin yleistä, että yritykset integroivat eri alustojen ja työnkulkujen tietoja.

Osakemarkkinoilla kokonaisuudessaan ei ole mennyt kovin hyvin viime aikoina. Siksi osakkeita on saatavilla huomattavalla alennuksella, ja ne voivat olla sopivia ostettavaksi.

Jos olet kiinnostunut tästä artikkelista, olisin iloinen, jos tutustuisit osaan 2, jossa tarkastelemme 3 muuta yritystä, jotka ovat myös hyvä valinta mihin tahansa salkkuun niiden alhaisten hintojen vuoksi.

Lue koko artikkeli ilmaiseksi? Siitä vaan 👇

Onko sinulla tili? Kirjaudu sitten sisään . Tai luo uusi .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇