S&P 500 ^GSPC 5,071.63 +0.02%
Tesla TSLA $162.13 +12.06%
Nvidia NVDA $796.77 -3.33%
Amazon AMZN $176.59 -1.64%
Apple AAPL $169.02 +1.27%
Alphabet GOOG $161.10 +0.74%
Meta META $493.50 -0.52%
Microsoft MSFT $409.06 +0.37%

[AKTUALIZACE] Jak si vede mé soutěžní portfolio po prvním týdnu?

No, žádná sláva, to můžu říct hned na začátek 😅 $NVAX-1.0% sice hned na začátku týdne krásně rostl, ale naopak na konci týdne dostal pořádný zářez hlavně kvůli $PFE-0.2% a jeho super zázračné pilulce. Chvilku jsem se bál o $SNAP-2.7% , který se dlouho tvářil, že místo na sever se chystá dál klesat ke dnu. Naštěstí se trochu vzpamatoval a je ve velmi decentním plusu. Jedinou vyloženě zápornou pozicí tak zůstává $BABA+2.9% , tam věřím, že stále nižší cena nakonec způsobí FOMO a rapidní růst ve druhé polovině měsíce. Snad, haha. Naopak příjemně překvapil $INTC+0.6% , od toho jsem upřímně čekal nejméně a zatím vede. Jakkoliv ani to není žádný zázrak.

 

Přikládám screen z mého reálně nakoupeného portfolia. Zjistil jsem, že budu mít po celou dobu jiná data, než @tomaskos , protože jsem zadal příkaz před otevřením trhů hned 1.11. Ale nevadí, pro základní přehled to stačí.

 

 

A co vy, jak jste na tom? Převládá nadšení nebo deprese? 😅

 

@stark @marekgajda  @thebull  @martiniroyal  @50procentnibanan  @kevinporters  @tomaskos  @hruska  @davidf  @emil333  @almighty  @milansulc  @kaizy  @martinvalenta  @yolostonks  @muskuvnevlastnisyn  
@btcmilionar  @janpecka  @deiwik  @cori  @petrvalenta1  @biglebowski 

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Autor @thebull má karmu 1848 a je členem této skupiny od 20/04/2021. Pokud sem podle vás tento příspěvek nepatří, kontaktujte moderátory skupiny. V opačném případě se neváhejte pustit do diskuze. Jsem bot a toto je automatická zpráva.

Já jsem spokojený 😁 Nejsem v mínusu, ale taky s těmi konzervativními akciemi se nedá divit 🤣 Alespoň vidíme, že starý dobrý systém (sázka na stabilní společnosti) stále funguje ať se děje co se děje 🤣

Partner

Co to bylo za akcie? Nechce se mi to hledat 😅

600 $ mínus za první týden? Zatím jde vše podle plánu. 😆🚀

To měli být short pozice?:)

@tomaskos 😆 kdepak

Potřebuji, aby se $JD+2.6% vzpamatoval 😅

Zatím mi docela ubližuje $NVAX-1.0%. Ale to by se mohlo brzy změnit, jelikož tam teď zvažuju i reálnou long pozici. 😎

Akorát jsem aktualizoval průběžné pořadí:

https://bulios.com/status/2333-soutez-prubezne-poradi

V tuto chvíli jednoznačně vede @biglebowski se zhodnocením 7,3%

Partner

Ten nákup až 2.11. mi fakt nepomáhá 😂

To skoro nikomu, v pondělí to celkem rostlo.

Zatím si vůbec nestěžuju, přes 700 $ open P/L. 😁 Ale co jsem koukal, jen prvních 8 se aktuálně drží nad počátečními 10 000 $, zbytek zatím ztráta.

Je to tak, soutěžících nad 10 000 $ ubývá.😊 Ale na druhou stranu má ztráta u $ATVI+0.1% v soutěži mi umožnila nakoupit za lepší cenu v reálu...za mě ok:)...ještě je čas aby se to srovnalo.

Gratuluji k průběžnému vedení!

Na $ATVI+0.1% mám taky zálusk, ale věřím že akcie ještě spadne. Nemají v tuto chvíli s čím přijít. Vše se zpozdilo. A vrcholový manažeři odcházejí.

u mě je to docela bída, ale tak vsadil jsem na extrémně volatilní akcie...potřebuju aby se chytla jen jedna 🙏, která pak pokryje ztráty všech ostatních