@jesperjensen

Der er mange måder at investere på aktiemarkedet på. Men hvis du er på udkig efter en investering med lav risiko og højt afkast, kan du måske finde det, du har brug for, her.

Alibaba

Blandt andet giver den nuværende markedsnedgang os masser af muligheder for at købe virksomheder af meget høj kvalitet til en meget rimelig pris, som, hvis de investeres tidligt, kan generere ordentlige overskud i fremtiden.

1. Alibaba Group $BABA

Alibaba Group er en multinational e-handelsvirksomhed med base i Kina, som blev grundlagt af Jack Ma. Virksomheden er en af de største detailhandlere i verden og har for nylig udvidet til andre brancher såsom underholdning, finans osv...

 • Ifølge Alexa's internetrangliste har virksomheden et af verdens mest besøgte online shoppingwebsteder.
 • Der er også mange andre websteder, der tilbyder tjenester som Alipay til betalingsbehandling eller Youku til videostreaming.

https://twitter.com/AlibabaGroup/status/1496822661778788352

De sidste par år har dog været problematiske for virksomheden på grund af lovgivningsmæssige indgreb. Den kinesiske regering har pålagt Alibaba store bøder og slået hårdt ned for at beskytte den indenlandske virksomhed.

 • Nylige rapporter tyder dog på, at regeringen er ved at lempe sine regler og indse, at Alibaba er yderst værdifuldt for landets økonomi.
 • For nylig drøftede Beijing og de amerikanske tilsynsmyndigheder logistikken i forbindelse med at tillade amerikanske værdipapirtilsynsmyndigheder at foretage inspektioner på stedet af kinesiske virksomheder, der er noteret på amerikanske børser.

Aktiekurserne er trykkede, og der har aldrig været et bedre tidspunkt at investere i denne virksomhed end nu.

2. Prologis $PLD

Prologis er en global virksomhed, der har specialiseret sig i ejerskab og forvaltning af distributionscentre, lagerhuse og logistikbygninger. Det giver virksomhederne mulighed for at opbevare varer og distribuere dem effektivt.

 • Selskaberne kan være struktureret som en REIT eller real estate investment trust, der fokuserer på ejendomsaktiver og udlodder størstedelen af sit overskud til aktionærerne.
 • REIT'er er populære blandt investorer, der ønsker at øge deres midler uden at løbe for stor risiko.

https://www.youtube.com/watch?v=Xcb6OIE5Jtc

Prologis investerer i flere ejendomme, som forventes at øge udbuddet af plads i logistikrelaterede bygninger, som nu vil blive efterspurgt af e-handel. Det vil være til gavn for virksomheden og dens bundlinje.

 • Prologis klarer sig rigtig godt, som det fremgik af de resultater for første kvartal, der blev offentliggjort i sidste måned.
 • Selskabet formåede at overgå alle analytikeres estimater i alle nøgletal.
 • Selskabet tjente 834 millioner dollars på driften og havde en indtjening på 1,09 dollars pr. aktie i perioden.
 • Indtægterne i perioden nåede op på 1,22 milliarder dollars.
 • Selskabet hævede også sine forventninger til driftsindtægter for hele året til 5,10-5,16 USD pr. aktie.

3. Costco Wholesale $COST

Costco Wholesale er en kæde af butikker i USA og Canada. Costco har været en del af den amerikanske kultur i årtier. Det er også blevet et af verdens mest genkendelige mærker, der er elsket af mere end 111 millioner mennesker verden over. Costco er kendt for sine lave priser og varer af høj kvalitet, hvilket gør det til en af de mest populære detailhandlere i Nordamerika.

Costco
 • Inflationen er på et historisk højt niveau i USA, så hvis du planlægger at opbygge en langsigtet investeringsportefølje, bør Costco være inkluderet.
 • Selv om de fleste forbrugere er på vej væk fra dyre produkter, vil de stadig besøge deres lokale Costco for at få dækket deres basale behov.
 • Costco vil ganske enkelt bare være der, og med sin forretningsmodel bør det vokse i de kommende år.

4. Monday.com $MNDY

Monday.com er en platform, der hjælper virksomheder med at administrere deres digitale arbejdsstyrke. Det er en cloud-baseret platform til at administrere arbejde, projekter og opgaver for digitale medarbejdere på kontoret eller eksternt.

 • Den indeholder flere funktioner som f.eks. planlægning, påmindelser og tidsregistrering.
 • Softwaren kan bruges af arbejdsgivere eller medarbejdere, der har brug for at administrere deres arbejde eller privatliv.
 • På grund af pandemien skifter flere og flere virksomheder til en telearbejde- eller hybridmodel.

https://twitter.com/mondaydotcom/status/1524740833756471297

Mandagens funktioner giver mulighed for problemfri integration med mange forskellige typer applikationer. Dette er vigtigt for HR-teams, marketingafdelinger og andre, der kan have brug for data fra LinkedIn eller Hubspot. Det er meget almindeligt for virksomheder at integrere data fra forskellige platforme og arbejdsgange.

Aktiemarkedet som helhed har ikke klaret sig alt for godt på det seneste. Derfor er aktierne tilgængelige med en betydelig rabat og kan være velegnede til at købe

Hvis du er interesseret i denne artikel, vil det glæde mig, hvis du kigger på del 2, hvor vi ser på 3 andre selskaber, som også er et godt valg til enhver portefølje på grund af deres lave priser.

Kan du læse hele artiklen gratis? Værsgo 👇

Har du en konto? Log derefter ind . Eller opret en ny .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇