@anttimiettinen

Tämä taitaa olla tässä. Kukaan meistä ei pidä markkinakorjauksista. Nämä tilanteet vain tarjoavat loistavia mahdollisuuksia lisätä salkkuusi vakaita osakkeita pitkällä aikavälillä. Kun Nasdaq Composite on laskenut tänä vuonna noin 27 %, ei ole ihme, että tällä hetkellä on kolme osaketta, jotka analyytikoiden mukaan kannattaa ostaa nyt!

Kun markkinat laskevat, älykkäät sijoittajat ostavat

ChargePoint $CHPT

Johtavan sähköautojen latauspalvelujen tarjoajan ChargePointin osakkeet ovat laskeneet noin 50 prosenttia vuoden alusta. ChargePoint on Pohjois-Amerikan suurin julkinen sähköautojen latauspalvelujen tarjoaja, ja sillä on noin 70 prosentin markkinaosuus.

ChargePoint on pystynyt lisäämään tulojaan merkittävästi viime vuosineljännesten aikanaland-and-expand-mallinsa ja monipuolisten tulolähteidensä ansiosta. Pitkän aikavälin kasvunäkymiä tarjoavana alan johtavana yrityksenä ChargePointilla on hyvät kasvumahdollisuudet. Osakekurssin lasku edellisvuoteen verrattuna tarjoaa houkuttelevamman lähtökohdan pitkän aikavälin sijoittajille.

Tätä voidaan jo pitää alennuksena...

Tesla $TSLA

Monet sijoittajat katuvat sitä, etteivät ostaneet Teslan osaketta kolme vuotta sitten, kun se oli noin 35 dollaria. Sijoitus olisi arvonnut 15-kertaisesti kolmessa vuodessa. Tuo on ihan hyvä ajatus 😂 Mutta jos et tehnyt sitä silloin, ei kannata itkeä kaatunutta maitoa ja ryhtyä toimiin nyt. ATH:hon verrattuna Tesla on nyt alennuksessa.

Lähes -40 % vuoden alusta. Sekään ei näytä kovin pahalta.

Teslan osake on laskenut noin 40 % tänä vuonna huolimatta hyvästä ensimmäisestä neljänneksestä. Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, osakkeen lähes 100:n hinta/voitto-suhde (P/E) on selvästi alle sen historiallisen keskiarvon. Myös sen vuoden 2022 tulosodotuksiin perustuva forward P/E -luku on laskenut houkuttelevammalle tasolle.

Teslan termiininen P/E on laskenut noin 58:aan vuoden alun 86:sta. Kaiken kaikkiaan Teslan osake näyttää nyt paljon houkuttelevammalta kuin tammikuussa.

Nvidia $NVDA

Nvidian näytönohjaimilla on yhä enemmän kysyntää niiden laajan sovellusvalikoiman vuoksi, myös uusilla aloilla, kuten tekoälyssä, autonomisissa ajoneuvoissa, robotiikassa ja virtuaalitodellisuudessa. Lisäksi näiden segmenttien kysynnän odotetaan kasvavan tulevina vuosina. Nvidia uskoo, että sillä on 1 biljoonan dollarintilaisuus eri tarjoustensa kautta.

Nvidia on laskenut jopa enemmän kuin Tesla vuoden alusta lähtien

Nvidian osakkeet ovat laskeneet 43 % tänä vuonna, mikä johtuu osittain yliarvostuksesta. Osakkeen P/E 45 on selvästi alle viiden vuoden keskimääräisen P/E-luvun, joka on lähes 69. Lähes 29:n P/E-kerroin näyttää erittäin houkuttelevalta verrattuna vuoden alun 68:aan. Lyhyesti sanottuna nyt voisi olla hyvä aika lisätä Nvidia salkkuusi.

Vastuuvapauslauseke:Tämä ei missään nimessä ole sijoitussuositus. Tämä on puhtaasti minun yhteenvetoni osakkeesta, joka perustuu internetistä saatuihin tietoihin ja muutamiin muihin analyyseihin. Rahoitusmarkkinoille sijoittaminen on riskialtista, ja jokaisen tulisi sijoittaa omien päätöstensä perusteella. Olen vain amatööri, joka jakaa mielipiteitäni.

Lue koko artikkeli ilmaiseksi? Siitä vaan 👇

Onko sinulla tili? Kirjaudu sitten sisään . Tai luo uusi .
Discussion
No comments yet

👋 Co je Bulios?

Bulios je největší sociální síť pro investory v Evropě. Najdete zde unikátní investiční analýzy, tipy na investice nebo návody jak si vytvořit pasivní příjem z akciových a kryptoměnových investic. Komunita investorů na Bulios aktivně sdílí své know-how a díky tomu může každý člen této komunity úspěšně investovat. Na Bulios najdete kompletní data k akciím a kryptoměnám z celého světa, například Tesla $TSLA, Apple $AAPL, Microsoft $MSFT, Amazon $AMZN, Bitcoin $BTCUSD, Ethereum $ETHUSD či Cardano $ADAUSD. Také zde najdete data k hlavním burzovním indexům NASDAQ, S&P500 či DOW. Můžete si zde vytvořit vlastní watchlist nebo virtuální portfolio a sledovat vývoj cen oblíbených akcií a kryptoměn. Akcie, kryptoměny, investice, burza, to je Bulios. Články, videa ani jakékoliv další příspěvky na serveru Bulios.com nejsou investičním doporučením. Mají pouze informativní či zábavný charakter. Proto se pravidelně vzdělávejte a provádějte své vlastní investiční analýzy. Sledujte Bulios na sítích 👇