S&P 500 ^GSPC 5,187.67 +0.00%
Tesla TSLA $174.72 -1.74%
Alphabet GOOG $171.16 -1.05%
Meta META $472.60 +0.93%
Amazon AMZN $188.00 -0.40%
Microsoft MSFT $410.54 +0.29%
Apple AAPL $182.74 +0.19%
Nvidia NVDA $904.12 -0.16%

Care este starea de spirit aici în legătură cu băncile americane?

Deocamdată sunt încă prudent în privința băncilor regionale, în timp ce nu sunt deloc îngrijorat în privința băncilor precum JPM $JPM+2.0%, Morgan Stanley $MS-0.2%, Bank of America $BAC-0.3% (și alte G-SIB). Încă o dată, vedem cum cei puternici devin și mai puternici, în timp ce alții suferă. Acest lucru este confirmat de știrile de astăzi de la JPM, care afirmă că banca se așteaptă ca veniturile nete din dobânzi să crească cu încă 3 miliarde de dolari datorită First Republic.

Din punct de vedere investițional, sunt băncile regionale sau băncile mari mai acceptabile pentru dumneavoastră în acest moment?

Vote to see the results! 0 answers already!

Întotdeauna marile bănci! Niciodată nu mi-aș încredința banii unei mici bănci locale... Nu văd care ar fi avantajul.

Am avut un BAC, dar l-am vândut fără pierderi și nu cred că mai vreau o bancă... :) Dacă ar trebui să am o bancă aș merge pe JPM la un preț bun, dar nu vreau încă o bancă în portofoliu...

Vom vedea ce vor face cu datoria lor, dar probabil că o vor mări oricum. Oricum, aș fi prudent în acest sector în acest moment, dar cred că nu va exista o dispariție a marilor bănci. Eu încă dețin și voi continua să dețin $BAC-0.3% în portofoliul meu atâta timp cât Buffett crede, voi face și eu la fel. :)

Eu evit băncile americane și băncile regionale și mai mult. Dacă ar fi să o fac, aș vota pentru $JPM+2.0%.

Preferința mea se îndreaptă către băncile europene, mă aștept la mai multe curse asupra băncilor americane.

Am pus puțin pe JPM și City în martie. Îi las să zacă deocamdată, am vrut un reprezentant din sectorul bancar, iar prețurile au fost acceptabile având în vedere situația și scenariile apocaliptice din jurul băncilor.

Nu e de mirare că există o "plasă de siguranță" pentru investitorii și deponenții din marile bănci. De asemenea, sunt mai mult în favoarea băncilor mari, sunt mai stabile și mai previzibile.