S&P 500 ^GSPC 5,297.1 -0.21%
Meta META $473.15 -1.74%
Amazon AMZN $183.60 -1.28%
Alphabet GOOG $175.42 +0.89%
Microsoft MSFT $420.93 -0.51%
Tesla TSLA $174.87 +0.51%
Nvidia NVDA $943.46 -0.30%
Apple AAPL $189.86 +0.08%

4 tipy od manažéra eTora, které vám pomohou dosahovat výnosů až 1000 %

Dnešní portfolia zahrnují primárně tradiční aktiva jako jsou akcie, dluhopisy, komodity a také nemovitosti. V poslední době se ale čím dál tím víc zdůrazňuje role kryptoměn v rámci portfolií. Spoustu předních portfolio manažerů přiznává, že by kryptoměny měli být alespoň v mále míře zde určitě zastoupeny. Jedním z nich je i Guy Hirsch, výkonný ředitel společnosti eToro, který této myšlence dodal úplně jiný rozměr. 

eToro je jedním z nejoblíbenějších brokerů mezi obchodníky 

Investování s vysokým rizikem a vysokou odměnou

Investoři často přidávají do svých portfolií zlato a komodity pro zachování bohatství, hodnotové akcie pro stabilní růst a technologické akcie pro vyšší růst.

Právě teď se však "extrémní výnosy" odehrává na okrajích kryptoměn, řekl Guy Hirsch.

To znamená, že pokud chcete mít agresivnější přístup k budování bohatství a méně se starat o jeho zachování, měli byste mít pravděpodobně určitou expozici vůči kryptoaktivům, poznamenal. Vězte však, že je samozřejmě spojena s vysokou mírou rizika.

Extrémní výnosy v tomto případě dle Hircha znamená zhodnocení tisíce procent během dvou až tří let, vysvětlil. Například ethereum $ETHUSD-3.0% a solana $SOLUSD+1.8%  se při svém uvedení na trh obchodovaly pod 1 USD. Od úterý se ether obchoduje za zhruba 3 450 dolarů a solana za 130 dolarů, což je podle CoinMarketCap nárůst o několik tisíc procent.

https://twitter.com/LawrenceLepard/status/1507776298927763458

"Bitcoin $BTCUSD-1.4% existuje již více než deset let. U bitcoinu je méně pravděpodobné, že bude mít v příštích třech až pěti letech výnosy v řádu tisíců procent," řekl Hirch" Stále ale věříme, že se jeho hodnota zvýší, ale ne v řádu tisíců procent v příštích třech až pěti letech."

Čtyři nejlepší investiční tipy pro "extrémní výnosy"

  1. V první řadě je to vzdělání. Je třeba pochopit, co se v daném prostoru děje a proč. Tyto investory najdete na YouTube, Twitteru a v podcastech. Někteří z těchto vlivných investorů vydávají pravidelné zpravodaje. Na portálu eToro jsou portfolia investorů veřejně sdílena, takže se můžete podívat, jak úspěšní investoři obchodují a co nakupují. Sledujte také alespoň 10 až 15 předních influencerů v této oblasti, kteří se zveřejňují a sdílejí informace. Všímejte si, kdo o nových trendech soustavně hovoří dříve, než se stanou hlavním proudem.
  2. Za druhé, začněte v malém. Otevřete si účet a začněte nakupovat kousky kryptoměn, abyste otestovali své schopnosti. Používejte peníze, které si můžete snadno dovolit ztratit. Další věc, kterou vám tento proces pomůže si uvědomit, je, že jste plně zodpovědní za své transakce a bezpečnost svých kryptoměn.
  3. Zatřetí, naučte se vše o zabezpečení a soukromí, řekl. Vzhledem k tomu, že jste zodpovědní za správu svých vlastních aktiv; něco tak jednoduchého, jako je zapomenutí klíčové fráze, víceslovného přístupového kódu, by vás mohlo nadobro zablokovat od vašeho účtu.
  4. Za čtvrté, že je třeba vzít v úvahu rychlost přijetí digitálních aktiv. To může být velmi odlišné od předchozích býčích sérií, jako byla například ta v roce 2017.

Dnešní doba nabízí mnohem více možností, něž pouze investice do tradičních forem aktiv. Ne, že bych je tímto odsuzoval, právě naopak by pořád měli tvořit jádro celého portfolia. Zároveň ale dává smysl věnovat se i novodobým příležitostem, které při vyšším riziku nabízejí několikanásobně vyšší zhodnocení. 

Nejedná se o investiční doporučení, nýbrž o můj názor. Případné investiční rozhodnutí je jen ve vašich rukách. Článek, který pro mě byl předlohou přinesl portál Business Insider. 

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Souhlas. Na eToro se dá najít hodně inspirace.

Je to sice hezké, ale u kryptoměn je těžké trefit tu správnou kryptoměnu. A i když ji trefíte, pak aby to mělo nějaký význam, musíte ji mít nakoupeno v nějakém větším objemu. Pokud do ní dáte 1 USD, tak z toho miliardáři nebudete. Když do toho dáte tedy aspoň 10 000 USD a ono to opravdu poroste, pak budete řešit dilema, kdy to prodat. Páč mít jeden den milion USD a neprodat a druhej den mít zase 100 000 USD, to vám pěkně zahraje na nervy. :-D

Minimálně se třemi body souhlasím. Se čtvrtým částečně  😂

A to já teda se všema... :D

Co se vám nezdá na 4. bodě?

Pokud někdo chce 1000 %, musí investovat do projektů ještě před tím, něž se s nimi rozhrne pytel a vypumpí

to je na tom asi to nejtěžší, hledat takové projekty a hlavně si jich všimnout včas

Člověk musí mít neustále oči otevřené a prostě hledat ty správné projekty, jednou se to pak třeba povede a bude to stát za to

já bych určitě nepodceňoval ani tu bezpečnost :))

To ale není o skillu ale o brutálním štěstí...

částečně se to určitě dá ovlivnit, ale máte pravdu, že zásadní roli v tom hraje i štěstí :))

Kryptoměny to portfolia rozhodně patří!

jsem stejného názoru :))